Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Серго Сокольник
Поет.
ВТС КОНГРЕС ЛІТЕРАТОРІВ УКРАЇНИ,
також Літспілка "СЛАВУТИЧ"
Власний напрямок творчості- ДИНАМІКА І ЦІКАВІСТЬ


Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Серго Сокольник, [ 2017-12-18 00:46:24 ],
на сторінці поезії     "Ми збираєм друзки..."   Сокольник Серго

Коментатор Серго Сокольник, [ 2017-12-18 00:54:11 ],
на сторінці поезії     "Ми збираєм друзки..."   Сокольник Серго

Коментатор Любов Бенедишин, [ 2017-12-18 11:38:48 ],
на сторінці поезії     "Ми збираєм друзки..."   Сокольник Серго

Ви мене засмутили, Серго… Поважаю Вас і Ваші творчі пошуки, творчі здобутки, захоплююсь Вашою сміливістю, патріотичністю, креативністю… але отаке Ваше ставлення до справді конструктивної критики нагадує відмазку графомана, впевненого у власній геніальності і неперевершеності: «А я всім своїм знайомим, сусідам, родичам цей вірш прочитав(прочитала) і всі мало не плачуть від захвату і зворушення. Отож не смійте казати, що тут щось не так, бо хто ти така, щоб вказувати»… Я розумію, предова – не сусідня квартира… І все ж…Відповідальність за Слово ніхто не відміняв. Ну, Серго, не личить Вам така реакція. Завжди залишайте трішки місця для сумніву. Повірте, це буде тільки на користь і Вам, як цікавому автору, і Вашій неординарній поезії. Якщо вона стане на порядок вища технічно, від того вона не втратить своїх родзинок, навпаки, вони будуть ще помітнішими і смачнішими. Нема межі вдосконаленню. І я згідна з усіма зауваженнями Світлани Майї Залізняк. Бо вірш достойний того, щоб бути кращим.
Сподіваюсь оця «хвилина самозамилування» у Вас швидко промине. І незабаром Ви інакше подивитесь на поради і зауваження.
Успіхів Вам!
Коментатор Серго Сокольник, [ 2017-12-18 20:05:07 ],
на сторінці поезії     "Ми збираєм друзки..."   Сокольник Серго

О Господи, Любонько... Ну ото шо це таке?))) Доречі, передову (на самій передовій, себто, на "нульовці", не дуже почитаєш) Усе ж читання проходять хоч у негибокому, проте тилу. Так само було на усіх вінах. Так (по мемуарах) виступали на Світових війнах, так (бачив) читали і в Афгані (ну не в дукані ж покупцям читати))) Я навів приклад лише з метаю думки про оволодіння аудиторією. І сумніви я маю, Любо. І ніколи розумних порад не цурався. Наприклад, у минулому вірші я ж таки вніс зміну. Саме після рекомендації Май"ї. Це при тому, що я справді відстоюю кожне слово у власних творах. Бо авторська думка все ж на першому місці, і Ви це теж маєте розуміти.
Трохи відсторонено- є такий прийом, щоб "заботати" автора. Вкидається думка про зміни, що все погано, автор менжує, кидається все виправляти, а йому- ще гірше! Ще! Ще!Насправді мета тут зовсім інша- довести атора до неврозу, безвілля і отупіння. Я стикався з цим, нна моїй скромній персоні цей прийом намагались відпрацювати. Ну є, є у мене "друзі", що і профітролів не гребують замовити для мене. Все, все я бачив)))
Це не має відношення ні до Вас, ні до Май"ї. Просто одних це укріплює, інших валить. Подумати? Так, я подумаю, бо поважаю Вашу думку, як думку будь-якого справжнього автора. Хоча підкреслю, саме в даному вірші на даний момент мені все подобається. І масо масляне не завжди негарно, доречі. Має бути жива гра слів, а мертвечину я не пишу, Ви ж знаєте) З погагою і надією на розуміння, Любонько) А успіхів- УСІМ НАМ УСПІХІВ))))))))))
Коментатор Олександр Сушко, [ 2017-12-29 07:53:19 ],
на сторінці поезії     "Замітають сніги..."   Сокольник Серго

1   ...   47   48   49   50   51   52   53   54   55   ...   78