Нічними вулицями Сан-Франциско мчав чорний байк - Білл спішив на party, яке організовувала Елізабет. Коли він увійшов в будинок, вечірка була в розпалі. Білл пошукав поглядом Елізабет, але поміж безліччю гостей зразу йому це не вдалось. Тоді він підійшов до бару, налив собі на денце склянки трохи віскі, надпив його і пішов блукати по будинку, розшукуючи господиню.
Десь хвилин за п'ятнадцять він її нарешті знайшов - вона сиділа за столиком, заставленим коктейлями, а біля неї поряд - якийсь незнайомий йому чоловік. Елізабет весело щебетала, дивлячись на того закоханим, як здалось Біллу, поглядом. Виглядало на те, що Елізабет вже достатньо випила і майже не володіє собою.
Незнайомець, скориставшись сп'янінням господині, повів себе досить нахабно: почав чіпати її то за груди, то за коліна, то за стегна, але вона його не стримувала, а лише задоволено сміялась. Біллу, враженому непристойною поведінкою незнайомця, нестерпно захотілось вхопити того за комір і викинути, як шолудиве кошеня, через вікно, але, не бажаючи зчиняти скандал в будинку Елізабет, він величезним зусиллям змусив себе залишатися на місці.
Елізабет встала і почала виходити з-за столу повз незнайомця, спиною до нього. Той, скориставшись моментом, провів рукою зверху донизу їй між сідницями і вона знову з прихильністю, незрозумілою Біллу, засміялась і щось тихо сказала. Тоді незнайомець теж піднявся і, обхопивши Елізабет за талію, повів її по сходах на другий поверх.
Білл помітив, як десь на середині сходів Елізабет зупинилась і з легеньким сміхом м’яко почала випручуватись із обіймів незнайомця, потихеньку витягуючи свої ніжні долоні із його величезних лап, а тоді нетвердою ходою пішла в напрямку однієї зі спалень. Незнайомець на мить зупинився, але вперто рушив за нею.
Білл повернувся до бару, налив собі ще віскі і залпом випив. Елізабет все ще не поверталась. Хвилини тягнулись як години. Нарешті Елізабет з’явилась в холі, розпашіла і зі скуйовдженою зачіскою і, помітивши Білла, підійшла із ним привітатись. Від неї йшов різкий запах коньяку і жіночого поту. Білл відразливо скривився і, збрехавши Елізабет про якісь термінові справи, пішов до виходу.

В последний раз я видел Вас так близко,
В пролете улицы умчало Вас авто...
Мне снилось, что теперь в притонах Сан-Франциско
Лиловый негр вам подает манто...


24.06.216