Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Олег Скрипка (1966)

Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Володимир Вакуленко, [ 2006-03-14 12:24:54 ],
на сторінці поезії     " Світ"   Скрипка Олег

Коментатор Володимир Ляшкевич, [ 2006-03-14 16:14:15 ],
на сторінці поезії     "Весна"   Скрипка Олег

Весна. Олег Скрипка
Абсолютно містерійна штучка - безумовно весняна, хмільна від соків і вод, пісня, безумовно її проекція в область поезії менша комплексної величини, яку створює, передусім, живий виступ на сцені - з тими всіма флюїдами, що проникають і паруться з флюїдами глядача, слухача, танцівника, чи просто радісно одурілого сприймача. І це добре. Потім, комплексний образ гармонійно доповнює добра, я би сказав, занадто добра, як на нинішній рівень східнослов'янської естради, музика. Ось, за винятком однієї, суттєвої дрібнички, яка характерна частинка саме
цього твору, і вся стереоскопія.
А дрібничка, це відчуття присутності наших, древніх духів-покровителів, така собі позачасова ниточка в нескінченість наших словянських душ.
Не кожен автор зможе повторити вслід древнім нашим - весна-красна - бути готовим їй повністю віддатись, зробити все, що ти весною робити повинен...
Коментатор Володимир Ляшкевич, [ 2006-03-31 18:24:31 ],
на сторінці поезії     "Веселковий твіст"   Скрипка Олег

Шановна Тетяно, я себе не вважаю прихильником сучасного процесу на українській музичній сцені. Безумовно, що там у мене поетичних авторитетів немає.
Що стосується поняття "неофіт" (новий прихильник якого-небудь учення, суспільного руху або новак у чому-небудь), то писалося для авторів, що роблять перші кроки в поезії. Щодо тих, які вже себе знайшли не писалося нічого. Від них очікуємо хорошої поезії.
Щодо самого поняття містерії і її витоків - то це завжди дійство. І ще те дійство! Про це дійство знав і в них вірогідно брав участь і Тарас Григорович Шевченко і Леся Українка, але, я так розумію, що переважна більшість наших читачів і авторів не мають про містерію жодних знань.
Справжня містерія - це процес надсвідомого проникнення у інші сфери через певні обряди, під керівництвом ініційованих мудреців... Я трохи дотичний до цих процесів у своїй майбутній книжці "Кінець древності".
Так чи інакше, як музиканти, гурт ВВ, в т.ч. Олег Скрипка, мають вміння до таких проникненнь в інші сфери і це результат тривалої роботи в "обрядовому плані", до чого шановну публіку і закликаю. Успіхів!
Коментатор , [ 2008-07-10 10:58:29 ],
на сторінці поезії     "Країна мрій"   Скрипка Олег