Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Віталій Круглов (1964)

Коментарі видаляються власником авторської сторінки
Редакція Майстерень (Л.П./М.К.) [ 2007-02-11 11:27:51 ]
Шановний пане Вікторе!

Не впевнені, що наш лист до вас дійшов, тому публікуємо його і тут.

Ми раді привітати вас із нашою скромною відзнакою Переможця конкурсу "Поетичних Майстерень" другого півріччя 2006 року.

Разом із поетами Іриною Пиріг, Ганною Осадко, та Олександром Бобошко - ви залишили незабутнє творче враження і навіки залишатиметеся у нашій поетичній сайтовій пам'яті.

Бажаємо вам подальших успіхів у розвитку поетичних світів!

Додатком до цього листа пропонуються грамота Переможця, яку ми вам можемо вислати, або вручити при зустрічі, а також нагода скористатися у будь-який момент (окрім новорічних днів) вашим набутим правом Переможця - безкоштовним перебуванням у Львові протягом 3-4 днів. Ключі до адаптованих і безкоштовних апартаментів у самому центрі міста для вашої компанії 2-3 осіб - вручаємо на основі вашого попередження про приїзд надісланого за цією адресою (хоча б за тиждень до приїзду).

Нам було би також дуже приємно, якщо ви б погодилися і на новий статус перебування на сайті - в якості редактора. У вашому випадку ніяких особливих додаткових зобов'язань і труднощів - просто поставлені вами авторам "Самвидаву" оцінки формуватимуть окрім народного ще і редакційний рейтинг уподобань. А також ваше слово буде вельми важливим при виборі наступних переможців наших конкурсів.


З повагою, Володимир Ляшкевич
головний редактор "Поетичних Майстерень"