Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Ореста Возняк (1984)
Люблю Поезію, живопис, кіно... Небайдужа до всіх небайдужих людей, які не бояться шукати, думати і розуміти. Ціную в першу чергу духовний зв"язок між людьми...зрештою інших зв"язків насправді немає.


Інфо
* Народний рейтинг 4.838 / 5.46
* Рейтинг "Майстерень": 4.342 / 5.25
* Творчий вибір автора: Любитель поезії
* Статус від Майстерень: Любитель поезії
* Коефіцієнт прозорості: 0.769
Переглядів сторінки автора: 29685
Дата реєстрації: 2009-04-08 14:59:03
Звідки: З м. Дрогобич, на сьогодні проживаю в м. Івано- Франківськ
Веб сторінка: http://inlit.com.ua/node/3563
У кого навчаюсь: Р. М. Рільке... Моїм безпосереднім вчителем є Луценко Калерія Олексіївна (керівник літстудії "Любисток" Палацу дитячої та юнацької творчості м.Дрогобич)
Група: Користувач
Е-mail: << Для контакту з автором зареєструйтеся >>
Автор востаннє на сайті 2012.12.24 12:31
Автор у цю хвилину відсутній

Про автора
Народилася і закінчила школу в місті Котермака, Франка, Стефаника і Шульца - Дрогобичі Львівської області. В 5 класі відкрила для себе Літстудію "Любисток" при Палаці дитячої та юнацької творчості. З того часу не розстаюсь ні з керівником літстудії - Луценко Калерією Олексіївною, ні з поезією (хоча були спроби і в прозі), ні з студійцями, які стали мені близькими друзями. З майбутнім чоловіком ми познайомились також тут. В 2004 - побрались...
А в 2006 році я закінчила Відділення філософії при ДДПУ ім. Івана Франка, де була однією з усіх любимих "наших діток", яким відкривали світ у всій його широті і глибині. В 2009 закінчила аспірантуру в ПНУ ім. В. Стефаника. Сьогодні я працюю на кафедрі релігієзнавства та теології і вчусь любити студентів так, як любили мене мої кращі педагоги.

Найновіший твір