Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Ігор Середа (1988)




Огляди

  1. Vkontakte.ru
    Сьогодні, вчора ... я згадав більшість поганих слів, які знаю; а той й ще видумав. Я не буду ходити "вокруг да около" як це роблю завжди. Я просто поставлю речі по своїм місцям.

    От задайтесь собі простим питанням: "А для чого усі ці контакти, конекти і т.д і т.п". Нахера усі ці статуси, коментарі від незнайомих людей, або таких що давно тебе забули, тих хто говорить "привіт" та одразу ж плює у спину. Мабуть ви себе переконуєте в тому,що тут можна знайти людей яких давно не бачив та поговорити з ними, відшукати своїх однокласників, - а для чого їх шукати якщо б їм ви були цікаві їх не треба було б шукати. Відслідковуючи хід моїх думок, ви мабуть прийдете до висновку що я сволоч, яка не вірить у дружбу і багато ще хороших почуттів, скотина якій наплювати на всіх - ні але це не так навіть у черствому інколи буває мякоть. Просто останнім часом моє поняття дружби для мене досить розмите, а що для вас означає та сама дружба?. Підтримка близьких вам людей у важких ситуаціях - можливо, але я впевнений більш ніж на 100%, що дуже багато з нас в такі моменти просто чемно прижавши свій хвостик утіче. І не потрібно тут спорити що це не так говорячи : "В мене дуже багато надійних друзів , яких підтримує мене у будь який момент". Це як аксіома яка не потребує доведення.

    У вас так багато друзів вконтакті... половину з яких я взагалі не знаю. у вони тебе докинули в друзі - ти довольний як слон. а навіщо це? Спитайте знову... і ще раз. Бо справді дорогі люди для вас ніколи не будуть губити з вами контакт. не забуватимуть вас ніколи. Будуть просто у сенсі просто завжди будуть біля вас.
    О який в тебе класний статус, прикольна ава, що робиш --- а мені усе по барабану... не моє це переглядати картинки по екрану.

    Я трішки захопився та мабуть усе те що я хотів донести ви зрозуміли... Хто кожного ранку стає ... і дивиться з надією чи не прийшло йому нове повідомлення , УУУуу мені хтось написав на стіні, що я БОВДУр про мене не забули повні радості штани ....ппц
    Щодня дивлячись в ящик ми все глибше і глибше зануряємось у пустоту.. губим дійсно важливе - свій час.

    Поверніть мені усе назад.. виправте мої помилки... вирвіть сторінку з мого зошита... видаліть мій акаунт... зробіть мені добре... зробіть погано , щоя міг розрізнити де хороше, аде погане , а то я уже гублюсь в цих поннятях. ПРОСТО НАПРОСТО НЕ ЗАБУВАЙТЕ про мене я ваш друг, бо таке відчуття що іноде не має нікого ти сам один...
    Написати на моїй стiнi|Видалити



    Прокоментувати
    Народний рейтинг: -- | Рейтинг "Майстерень": --