Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Надія Горденко (1978)

Отримані коментарі | Залишені вами коментарі| Інші коментарі


Привіт!!!
Дякую всім за теплі слова :) Одеситам й справді сподобалися наші гості ;). Голова журі вчора сказав мені, що трохи нечесно було з моєї сторони привезти таких талановитих людей і "віддати" головний приз до Львова :). Але якщо серйозно, то мушу визнати, що одеситам ще треба повчитися у Андрія Євтушенка, Антона Крука і Олега Короля. Всі визнали, що вони таки були сильніші. То й не дивно, бо хлопці неодноразово брали участь у фестивалях і давно співають на всяких вечірках та у різних клубах. В Одесі є бардівський клуб, але російськомовний. Тому всі, хто співали у нас - самоучки і ніде не їздили на фестивалі. А всім відомо, що такі поїздки багато чого навчають. Тому тримайтеся львів"яни - скоро одесити будуть їздити до вас ;)
Я рада, що змогла показати нашим справжні таланти. Зараз з"являються вже статті в газетах, а з понеділка будуть виходити телепередачі про фестиваль з інтерв"ю Андрія і Антона.
У грудні переможці запрошені на великий концерт, який присвячений 75-річчю Обласному гуманітарному центру позашкільної освіти та наукової діяльності. У січні наша одеська співачка Наталія Радковська (яка була членом журі) запросила на телепередачу Андрія Євтушенка та нашу Ольгу Діброву, яка зайняла друге місце (а їй всього 15 років). Гетьман Чорноморського козацтва запропонував стати головним козаком у Львові Андрієві Євтушенкові. Так що дивіться, львів"яни, щоб ваш відомий львівський бард не став нашим одеським ;)
Мені всі дзвонять і хочуть, щоб ми створили бардівський клуб у Спілці. Не знаю, що з цього всього вийде :))))
Коментатор Надія Горденко, [ 2007-12-19 16:08:41 ],
на сторінці поезії     "Приревнувала до…"   Горденко Надія

Коментатор Надія Горденко, [ 2007-12-19 18:52:22 ],
на сторінці поезії     "Приревнувала до…"   Горденко Надія



ФЕСТИВАЛЬ
"ПІСЕННА МРІЯ"



26 - 27 вересня в Одесі відбудеться другий фестиваль української авторської пісні. Запрошуються до участі молоді автори-виконавці та акустичні гурти віком до 35 років.

Місце проведення фестивалю:
26 вересня – санаторій «Молода гвардія».
27 вересня – проспект Шевченка, 1 Палац культури Одеського політехнічного університету.

Організатори: Одеська обласна організація національної спілки письменників України.
м. Одеса, вул. Бєлінського, 5 тел. 8(048) 722-17-48

Директор фестивалю: Надія Горденко.

Контактні телефони:

8(050)392-42-78, 8(048)795-37-61 email: MRIYA2011@ya.ru

Умови:
Реєстрація учасників фестивалю проводиться у Спілці письменників.

Заявки на участь у фестивалі приймаються до 1 вересня 2008 року.

Учасники фестивалю «Пісенна мрія» проходять прослуховування у Спілці письменників або надсилають свої пісні на дисках (ел. поштою) до 1 вересня 2008 р. Тексти пісень (три-чотири) присилають теж до 1 вересня 2008р.


Порядок проведення:
Фестиваль буде проводитися два дні. Перший відбірковий тур буде проходити у санаторію «Молода гвардія», який знаходиться на березі Чорного моря. Учасники представляють по дві пісні. Журі визначають півфіналістів.
Після вечері учасники й гості збираються біля багаття для більш тіснішого знайомства.
Наступного дня у ПК Одеського національного політехнічного університету пройде гала-концерт за участю півфіналістів і гостей фестивалю. Проживання на території санаторію "Молода гвардія".

Найбільш яскраві автори та виконавці нагороджуються дипломами. Головний приз – гітара. Друге і третє місце – теж нагороджується. Приз глядацьких симпатій. Багато сюрпризів.


Учасники фестивалю авторської пісні узгоджують символіку або рекламну продукцію клубів та тривалість виступу з Оргкомітетом фестивалю.



1   ...   7   8   9   10   11