Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Кассандра Рімскі (1982)
Поетка, викладач індивідуальних курсів з кон'якопиття, ковбасоїдіння та теоретичного бретарианства.


Отримані коментарі | Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Кассандра Рімскі, [ 2014-01-17 15:45:02 ],
на сторінці твору     "***"  

ніколи б не подумала, що буду критикувати поета, як поет. Проте, я вже й не знаю, які там стосунки у мене з яскравою гумою, я, доречі, тією гумою, що запропонувала Пані Горпина, не користуюся, є більш новітні і зручні засоби. До подібних засобів, доречі, щоправда, іншого призначення, відноситься і жуйка для рук, це працює, коли багато пишеш, все набридає, все лєнь і тлєн, тоді в ручки береться різнокольрова гумка, і так можна годинами розважатися. Дуже крута тєма, можна купувати закордоном, замовляти у інтернеті або шукати у спеціалізованих магазинах. Це я до того, що люди в нас не цікавляться сучасностями, а сидять роках шевченківської Катерини...) А шкода.
Проте, питання у іншому. Поперше, я зара заплачу. Ваш вірш пронизано штучним, як фалафель на консервованому нуті, трагізмом. А подруге, колись давно, коли я приймала участь в усіх цих студентських поетичних конкурсах, якась нікому не відома, але доволі розумна жіночка, що сиділа в журі, сказала одному з учасників:"Працюйте над римуванням, римування повинно бути складним."
Подивіться самі - запам'ятають - немає, йдуть-суть, дорозі-корозій, йду-біду,озернуся-паннуся, джмелі-пожалів, інше-затишшя (?), світи-освіти, тінню-гелготіння, озирнусь-комусь, інше-вірша, йде-де...
А я просто відкрила перший вірш в переліку.
І я не хочу нікого образити, мені це доводиться й без того щодня робити на роботі, проте, я б Вашу книгу не купила. Є вміння римувати, хоч і римувати дуже просто, а якась душа відсутня взагалі.