Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Василь Світлий (1968)



Критика
  1. Про нове старе
    Зі Старим-Новим роком, шановна Редакціє Поетичних Майстерень.
    Даруйте, що не з сію-вію-засіваю . Стурбований нині іншим… Непокоїть якість критики окремих майстрів ПМ, що спрямована не на професійний ріст автора, а хтозна на що. Якщо спробувати описати це образно, то маємо ситуації, коли один з авторів голосно вистукує своїм капцем по творчій трибуні і обіцяє показати «кузькину мать» усім авторам, хто не прислухається до його геніальної ідеї сіяти на своїх творчих наділах лише кукурудзу, а інший, як у відомому кінофільмі, переформатувати усе на агентів «Матриці», втрутитися у процес формування творчої думки і нав’язати їй своє єдино правильне бачення.

    Повірте, що я не маю нічого супроти професійної діяльності «критичного» дуету Сушко- Майя Залізняк . А ось керунок , у який спрямований вид їх діяльності - бентежить. Від перетворення Поетичних Майстерень на Поетичні Крамнички творчий процес не виграє. Хіба амбіції кількох тутешніх знаменитостей, які отримають виключне право ставити цінники на авторів і їхнє творіння.

    Сподіваюся, що Редакція Поетичних Майстерень не причетна до цієї казкової ситуації «двоє з торби», і тут більше Промислу Божого. А цієї публікацію намагаюся лише привернути увагу до цих подій, спрямувати їх у русло професійного ґатунку та створити передумови для панування більш доброзичливішої атмосфери, комфортної для всіх учасників творчого процесу.

    З повагою, Василь Світлий.

    14.01.18


    Коментарі (80)
    Народний рейтинг -- | Рейтинг "Майстерень" -- | Самооцінка -