Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Епіграми, Наслідування Пародії, (1970)

Отримані коментарі | Залишені вами коментарі| Інші коментарі

Коментатор Епіграми, Наслідування Пародії,, [ 2007-01-22 23:44:32 ],
на сторінці поезії     "ЗРАДА І ГРІХ"   Горденко Надія


З вами приємно спілкуватися, Валентине. Коли ж це пародії випадає нагода приємної розмови із Об'єктом свого тимчасового інтересу? Не часто :(
А з вами приємно розглядати глибоко-творчі питання.
Ось ви кажете вісім рядочків для чого? Невже приховувати правду достойно такого майстра, як ви? А як тоді бути із вашим "золОтить"? Невже таке ваше використання гарного слова не достойне нашої скромної уваги?
Дуже цікаво було почути ваші переконання стосовно "пів осені", вкажіть правило, де написано, що ми зробили помилку, використавши таким чином слово "пів" - "половина"? І вкажіть словник, який підтримує вашу думку, щодо написання "півосені" разом. Будемо вдячні, визнаємо вашу правоту.
Особисто я допускаю, що можна і так, і так :) А ось колега - ні.

Щодо ритму, Валентине, то не перебільшуйте значення своїх тамтамів для тамтамів нашої пародії, саме про це ми вам і натякаємо, розширюючи ритм композиції у бік недосказаних вами під шурхіт осінньої зливи томів.
Маємо погодитися, Валентине, і з тим, що на відміну від дуже багатьох авторів, таки декілька раз переглядаємо написане, можливо потрібно чпстіше, - виправимо ситуацію, обіцяю :)
1   2   3   4   5   6   ...   14