Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Бондаренко Вікторія Бондаренко Вікторія (1968)

Інфо
* Народний рейтинг 0 / 0
* Рейтинг "Майстерень": 0 / 0
* Творчий вибір автора: Майстер-клас
* Статус від Майстерень: Любитель поезії
* Коефіцієнт прозорості: 0.811
Переглядів сторінки автора: 7398
Дата реєстрації: 2017-04-06 22:50:51
Група: Користувач
Е-mail: << Для контакту з автором зареєструйтеся >>
Автор востаннє на сайті 2017.06.20 14:45
Автор у цю хвилину відсутній

Про автора
Вікторія Бондаренко – поетеса, композитор, співачка, мистецтвознавець, вчитель музики. Народжена 12 квітня 1968 року у місті Львові. Одружена, виховує доньку Тетяну і сина Володимира. Успішно закінчила львівську сш№33. Учасник та переможець численних конкурсів та фестивалів. З відзнакою закінчила Львівський національний університет імені Івана Франка. Активно провадить концертну та громадську діяльності. Являється членом Української Асоціації Письменників і членом Письменників Бойківщини.
У попередні роки Вікторія видала авторські пісенні аудіо альбоми «Політ у мрію»(2000), «Вулицями Львова»(20013). У творчому доробку є сім відео кліпів авторських пісень, які розміщенні у всесвітніх інтернет-мережах ЮТУБ, Фейсбук і т.д. Вона відома, як автор поетичних збірок «Світло любові»(2007 видавництво «Логос»),
«Симфонія весни»(2012 видавництво «Логос»), дитяча книжка «Сонячні світанки» (2015 Інформаційне агентство «Медіастар») і «Заквітчана душа» (20015 видавництво «Логос»).
До альманаху «Поетична топоніміка» (2015), це літературно-краєзнавче видання було видане у Хмельницькому ФОП Цюпак, увійшов цикл віршів про рідне місто Львів. Нещодавно вийшов літературний альманах «Енциклопедія сучасної літератури», де увійшли твори авторів з різних куточків світу і у тому числі вірші Вікторї Бондаренко.
У ІІІ Всеукраїнському літературному конкурсі ім. Леся Мартовича, який відбувся 12лютого 2017року на Жовківщині, Вікторія Бондаренко отримала перемогу у двох намінаціях: «Музичні твори» за пісню «Молитва за мир» і «Дитяча книга» за збірку «Сонячні світанки».
Вірші часто публікуються у газетах та журналах, а пісні лунають на радіостанціях України та у соцмережах. Вікторія бажаний гість у передачах львівського телебачення. Численні співаки, вокальні ансамблі і хорові колективи мають у репертуарі пісні Вікторії Бондаренко

Найновіший твір