Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Леся Низова (1967)



Інша поезія ⁄ Переглянути все відразу

  •   Цінуймо кожен день... Таню!!!
    Дорога наша Танюшко!
    Зрозуміло, не до свят сьогодні. Але дозволь привітати Тебе з Днем народження!!! Хочемо побажати Тобі світла, добра, радості, любові, щастя, добробуту!!! І все це обов"язково буде, коли ми відстоїмо нашу Богом дану Україну!!!
  •   Цінуймо кожен день... Таню!!!
    Дорога наша Танюшко!
    Зрозуміло, не до свят сьогодні. Але дозволь привітати Тебе з Днем народження!!! Хочемо побажати Тобі світла, добра, радості, любові, щастя, добробуту!!! І все це обов"язково буде, коли ми відстоїмо нашу Богом дану Україну!!!
  •   Ксеню наша, Ксеню)))
    Із Днем народження, наша маленька, ніжна...і сильна Оксанко!
  •   Соня, Сонечко, Софійка...
    Із Днем народження, дівчинко!
  •   Коні не винні?!)
    Чомусь згадався цей фільм... Але я сьогодні про інше)
  •   Нас єднає любов...
    Дорогі мої друзі, реальні й віртуальні, близькі й знайомі, усі-усі!!!
    Я сердечно вітаю вас зі святом Святого Миколая!!!
  •   Святі люди
    Дорогі мої, любі мої друзі!!! Справжді поети, добрі люди, щирі шанувальники творчості мого батька Низового Івана Даниловича, його однодумці!!! Бог свідок, а також знає моя старенька мати та мої колеги по роботі, як для мене було важливо розпочати справу щодо збереження спадщини мого золотого батька, щодо увічнення його пам"яті. Усі ви знаєте з історії не тільки України, що справжніх митців, вірних синів ушановують тільки після їх смерті. Моя родина, особливо мій тато і я, ніколи ні на кого не сподівалася і нічого не просила... Може, це неправильно, це навіть по-дитячому виклично... Але це і досвід життя в Луганську. Коли тата не стало, я спробувала звернутися по підтримку до громадських організацій щодо допомоги у встановленні пам"ятника на могилі батька та щодо виділення якихось коштів на опублікування п"ятитомного видання творів Низового, які, як би пафосно це зараз не звучало, стануть скарбницею української літератури. І навіть сьогодні вони вже не належать мені і мамі - вони належать народу України... Минуло півтора року - жодної відповіді... Я мала опустити руки?! Тільки не я!!! Низовий для мене був не тільки батьком, він був для мене другом, порадником, моєю дитиною, моїм поглядом на світ, моїм життям... Я не зможу і не маю права взагалі жити, якщо твори батька не стануть поштовхом для зміни України на краще, для прозріння наступних поколінь. Це, я вірю, станеться! Саме для цього Господь поцілував марківського хлопчика за його народження... Я взяла все в свої руки. Хто, як не я! Я його єдина надія. Я пишаюся, я неймовірно пишаюся своїм ДИВНИМ батьком. Дехто вже робив закиди, що зазвичай або діти, або друзі, або ще хтось після смерті видатної людини роблять собі певний піар, або, ще страшніше, вишукують для себе зиск... Можливо, таке трапляється. Але я віддала би, повірте, усе і відмовилася від усього, якби взамін дивом мені повернули батька... Після вересня 2011 року закінчилося життя дівчинки Лесі Низової, закінчилися мої прості людські мрії, мене вже немає... Я прошу Господа допомогти мені жити без НЬОГО. Сподіваюся, він допоможе....
    Я залишилася наодинці з батьковою спадщиною. Більшість луганських друзів та однодумців батька вже пішли за обрій... Небагато їх лишилося - борців за українську Україну !!! Мене постійно підтримують Надія Половинка (Кошель) - вірна посестра і ДРУГ з великої літери, найліпший друг і побратим Низового Володимир Просін, друг юності Роман Рибніков (який уже втратив зір і не виходить із дому), Юрій Кисельов, і чарівна, неймовірно сильна жінка, натхненниця, надія і рятівниця... Олена Бондаренко!!! Пам"ятають і люблять мого батька Володимир Шовкошитний, Володимир Яворівський, Левко Лук"яненко... Але тільки я зобов"язана продовжувати справу Івана Низового!!!
  •   Я бажаю вам щастя
    Мене переповнюють емоції… Уперше не можу їх висловити…
    Поїздку до Львова – міста мрій мого батька – мені подарували Оксана Озерна і Таня Мілєвська.
  •   Василь Шляхтич - вірний син України!
    Дорогий наш пане Василю!
    Вітаємо Вас із Днем народження!
  •   Улюбленець Гентош
    Дорогий наш Іванку!
  •   Тепло Віктора Кучерука...
    Як пройшла презентація книги Віктора Кучерука? А чудово!!! І офіційна частина (а насправді вона була така затишно-родинна!), і неофіційні (а їх важко навіть перерахувати!)!!! Які прекрасні люди прийшли до Віктора на це свято, скільки в нього друзів і прихильників! А яка у Віктора дружня родина! А мама - взірець! А які талановиті поети з різних куточків України взяли участь у цій події! А які влаштовано екскурсії! Це взагалі окрема тема)
    Подробиці? А не скажу. Мучтесь усі, хто не поїхав... І дивіться світлини на ФБ...
  •   Дорогі друзі!
    Вибачте мене за мовчання. Не мала можливості відгукнутися на ваші твори... Шостого серпня обов"язково до кожного завітаю.
    Дякую за розуміння.
  •   Наталю Мазур, ми тебе любимо!
    Мила й світла наша Наталю!
    Вітаємо тебе із Днем народження!
  •   Соню, спасибі за все!!!
    Які мої враження від поїздки до Умані? Бурхливі!!! І їх не передати на папері...
    Тому скажу коротко. Організація - на вищому рівні! Соня - диво-жінка, диво-друг!!! Атмосфера спілкування - найнайсприятливіша! Учасники - найщиріші, світлі, добрі, відверті!
  •   Нашій прекрасній Людмилі Калиновській
    Моя дорога і рідна Людмило!
  •   Із Днем народження, Любове Бенедишин!!!
    Дорога Любонько!
    Із Днем народження Вас!
  •   Любімо цей світ!
    Дорогі казкові жителі чудової країни "Поетичні Майстерні"!
    Вітаю вас із Днем Святого Миколая! Добра вам життєдайного, любові всевоскресаючої, щастя безмежного, здоров"я тіла і духу, тепла і затишку у вашій оселі, усіх земних благ вам і вашим родинам! Творчих успіхів,натхнення, дитинячого сприйняття всього прекрасного і світлого!!! Нехай Святий Миколай оберігає вас і ваших близьких цілий рік і дай вам Боже довгих і наповнених радістю років життя!!!
  • Переглянути всі твори з цієї сторінки