Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Серго Сокольник
Поет.
ВТС КОНГРЕС ЛІТЕРАТОРІВ УКРАЇНИ,
також Літспілка "СЛАВУТИЧ"
Власний напрямок творчості- ДИНАМІКА І ЦІКАВІСТЬ


Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Серго Сокольник, [ 2018-03-07 04:45:10 ],
на сторінці поезії     "Відомий"   Сокольник Серго

Ярославе) От з чого Ви вирішили, скажімо, що я не з сім"ї патріотів України?) А я кажу , що саме з сім"ї патріотів. І я особисто завжди був патріотом України. Я, наприклад, був на Площі ж.р. (майдані в подальшому) під час гкчп,а там дуже мало протестуючих було, смію завірить) Був учасником Всекр. віча в 91-му. По фб фото скину Вам при бажанні)))Так, у мене батьки працювали в промисловості. Це менша міра патріотизму, ніж гуманітарії, чи що?))) Я, скажімо, киянин корінний, Київ був доволі зрусифікованим містом, то чия це вина? При цьому всі національні революції починали кияни. Ні? То облишмо мірятись патріотизмом. Тим більше- я Вашого патріотизму не заперечую і питань таких не підіймаю. Бо, власне, і права такого не маю- судити людей. Питання відсутності патріотизму приміниме лише до зрадників, які вчинили злочин, там суть ясна. А для всіх інших людей існує презумпція невинності, Ярославе.
А по суті питання... Себто "неотермінології"...
Ну от не ми ж з Вами будемо розробляти нові терміни для льотного складу, правильно? І не будучи на даний момент бойовими пілотами, не смішитимемо світ пропозиціями введення нових термінів для них))) Хай цим принаймні займаються спеціалісти. Бо ще літаки попадають від "неотермінів"))) Вірш написаний нині, на даний момент,себто на момент, коли існує саме ця термінологія? Правильно? То які можливі зауваження з цього приводу? Доречі, штрих. Бій- ситуація, коли люди мають миттєво розуміти і команди і слова. Навіть просто з відмінностей мови японські пілоти програвали американцям. Бо мова англійська коротша. Тому мудрувати звісно можна... ))) Гарної ночі безсонної, Ярославе)))
Коментатор Серго Сокольник, [ 2018-03-07 15:22:10 ],
на сторінці поезії     "Відомий"   Сокольник Серго

Ігорю. Я Вас поважаю, як і усіх достойних опонентів дискусії, але в даному випадку у Вас однозначна підміна пойнять. Якщо у воєнних речах не вживати, як Ви кажете, "професійного суржику" (чи термінології, говорячи правильно), то твір перетвориться на суцільне вихолощення. Мало їх у "кололітературі"? Правильно. ЗАНАДТО БАГАТО. То ж я цим слизьким шляхом не піду. НАДАНИЙ МОМЕНТ ІСНУЄ ТАКА ТЕРМІНОЛОГІЯ. ІНШОЇ НЕ ІСНУЄ. Крапка. А створювати нову- я ж нікому не заважаю.
По другому пункту. Висоцький, як Ви кажете. ("їх восємь, нас двоє", так?) Ви не бачите, що сенс вірша АБСОЛЮТНО ІНШИЙ? До того ж ДАЛЕКО НЕ ЛИШЕ АВІАЦІЙНИЙ. Перечитайте і подумайте. А суто воєнних аваційних віршів в світовій літературі існує безмежно кількість. Ще з Великої війни (1 світової) То що, не писати воєнних віршів?
То ж " ПЛАТОН МНЄ ДРУГ, НО ІСТІНА ДОРОЖЕ", Ігорю)))
А взагалі-то мені дуже приємно, що вірш вийшов оригінальний, "живий", викликав жваву дискусію.
То ж МОЄ ШАНУВАННЯ, друзі, опоненти!!!)
Отакі дискусії я люблю, не тролячу заказуху)))
Будьмо!)
Коментатор Марґо Ґейко, [ 2018-03-20 01:10:28 ],
на сторінці поезії     "Що воно?.."   Сокольник Серго

Коментатор Серго Сокольник, [ 2018-03-20 01:18:29 ],
на сторінці поезії     "Що воно?.."   Сокольник Серго

Коментатор Марґо Ґейко, [ 2018-03-20 01:46:38 ],
на сторінці поезії     "Що воно?.."   Сокольник Серго

1   ...   54   55   56   57   58   59   60   61   62   ...   78