Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Тетяна Бондар (1979)

Інфо
* Народний рейтинг 4.870 / 5.48
* Рейтинг "Майстерень": 4.678 / 5.44
* Творчий вибір автора: Любитель поезії
* Статус від Майстерень: R2
* Коефіцієнт прозорості: 0.761
Переглядів сторінки автора: 39930
Дата реєстрації: 2011-03-09 16:54:53
Звідки: Полтава
Веб сторінка: https://www.facebook.com/tetyana.bondart.9
Група: Користувач
Е-mail: << Для контакту з автором зареєструйтеся >>
Автор востаннє на сайті 2023.12.30 15:39
Автор у цю хвилину відсутній

Про автора
Що можу про себе сказати? Живу і працюю у Полтаві. Займаюсь цікавою справою. Люблю малювати і фотографувати. А ще – читати і думати. Радію, коли випадає вільна хвилинка для цього. Одружена, маю чудову донечку.

Щодо віршів – писала їх ще з дитинства, хоч і не багато))) Навчання в універі на філологічному факультеті внесло свої корективи у моє графоманство – писати стала рідше, але, сподіваюсь, якісніше. Особливо цьому сприяло активне творче спілкування у «Заспіві» (є така літстудія у нашому Полтавському національному педагогічному університеті), спільні творчі посиденьки у літоб’єднанні «Полтавські джерела» на чолі з Наталкою Фурсою та семінари творчої молоді в Ірпені. До речі, багатьох знайомих тих часів знайшла на цьому сайті ;)))

Щодо публікацій – друкувалась у пресі, у двох колективних збірках, що видавались у Полтаві (альманах “Болотні вогні” (2002) та збірник "Поетичні зорі-2004"), у 2012 році вийшла підбірка в альманасі "Рідний край" (2012, №2). У 2015 році зайняла 2 місце в конкурсі "Літературна надія Дніпра", у 2016 р. спробувала себе у прозі і у співавторстві з Сергієм Бондарем як Сергій Кав`яр стала призеркою конкурсу "Дотик зачаєного жаху" від журналу "Стос". У 2018 р. вийшли підбірки у обласному виданні "Зоря Полтавщини" та альманасі "Полтавська криниця".

Тут маю намір виставити як більш ранні речі, так і щойно написане. Час від часу в якості ілюстративного матеріалу кидатиму свої малюнки. Власне, таким чином хоч якось упорядкую написане і намальоване :)

Приємно буде почути сторонню думку і просто поспілкуватися.

З повагою, Тетяна Бондар (Полтава)

Найновіший твір