Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Ореста Возняк (1984)
Люблю Поезію, живопис, кіно... Небайдужа до всіх небайдужих людей, які не бояться шукати, думати і розуміти. Ціную в першу чергу духовний зв"язок між людьми...зрештою інших зв"язків насправді немає.


Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Наталка Фурса, [ 2010-01-22 10:56:34 ],
на сторінці твору     "ДО СЕБЕ."   Возняк Ореста

Схвилював мене цей сумний "роздум", Оресто, бо я на такому мовчанні, про яке ти пишеш, "знаюся"... і про дар Любові теж трішечки знаю (це, звичайно, збіг, але 1997 року вийшла моя книга під такою... м-м-м.. банальною назвою - яка на той час була для мене не банальною, та й зараз - ні, ось лише ці слова нині цілком знівельовано і "забалакано"...). Але про мовчання - правда, і про те, що буває з тим, хто свідомо його обрав, - теж. Я нині переживаю важкий стан виходу з такого мовчання - з усіма наслідками(((. Тут можна довго говорити...
Хотіла сказати кілька "технічних" зауваг, які, на мою думку, слушні. Третій абзац-речення повис у повітрі - думка (період )не завершена(ий), власне, до думки лише підведено (перечитай, будь ласка), - а прикро, бо хотілося б знати, що буде "тоді, коли". Ну і, звичайно ж, "на взаємин" - це ж "навзаєм"? :)
Зичу творчих успіхів - і "немовчання" (німота страшна наслідками - і ти це вже знаєш...)
Коментатор Ярина Брилинська, [ 2010-01-23 12:49:06 ],
на сторінці поезії     "Просто."   Возняк Ореста

Коментатор Ірина Буцяк, [ 2010-01-25 22:23:55 ],
на сторінці поезії     "Просто."   Возняк Ореста

1   2   3   4   5   6   ...   8