Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Літстудія «Лесин Кадуб» (2008)

Інфо
Літугрупування: Оксана Гундер, Марина Ковальчук, Віта Литвак, Ганна Луцюк, Ольга Ляснюк, Еліна Форманюк
* Народний рейтинг 0.462 / 6.16
* Рейтинг "Майстерень": 0.454 / 6.05
* Творчий вибір автора: Любитель поезії
* Статус від Майстерень: Любитель поезії
Переглядів сторінки автора: 95185
Дата реєстрації: 2008-10-24 16:17:17
Звідки: Луцьк
У кого навчаюсь: Один в одного і у всіх навколо
Група: Користувач
Е-mail: << Для контакту з автором зареєструйтеся >>
Автор востаннє на сайті 2009.07.30 09:17
Автор у цю хвилину відсутній

Про автора
З 2002 року літературна студія „Лесин кадуб” починає функціонувати як Волинська обласна організація творчої молоді, хоча бере свій початок ще у 1967-му році.
Найвагоміший внесок у становленні молодих письменників „Лесиного кадуба” зробив письменник Йосип Струцюк, який тривалий час керував студією, і без опіки якого, власне, існування осередку талановитої молоді Волині уявити неможливо.
Майже кожен член літстудії має свої власні книги, а дехто навіть кілька. Серед здобутків молодих авторів перемоги у таких конкурсах, як "Смолоскип" (Ольга Ляснюк і Олена Пашук), "Гранослов" (Оксана Гундер, Ольга Ляснюк, Тетяна Бондар), а також обласні конкурси. Вийшли друком три антології із творами молодих письменників: "Дванадцять пригорщ із Лесиного джерела", "Обрії" і "13*13" .
Твори літстудійок були надруковані в часописі „Київська Русь” (випуск „Велика Волинь”). Неодноразово літстудійці засвідчували високий рівень свого літературного слова на Всеукраїнських нарадах молодих письменників, що проходили в Ірпені та Коктебелі.
Твори двох авторів „Лесиного кадуба” – Олени Пашук і Ольги Ляснюк – увійшли до антології поезії двотисячників „Дві тонни”.
Серед учасників студії наразі три члени НСПУ: Оксана Гундер, Олена Пашук (авторка ще й потрапила до „Книги рекордів Волині” – як наймолодша письменниця, яку прийняли до НСПУ) і Ольга Ляснюк.

Найновіший твір