Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Ольга Касап (1991)



/ Огляди рецензій

Огляди

  1. " Її звали Сара " Тетяна де Росней
    Резюме тексту
    1942 Сара , маленька єврейська дівчинка, що живе в Парижі потрапляє в облаву Вель Дів. Їй, на відміну від батьків вдається уникнути ув’язнення, а згодом концтабору: вона ховається до шафи, коли забирають її батьків. Вбита горем, Сара вирішує будь що знайти батьків.
    2002 Юля, американська журналістка, прибуває до Франції щоб дослідити обставини облави Вель Діва. Раптово вона віднаходить таємний зв’язок між її сім’єю та Сарою.

    Трохи про автора
    Тетяна де Росней письменниця, журналістка та сценаристка. Свій перший роман вона написала, коли їй було 10 в шкільному зошиті. Відтоді вона зрозуміла, що література-це її життя.

    Мій погляд
    Зміна мови двух персонажів спонукає до подорожі читача між двома світами, так би мовити, ми чуємо «два дзвони». Роман наповнений сюрпризів та неочікуваних поворотів.Сюжетна лінія гнучка та неодноманітна. Жахи, що бачить маленька хоробра дівчинка, та істина, що шукає допитлива жінка, нерозривно поєднані. Цей містицизм надає твору особливого французького шарму. Прочитаний роман -це не просто спогад про жахи війну,- це справжній урок мужності та каяття.






    Видавництво Le livre de poche
    Сторінки 404
    ISBN 978 2 253 12208 1




    Прокоментувати
    Народний рейтинг: -- | Рейтинг "Майстерень": --
    Самооцінка: 5