Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Валерій Хмельницький
А дивишся на вигин губ
Співачки Джемми в "Ля мінорі",
Що таємнича й загадкова
І красивенна дуже й дуже -
Не каже тільки, чи одружена,
Хоч ти по вуха закохався...


Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Валерій Хмельницький, [ 2016-07-19 13:55:05 ],
на сторінці твору     "Летиція (18+)"   Хмельницький Валерій

Коментатор Галина Кучеренко, [ 2016-07-19 14:47:08 ],
на сторінці твору     "Летиція (18+)"   Хмельницький Валерій

Мені здалося, що Ви приймаєте те, що інші можуть дещо додати до Вашого пориву, якщо, звісно, Ви на це зважите. Так от, якщо дозволите:
з якогось моменту ви переходите від своїх інтригуючих оповідей до досить технарського викладання питання. Так, з моменту зближення героїв – не вистачає образної чуттєвості, яка не тільки зобразить бажання, а й захопить читача у ту круговерть емоцій. Ну наприклад:
…..Жан владно притискає гнучкий стан Летиції. Відчувши прохолоду її плоті в своїх розгарячілих обіймах, пристрасно припадає до її п’янких вуст і, вловивши легке здригання пружного тіла, ледь присідає..….. і т.д. Я звісно, ж не оповідач еротики, але, ж все таки, ми всі тут не діти.

А із слів «……майже в одну лінію…..» у Вас просто починається хронологія викладення подій із секундоміром, начеб то пишете про якість перегони, хто скільки витратив часу, з яким проміжком і як довго ще до фінішу. Слова, що по’вязані із часом, зустрічаються 6 разів в останніх 12 рядках. При цьому, відчувається, що ви розказуєте не про насолоду, а про спортивні досягнення і при цьому насолода – то таке, а от 45 хвилин!!!_ то ж ого-ого. А що воно на відчуття – ті 45 хвилин. Ви можете їх описати? Звісно, присмак бажання і еротики щезає від цього.
Мені бачиться, то має бути Ода любові, без озирань на прочинені двері…..

Коментатор Мирохович Андрій, [ 2016-07-19 14:51:32 ],
на сторінці твору     "Летиція (18+)"   Хмельницький Валерій

вмієш розвеселити.
гляди, які питаннячка вмент виринають -
стоїть на виступі скелі, а звідти до неї - звідти - це зі скали чи як, такий собі стьоб на лесею українкою і осокою разом, той, що в скалі сидить чи що?
втомлено закидає - ну чого вона втомлено, летиція ота, вона ж сниться ніби?
Ліву ногу вона ледь підіймає і притискає до правої, прикриваючи темний трикутник внизу живота - це ти з ботічелівської венери стібешся чи що, це ж вона так стоїть. і не дуже так постоїш, до речі
висока струнка красива засмагла дівчина - тут явно смішно, може ти ще якісь прикметиники пригадав? а не написав, бо полінувався?
починає рухати стегнами в такому шаленому темпі - в якому - такому? ти ж перша згадка про темп
то стискаючи стегна Жана ногами, то щосили розставляючи їх майже в одну лінію - їх? ну, воно зрозуміло, що свої ноги, але за побудовою, то звучить як жанові
ну, витривалість жана таки анекдотична (це як чоловік питає в колєги - слухай, твоя моїй сказала, що ти за ніч вісімнадцять палок їй кинув, ну, поділись секретом
а той відповідає - та що ти її слухаєш, вона ж рахує раз - туда, два - назад)
з.і. ледь чутні подряпини звикло звуться пошкробуванням
з.з.і. зап'ястя рук і соски на грудях - ну, думаю, сам розумієш
Коментатор Валерій Хмельницький, [ 2016-10-07 15:29:16 ],
на сторінці твору     "Hasta la vista, пародисти?.."   Хмельницький Валерій

P.S. від 07.10.2016 р.

Верховна Рада дозволила використання літературних, художніх і музичних творів для створення на їхній основі пародій, попурі або карикатур без згоди автора, але із зазначенням його імені і джерела запозичення.

За прийняття в цілому законопроекту №3586 проголосували 227 депутатів при мінімально необхідних 226.

Без згоди автора (чи іншої особи, яка має авторське право), але з обов’язковим зазначенням імені автора і джерела запозичення законом дозволено використання літературних, художніх, музичних та інших творів для створення на їхній основі іншого твору в жанрі літературної, музичної чи іншої пародії, попурі або карикатури, а також для використання такої пародії, попурі або карикатури.

Пародія визначена в законі як твір, що є творчою переробкою іншого правомірно оприлюдненого твору або його частини і за своїм змістом має очевидний комічний, сатиричний характер або скерований на висміювання певних подій чи осіб.

Джерело: http://litakcent.com/2016/10/05/rada-skasuvala-avtorske-pravo-na-objekty-karykatur/
1   ...   316   317   318   319   320   321   322   323   324   ...   338