Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Леся Романчук (1961)

Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Аліса Серпень, [ 2008-10-15 20:35:51 ],
на сторінці твору     "Умереживі мережі"   Романчук Леся

Коментатор Леся Романчук, [ 2008-10-22 09:04:47 ],
на сторінці твору     "***"   Романчук Леся

Про всяк випадок залишаю комент ще й тут - щось у нас на ПМ все почало зникати.
Ну ти й утнув, Юрцю! Знаєш, я теж не люблю, як забрехано іроди зі скавулінням вичавлюють славу! Особливо. якщо забрехано!
Не знаю, про кого це, яле абсолютно лягає в контекст твоєї суперечки з паном Короташем. І моєї. От не ворушив би він теми свого нібито членства в НСПУ, то й жив би собі спокійно, а так - доведеься оперувати фактами. Олег Короташ справді був прийнятий до лав НСПУ в 1997 році за спрощеною схемою для молодих талановитих письменників (у таланті йому не відмовиш). Але у 2004 році він був активним учасником групи Наталії Околітенко, яка за вказівкою Кучми заходилася руйнувати Спілку. Однією з причин було те, що Кучмі впало в око приміщення на вул Банковій 2, хотів його прихватизувати під свій фонд. Спілку ми відстояли на знаменитому любневому "з'їзді на вулиці". Але 7 письменників - Наталія Околітенко, Дмитро Кулиняк, Юрій Каплан і між ними ОЛЕГ КОРОТАШ були виключені з НСПУ. Тому його й немає у наших довідниках і на сайті НСПУ: http://nspu.org.ua/dovidnyk/К. Охочі можуть переконатися. Одразу зауважу, що це не недогляд, як вже запевняв мене Короташ на моїй сторінці (вірш Горе Горі), в НСПУ, як у кожній організації є відділ кадрів, от він цим і займається.
Я розумію, що членство в організації не є приводом для гордості, можна вступити, можна вийти, але факти є факти - цих людей було виключено за ЗРАДУ. От що навіяв мені твій вірш, Юрку.
1   ...   49   50   51   52   53   54   55   56   57   ...   66