Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Юлія Гладир (1985)

Отримані коментарі | Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Юлія Гладир, [ 2010-09-23 12:07:21 ],
на сторінці твору     "***"  

Дякую, Ірино, що не проігнорували! Щодо заздрості, то об'єктом її обирають щось дійсно варте. Це по-перше. По-друге, ніколи нікому не заздрила. Це ознака тупості й обмеженості. Мені достатньо й того, що маю сама. По-третє, як і будь-хто, маю право висловлювати свою думку. По-четверте, не поєднуйте творчість із наукою. В останній немає другосортних віршів? Звичайно, досліджуються високохудожні твори. А ті, що не підлягають (море незнано-забутих авторів) цьому, можна назвати другосортними, а то й третьосортними. Не поєднуйте поезію з наукою. Успішний вчений - це ще далеко не значить успішний поет. Зараз пишуть усі, кому не лінь, і вважають свої творіння геніальними.

А щодо самооцінки я не помилялася. Інакше взагалі - Ви цілком праві - сюди б не заходила. Не мала на меті зробити неприємність. Зазвичай пишу тільки схвальні відгуки і тільки на ті твори, які вважаю цікавими і вартими уваги.

Я знала стільки гарних науковців, які були слабкими поетами. І усвідомлювали це. Порада (люблю справедливість): або просто знати це, або вчитися і вдосконалюватися. Адже меж вдосконалення немає, як любить казати один хороший поет.

Чекатиму на відповідь після мого захисту. Я Вам потім напишу дату, після якої вже буду достойна діалогу з Вами:) :) :)
Дякую за увагу! На все добре!
Коментатор Юлія Гладир, [ 2010-09-24 19:30:19 ],
на сторінці твору     "***"  

Коментатор Юлія Гладир, [ 2010-09-25 01:46:34 ],
на сторінці твору     "***"  

Юлю, а Зеньо таки правий! Мали б подякувати йому за доцільне спостереження. Нічого в тому принизливого немає, адже людина знайшла суттєві недоречності змісту. А писання натомість якихось багатослівних і доволі натягнутих пояснень - не вихід. Ви вчитеся. Чи тільки чекаєте на лестощі? Всі ми тут вчимося, вислуховуємо поради і побажання колег. Читаємо чужі твори, і відкриваємо для себе багато цікавого, набираємося досвіду. Чого і Вам бажаю!

Поезія також не допускає неточностей. У вірші все повинно бути злагоджено, врівноважено. Хто Вам сказав, що наголос в українській мові можна ставити на будь-який склад, і все буде правильно? Вчитель української мови? Передайте йому (їй) мої вітання! Є ряд слів, які мають два варіанти наголошення. А все, що цього не стосується (напр., Ваша тУгА), у вірші є ознакою слабкості.
Імпонує, що Ви дотримуєтеся традиційної форми. Але ще треба вдосконалюватися.

В цілому вірш мені сподобався. Років п'ять тому теж писала твори подібної тематики.
Порада: вчіться сприймати критику в свою адресу адекватно. Не погоджуєтеся, аргументуйте, чому. То у Вас були не аргументи. Виправдання чи щось інше, але не те, що треба. Не бійтеся визнати свою помилку. Впертість ні до чого не приведе. Зате наступного разу врахуєте всі поради і та-а-акого вірша напишите!!!

У Вас є талант. Формою володієте. Успіхів! :) :) :)
Коментатор Юлія Гладир, [ 2010-09-26 23:55:10 ],
на сторінці твору     "Дівчинці, котра плакала сьогодні вранці"   Роса Тетяна

1   2   3   4   5