Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Світлана Костюк (2013)



Інша поезія ⁄ Переглянути все відразу

  •   Для тих, кого це надто переймає...
    1. Я не давала своєї згоди ніяким міжнародним огранізаціям на висунення мене на жодну з премій ні в Україні , ні за її межами ( хоч сам факт наявності таких пропозицій заперечувати не буду). Мене взагалі не цікавлять премії. Особливо з фінансовим підтекстом. Я вже десь писала, що відсутність їх ( особливо у нас, в Україні) скоро буде красномовнішою, аніж наявність у широкому асортименті...Бо усі нагороди - від людей, а Творчість - від Бога... Справжня творчість мусить бути незалежною від визнання, адже найвищим визнанням і є справжність...
    2. Як вільна людина і вільний поет вільної країни я дала інтерв'ю Нобелівському лауреатові . Не думаю, що мусила при тому просити у когось особливих дозволів .
  •   ***
    Запрошують мене на 27 червня в Неаполь( Італія) для участі у церемонії нагородження Міжнародною літературною премією за перемогу у поетичному конкурсі " Між словом і вічністю"( серед 452 учасників з різних країн світу маю призову 5 премію ). Пишуть, що я єдина українка- переможець ...(а премії 16 років) Поезії на конкурс приймалися 4 мовами - анг., франц., італ, іспанськ. Оскільки я не є носієм цих мов, моя поезія розглядалася журі у перекладі Ю.Лазірко ( дякую щиро, Юрію, за плідну співпрацю!) Радію, що прислужилася хоч маленьким своїм внеском задля розквіту рідної літератури, поезії, підняття її престижу у світі... А далі -починаються "ех".... :)
    1 "ех" -- проїзд на церемонію нагородження власним коштом...
  •   ***
    це все ще я
    чи може тінь моя
  •   З циклу "Про наболіле"
    Страшна реальність. Атомні реактори.
    Голодні протестують ліквідатори.
  •   З циклу "Про наболіле"
    Яка вона холодна і страшна - байдужості невидима стіна...
  •   З циклу "Про наболіле"
    масово стаєм наркоманами
    "дози" роздаються з екрана
  •   З циклу
    на консиліумі лікарів
    встановлювали діагноз нації
  • Переглянути всі твори з цієї сторінки