Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Наті Вінао (1988)
Каждый художник должен смотреть на природу по-своему. Что может быть нелепее взгляда, заимствованного у другого человека с совершенно противоположным характером?
СТЕНДАЛЬ


Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Наті Вінао, [ 2010-03-04 23:16:48 ],
на сторінці поезії     "Все пройдет"   Вінао Наті

Що ж, тепер відповідаю Олексійові...

Пістолетом Макарова в нашому світі можна вже тільки образити, ось якщо б снайперська гвинтівка :)) Але так, в даному випадку я на неї не заслуговою - згодна.
Добрі ж грабелькі розклала сама собі:)) Та нічого - так краще запам`ятовується. Як бачте, вже виправилася - критика була доречною. Плагіат і сама ненавиджу... Чесно, навіть не звернула уваги, що вкрала рядок (якщо б це було в науковій статі, то мій науковий керівник... :))). Каюся, чесно!

"Рать" и "тетрадь": "рать" в даному випадку використана в переносному значенні як велика і невпорядкована кількість слів, які треба якось вкладати в рядки, а рядки заносити в зошит, так як ноутбуку з мене вже доста. Здається, нічого не зрозумілого. Може не сподобатися - це вирішувати Вам, я ж попередила - написано просто.

Буду намагатися в подальшому давати повід лише для позитивнихї оцінок, бо сидить десь в глубині душі з дитинства "комплекс відмінниці":)) Але (от, знову - ну, не пам`ятає вона, кого цитує:))) негативний результат - це також результат!:))

Заходьте,буду рада бачити:))
Коментатор Наті Вінао, [ 2010-03-04 23:50:26 ],
на сторінці поезії     "Все пройдет"   Вінао Наті

Коментатор Наті Вінао, [ 2014-03-24 00:55:10 ],
на сторінці поезії     "Вітер"   Вінао Наті

Коментатор Наті Вінао, [ 2014-03-30 19:06:28 ],
на сторінці поезії     "Вітер"   Вінао Наті

1   2   3   4