Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Душа Квітка (1997)



Художня проза ⁄ Переглянути все



Художня проза
  1. Хто ти?
    Хто ти? І чому саме тут і зараз читаєш ці рядки, у які хтось вклав своє безсоння? Не знаю, що саме не дає мені заснути - генетика чи юність або і те, й інше разом з безтурботністю, напевно, але дякуючи цьому ти маєш можливість познайомитись зі мною. Я є проста студентка,яка чомусь вирішила, що тобі зараз це потрібно.
    Як часто ти задаєш собі питання, щодо власної особистості? А скільки разів на місяць/тиждень/день ти підіймаєш голову догори і по-дитячому усміхаєшся, бо знаєш, що Там тобі зараз усміхаються у відповідь?
    Щодня зустрічаю десятки й сотні облич - усі чимось заклопотані, та ,думаю, лише одиниці насправді впевнені, що всі буденні клопоти, з якими вони стикаються з дня у день - насправді таки їхні. Чи зустрічав ти людину,що знайшла себе і справу свого життя? Вона - живе диво, бо несе в собі стільки тепла,добра і відданості сьогоднішньому дню, стільки жаги, світла і вогню, що ти навіть не встигнеш кліпнути, поки щось вже закипить у її долонях. Думаю, ти вже можеш привести приклад, бо точно бачив таких "безумців". Вони ніби послані нам Господом для прикладу, проте зовсім не наділені якоюсь надприродньою силою. Наша з тобою мета - стати одним із них, бо такі і творять наш світ, повір. Ти будеш падати і вставати, надто багато думати і переосмислювати, пробувати себе у чомусь невідомому досі і такому незвичному, та раптом - твоєму. Давай свою руку!
    2017


    Прокоментувати
    Народний рейтинг -- | Рейтинг "Майстерень" -- | Самооцінка -