Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Григорій Слободський (1937)

Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Олександр Комаров, [ 2009-10-01 13:45:19 ],
на сторінці поезії     "Мені хочеться співати"   Слободський Григорій

Телевізор дивитесь, пане Григорію і газети видно гортаєте. Похвально. Видно Адам Сміт вам не чужий.
І слова у Вас правильні - змінити структуру капіталізації, 70% на зарплату. Можна і без особливого напрягу. Тільки Ви скажіть чим платити 13-ти мільйонам пенсіонерів і як наприклад служити пожежникам, міліції і хлопцям в гімнастерках? Та й армада чинуш усіх рівнів харчуватися має потребу, і не аби як. При всій непристижності професії вчителя кількість вчителів тільки зростає. Ноу-хау останніх десятиліть про бідних лікарів також мабуть чули.
Ви б сказали де патріотів стільки настачитись, чесних? Україна, на чесних дурнях триматися не може. Виходить як в Богдана Хмельницького, хороший, хороший, але чого на союз з Росією пішов? Чого, чого? Сила силу ломить - чули приказку?
Та Ваша ідея і не нова. Була Комуністична партія - честь, совість і геній епохи. А виявилося - труха. "Перевертні від партії", по вислову товариша Симоненка продали ідею. 90% перевертнів. Навіть твердолобий Петро наплював на мораль, кинув жінку і пішов до "молодшого товариша", певно досвід передавати.
А нинішні побратими по УНП і споріднених їм форм зараз листівки розкидають. Пояснюють, що ті бариги, які від партії пролізли у владу всіх рівнів і "оматерізувались" зовсім їм чужі елементи і випадково потрапили в їх ряди. Як були мерами їхні "байци", то листівок таких не наблюдалося, як втратили вони свої місця, так вперед, в народ. Треба знов якось обдурити на найближчі років п'ять.
Ні Ваша ідея про доброго царя-батюшку і чесних бояр - міф. Релігія минулого. Ви не ображайтесь.
1   2   3   4   5   6   7   8