Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Олександр Головін (1987)

Інфо
* Народний рейтинг 0 / 0
* Рейтинг "Майстерень": 0 / 0
* Творчий вибір автора: Любитель поезії
* Статус від Майстерень: Любитель поезії
* Коефіцієнт прозорості: 0.800
Переглядів сторінки автора: 5268
Дата реєстрації: 2014-09-24 15:59:51
Група: Користувач
Е-mail: << Для контакту з автором зареєструйтеся >>
Автор востаннє на сайті 2014.09.24 16:04
Автор у цю хвилину відсутній

Найновіший твір
Увага! увага! увага!
Увага! Увага! Увага!
Оголошується уперше в Україні найдоцільніший найцікавіший найнеобхідніший Аукціон розпродажі депутатів Верховної Ради та професійних урядовців, тих котрі унеможливили життя робочого народу.
Адже у конституції України сказано, що перед законом усі люди рівні – тим більше народ є джерелом влади, але влада з депутатами розпродали, інші розгромили заводи і фабрики. Пустили народне і державне як своє власне з молотка.
А народові уже нічого не залишилося для участі в розпродажі лише депутати та урядовці, отже, щоб бути справжнім джерелом влади є необхідність пустити з молотка депутатів і урядовців, щоб хоч трохи себе забезпечити на якийсь день прожитку.
Громадяни України простого робочого класу оголошують цей конкурс як найнеобхідніший для збереження своєї держави України і державності. Для розпродажі оголошуються ті депутати, котрі проголосували за розпродаж державного загальнонародного добра і майна, що і змусило цвіт України батрачити по чужих державах, шукаючи захисту від зневаги оплати праці, та злиднів.
Ціна перша за кожного треба усього заплатити лише суму грошей готівкою у будь-якій валюті, що лише складає один прожитковий мінімум простого нашого українського робітника чи пенсіонера. Хто дасть більше ?
Для тих іноземних покупців, що будуть найактивніше скуповувати, ще до кожного купленого Вами у нас депутата чи урядовця з вище указаних, що поступили для розпродажі з молотка. До кожного з них додаємо, як наш щирий подарунок від українського народу.
До кожного у подарунок додаємо зовсім-зовсім безкоштовно одного професійного злодія чи брехуна.
Кого забажаєте?
Продаємо і дуже-дуже дешево усіх тих, котрі причинилися будь-яким засобом до розграбунку і розпродажі наших фабрик і заводів, природних ресурсів землі, палива, енергії інформаційних засобів та державної безпеки і її міці. Тих, котрі нас, народ робочий, закопують живими такими засобами як приниження і унеможливлення вижити.
Тих, що складають професійні програми проти життя і побуту проти пенсіонерів і кандидатів у пенсіонери, що зменшуються вік життя, а збільшують вік праці на злодіїв, грабіжників, дармоїдів і шкідників проти держави України.
Вони до тепер торгували розпродажем держави. А тепер настала черга торгувати простому робочому народові – розпродати усіх шкідників української держави і державності.
Без політики - лише життєва необхідність.

Заявки на участь у чесному справедливому конкурсі аукціона можна подавати уже у кожному місті чи містечку на площах, де є пам'ятник Тарасові Григоровичу
Шевченку.
Адміністрація Української Громадської позиції Майдану Українського народу.