Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Микола Соболь (1973)

Інфо
* Народний рейтинг -
* Рейтинг "Майстерень": -
* Творчий вибір автора: Любитель поезії
* Статус від Майстерень: R2
* Коефіцієнт прозорості: 0.767
Переглядів сторінки автора: 64543
Дата реєстрації: 2017-01-25 10:30:28
Веб сторінка: nik.sobol@bigmir.net
Група: Користувач
Автор востаннє на сайті 2024.06.11 15:26
Автор у цю хвилину відсутній

Найновіший твір
Триндєц!
Такого на даному ресурсі ще не було, людина, яка вважає себе генієм складає рейтинг поетів за принципом: хто точніше цьомнув у попу той і вище. Це – ганьба!
Треба нагадати Юркові, як саме починався його шлях на ПМ спочатку він почав друкуватися російською і казати:» А, шо Шевченко теж писав російською», забувши уточнити у Тараса Григоровича було безвихіддя, а ця потвора усвідомлено несе вороже у країну, яку шматують росіяни.
Потім почалися рейтинги: «А чому це у Соболя рейтинг вище Жадана?» - я чесно кажучи прозрів мені було абсолютно начхати який рейтинг у мене , а тим більше у Жадана, так нніть Юркові є до цього діло. Потім пішов у хід самосвал желіба, який просто почав ставити за мої роботи оціни – 1 оце і є твоя, Юро, твоє однокорінне Поет і Порядність. Ти не маєш ні Честі, ні Совісті і я це заявляю офіційно. Шкода, звісно, що адміністрація сайту це пускає на дозволяще.
Коли я прийшов на паралельний ресурс мені почали писати коментарі рос.мовою я відразу сказав краще не коментуйте мовою окупанта, була склока з однією такою, як ти, але потім настало порозуміння і російська у мене в коментарях там дуже рідко.
На жаль ти звичайний вишиватник який просто бажає щоб всі від нього були у захваті. А у захваті від чого? Від твого «багатого» внутрішньо-російського миру? Чи від примітивщини твоєї писанини, бо лише у тебе вірш у вісім рядочків має преамбулу на три сторінки. Я тобі каза не чіпай нікого і тебе ніхто чіпати не буде бо ти – л*но! (Сподіваюся останнє слово не сильно зачепить редакцію майстерень, бо наче і слова нема, а є лише сморід гундарівщини).