Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Валентина Попелюшка (1967)
Не я в рядки нанизую слова,
Самі приходять вірші, як захочуть...




Критика
  1. Шукаю автора вступного слова до збірки
    Дорогі колеги!

    Хочу звернутися до вас по допомогу.
    Зараз я готую до видавництва свою першу авторську збірку поезії, а досвіду поки що не маю, тому не знаю, як це робиться зазвичай. Мені підказують, що має бути вступне слово до збірки, що бажано, аби воно було написане кимось із відомих авторів, краще - членів НСПУ. Напевно, так воно би й мало бути. Але мені чомусь хочеться у даному випадку діяти не стільки "за правилами", скільки за велінням душі. А вона прагне, аби вступ написав хтось із авторів, вже знайомих з моєю поезією. Для мене особисто не настільки важливо, є ця людина відомою широкому загалу читачів чи ні, який має рейтинг на ПМ тощо. Головне: я шукаю автора, якому цікава моя творчість, якому є що про неї сказати; автора, який напише вступне слово не тому, що його попросили, і відмовитися незручно, а, так би мовити, "за власним бажанням".
    Сподіваюся, я висловилася не занадто сумбурно. Звертаюся до авторів ПМ, тому, що саме на цьому сайті впродовж року з невеличким "гаком" я публікувала свої твори, навчалася робити це "по-дорослому", росла. Саме тут я навчалася і гартувалася не тільки як автор. І, гадаю, тут знайдуться автори чи читачі, які слідкували за маоїми публікаціями - або ж від самого початку, або ж звернули увагу на неї вже пізніше.

    Отож, якщо серед вас, колеги, знайдеться хтось, готовий мені допомогти, прошу написати мені на адресу popeljushka2010@gmail.com

    P.S. До збірки, яка називатиметься "Миротворче", увійдуть вірші з рубрик:
    "Життя-міраж", "Кохання зрілої пори" та "У час, який вважався мирним".
    Можливе написання вступу до якогось із вказаних розділів.


    Коментарі (9)
    Народний рейтинг -- | Рейтинг "Майстерень" -- | Самооцінка -