Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Світлана Штатська (1975)

Інфо
* Народний рейтинг 3.597 / 5.5
* Рейтинг "Майстерень": 0 / 0
* Творчий вибір автора: Любитель поезії
* Статус від Майстерень: Любитель поезії
* Коефіцієнт прозорості: 0.722
Переглядів сторінки автора: 7314
Дата реєстрації: 2017-11-11 11:25:18
Група: Користувач
Е-mail: << Для контакту з автором зареєструйтеся >>
Автор востаннє на сайті 2018.03.25 19:21
Автор у цю хвилину відсутній

Про автора
Гресь Світлана Миколаївна - літературний псевдонім Світлана Штатська . Народжена 8 травня 1975 року в селі Двірець Житомирського району Житомирської області в багатодітній сім’ї. Закінчила Державну агроекологічну академію України. У власному доробку має 10 поетичних книг з яких 8 – віршовані твори для дітей.

Член Національної спілки письменників України.

Лауреат премії Кабінету Міністрів України «За особливі досягнення молоді у розбудові України» у номінації «за творчі досягнення», лауреат літературно-мистецької премії імені Лесі Українки українського фонду культури, лауреат Всеукраїнського літературного конкурсу імені Валентина Грабовського, а також переможець інших літературних конкурсів та фестивалів. В 2013 році удостоєна звання лауреата «Гордість міста Житомира» у номінації «Митець року». Її книга віршів для дітей «Ква-сонет» визнана кращою книгою 2013 року у номінації «Світ дитинства».

Світлана Штатська сім років поспіль очолювала обласну літературно-мистецьку студію імені Михайла Клименка.

Вірші Світлани Штатської покладені на музику композиторів І.Островерхого, Л.Бойко, І.Навоєвої, Л.Концевич та записані на 3-х компакт дисках і опубліковані у 4-х збірках пісень «Щасливе свято дітвори», «Жайворонок», «Музичні барви», «Пісні про Житомир».

Найновіший твір