Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Майстерень Адміністрація

Коментарі видаляються власником авторської сторінки
Майстерень Адміністрація (Л.П./М.К.) [ 2006-12-07 18:56:32 ]
На ваші запитання, намагатимуся відповідати :)

Коментарі видаляються власником авторської сторінки
Валентин Бендюг (Л.П./Л.П.) [ 2007-11-18 23:58:29 ]
Чому так довго залишаються без оцінювання мої вірші? Чи редактори підходять до цього вибірково? Тоді - критерії вибірковості?


(Л.П./Л.П.) [ 2007-11-19 11:47:54 ]
Шановний Валентине. Редактори у нас зовсім не судді. Вони такі ж автори, як і інші. Можливо, трохи більш яскравіші у певних напрямках творчості, близьких для них. І, звичайно, мають багато різних справ окрім, як просякати віршами інших авторів, розбиратися у тонкощах і не тонкощах. Але вони цим займаються, і, зрозуміло, що там, де їм цікаво. Тобто, відсутність оцінок і справді є певним симптомом.
З іншого боку, редактори нічого авторам особливо не винні. Якщо автор більш-менш одноманітний, то й немає потреби оцінювати всі його твори, які в основному відрізняються різним формулюванням схожих думок? Редактори, я думаю, винні перед читачами. Тобто, сторонній читач, опираючись на редакторські оцінки тим чи іншим чином бачить сайт, бачить орієнтовну систему цінностей. Це важливо.
У вас, Валентине, ось був випадок із "Авто-акро". Один із редакторів оцінив вірша і зробив ряд коментарів. Після цього ви видалили цього вірша і розмістили його повторно.
Що має відповісти адміністрація сайту, якщо цей редактор питатиме про свої коментарі, про свою працю?
Так чи інакше, Валентине, головним для нас усіх, я так сподіваюся, на шпальтах "Майстерень", є формування своїх авторських сторінок. Бути задоволеним цим формуванням. І нікуди особливо не поспішати. Ось зараз буде чергова модернізація ресурсу - вона на багато запитань дасть відповіді, у тому числі і акцентуватиме перед редакторами і читачами неоцінені (чи недооцінені) твори.
Власне, ви праві, що задаєте ці запитання, зараз я відкрию для цього спеціальну сторіночку на головній, для розмови на цю, редакторську тему. Бо на сторінці адміна бажано тільки адміністративні питання розглядати.

Коментарі видаляються власником авторської сторінки
Оксана Яблонська (М.К./М.К.) [ 2007-12-05 01:29:39 ]
Доброї ночі, Чорнява Жінка повідомила, що має проблеми із логіном - система Поетичних Майстерень її не упізнає і вона не може залогінитися, щоб увійти. Прошу їй допомогти :)


Коментарі видаляються власником авторської сторінки
Жорж Дикий (Л.П./Л.П.) [ 2008-03-13 20:50:13 ]
Пане Ростиславе, я вас прошу, прибиріть за Бендюгом його єресь, поки більший скандал не розгорівся.


Коментарі видаляються власником авторської сторінки
Валентин Бендюг (Л.П./Л.П.) [ 2008-03-22 01:27:29 ]
Прошу добу часу для переселення перед виселенням.