Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Андрій Зланіч

Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Андрій Зланіч, [ 2006-04-21 18:01:24 ],
на сторінці поезії     "Гербарій"   Зланіч Андрій

Дешевше? Ну давайте рахувати. Труна від Mina Poe, "прописка" в "Père Lachaise" (http://www.pere-lachaise.com/), урочисті слова Романо Проді, Кофі Анана, Володимира Володимировича... інших хлопців, яким я включив зелене світло, проголосиши, що політика - то не моє... Іринко, тож може вже зробите мені канапку з сиром та вляєте грейпфрутового фрешу? Вдаю ніби-то Ви, Ірен, про домовину й слова не мовили :)

Іринко, імхо, "файне харківсько-дніпропетровське пиво" - то сухе червоне вино :) Окай, привезу якоїсь спиртової гидоти, якщо хочете. Разом з тим, слід вказати на те, що останнім часом не буваю ні в Харькові, ні, тим паче, в Дніпропетровську. Тож, й питво матиме відповідне географічне походження. Львов зараз для мене - то взагалі мєгаполіс. Загублюсь й що тоді?

Щодо політики. Всім цікавим свої погляди оприлюдню у спілкуванні на живо. Певний час я емпірично цікавився процесом функціонування та утворення деяких соціальних груп, тоді й зробив для себе певні висновки. Втім, я дуже ще маладой мальчік, тож мої погляди мають властивість еволюціонувати :)

Ірино, я розумію Ваш драйв від свого нонконформізму, проте особисту атомну енергію я волію дарувати більш конкретним людям. Або просто гойдаю вітряки...
Коментатор Андрій Зланіч, [ 2006-04-27 21:41:20 ],
на сторінці поезії     "Гербарій"   Зланіч Андрій

Гадаю, путівник - то не моє. Мені не потрібно знати визначні архітектурні споруди Міст або географію парків культури та відпочинку, що зазвичай друкуються в подібних виданнях. Цікавіше дізнатися, що являє собою певна вуличка в житті конкретної Людини, які асоціації викликає камінчик з тої бруківки для неї. Соціальне мене завжди менш турбувало, ніж особистісне.

Іринко, це пастка? Уявляю собі те горище, де в теплих кардиганах ховаються від трибуналу Радован Караджич та Ратко Младіч :) Я ліпше вже до Татчина.

Вітаю всіх, любі, з усіма можливими святами. Зокрема, був день Басків, окрім того, звісно, Великдень, а ще день народження Шекспіра або Леніна. Кому хто смакує - обирайте самі.

Клуб мистецького флуду "Гербарій" продовжує свою цілодобову роботу. Більш того, з кожним новим коментарем цей невблаганний марафон так приємно веде інетну сторінку кудись вниз, за обрій електронно-обчислюваної машини. На південь...
1   2   3