Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Сергій Осока (1980)

Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор , [ 2010-01-24 21:48:10 ],
на сторінці твору     "ЛИСТ ДО ВСІХ АБО ЧОТИРИ БЕТХОВЕНСЬКІ УДАРИ"   Осока Сергій

"І засурмив другий ангел"... (першим була Чорнява Жінка). а внгелів ще не багато залишилося...

Пане Головний Редакторе, розумію, що я "дуууже слабий іще і як автор, і як критик-аналітик", що я негідний узагалі писати тут щось, що моя думка узагалі не має ніякого значення, що я - один із зграї - сіризна, тупизна, безталання... але я все ж насмілюся сказати. бо по-іншому не можу, бо моя "підла, огидна, брудна" сутність не може мовчати, коли чиниться таке...
Ви грубим способом вигнали Сергія Осоку та ще ряд справді достойних авторів, Ви провокуєте інших, хто не згідний із Вашим поглядом.
із чого все почалося? чи не з Вашого упередженого ставлення до Чорнявої Жінки, потім до пані Залізняк (з іншим забарвленням).
Ви можете обливати лайном всіх, кого забажаєте, Ви ж - НАЙГОЛОВНІШИЙ. але чи зможете ви вночі спокійно спати, чи не гризтиме Вас совість за те, що через своїм суб*єктивним баченням Ви образили багатьох ДОСТОЙНИХ людей.
усвідомлюю, що після цього ви можете заблокувати і мене.
але по-іншому не можу...
бо мораль не дозволяє.
Коментатор Редакція Майстерень, [ 2010-01-25 09:35:47 ],
на сторінці твору     "ЛИСТ ДО ВСІХ АБО ЧОТИРИ БЕТХОВЕНСЬКІ УДАРИ"   Осока Сергій

Юначе, ви напевно вважаєте, що і справді Сергію Осоці і іншим можна все, і це "все" - а) можна, б) потрібно, в) корисно - терпіти адміністрації, і це не шкодитиме ні ресурсу, ні іншим авторам? А я ось вважаю інакше. Отже наявне протиріччя. І якщо ви його посилюватимете, то саме оце протиріччя і вимагатиме операційного втручання. Щодо моралі, то візьміть на себе важку працю ознайомитися із поняттям "антисистеми", її проявами, її наслідками. Цей "антисистемний" елемент є у всіх інституціях і спільнотах, але коли він розростається потрібні рішучі дії.
Через інституцію "ПМ" зло не повинно являтися у світ. Я за це особисто і персонально несу відповідальність.
Ви ще юний, і бачите тільки речі поверхневі, і дасть, Бог, бачитимете глибше колись, а до того часу, намагайтесь менше брати участь в колективних діях, як те - у зграйному нападі на тих чи тих авторів, бо людиною так і не станете.
І перед тим, як відповідати, таки прочитайте трохи про "антисистеми".
Коментатор , [ 2010-01-25 21:31:49 ],
на сторінці твору     "ЛИСТ ДО ВСІХ АБО ЧОТИРИ БЕТХОВЕНСЬКІ УДАРИ"   Осока Сергій

:) та читав я про ваші антисестеми. і Гумільова читав. і не було то для мене "важкою працею" - як Ви сказали.
у мене таке враження, що Ви уже вкотре натякаєте, що я занадто дурний, щоб взагалі знаходитись на сайті. скажіть, будь ласка, це прямим тексом, не ходіть манівцями. буду дуже радий чути Вашу думку.

я знаю, що мені бракує ще життєвого досвіду та потрібних якихось наукових (чи як?)знань. али Ви вкотре повторюєте, що мої дії відповідають психології зграї. але ж ми змушені ставати на ту сторону, яка нам здається правильнішою? чи не так? чи правильніше буде мовчати як останній боягуз? не мати своєї думки?
я віддаю свою шану панові Сергієві, бо бачу в його словах правду, бо вважаю, що з ним поступили грубо, зовсім не по-людськи.
і не маю ніякого бажання посилювати суперечки (Ви ж самі кажете, що моя думка не має ніякої ваги!). для чого мені це?

... а все ж шкода, що пішло так багато талановитих авторів. і це не тільки моя недостойна думка.

а ще хочеться запитати: хто, на вашу думку, у цьому винен?
Коментатор Редакція Майстерень, [ 2010-01-27 19:58:17 ],
на сторінці твору     "ЛИСТ ДО ВСІХ АБО ЧОТИРИ БЕТХОВЕНСЬКІ УДАРИ"   Осока Сергій

Коментатор , [ 2010-01-27 23:49:27 ],
на сторінці твору     "ЛИСТ ДО ВСІХ АБО ЧОТИРИ БЕТХОВЕНСЬКІ УДАРИ"   Осока Сергій

Коментатор Редакція Майстерень, [ 2010-01-28 10:46:02 ],
на сторінці твору     "ЛИСТ ДО ВСІХ АБО ЧОТИРИ БЕТХОВЕНСЬКІ УДАРИ"   Осока Сергій

Не потрібно так ускладнювати, пане Лео, а то наче пробуєте приховати, замість висвітлити?
Приклад? Я звожу до основного - до Духу особистості у порівнянні із Духом Святим, що в нас, ви ж "розширюєте" (!!!!) в напрямку фізичної сили. А цей шлях тупиковий, і є, зрозуміло, лише звуженням, бо не розміром фізичної сили нам дано послугуватися в Божественних цілях, і не розміром фізичної сили продовжується і наповнюється наше життя, а, власне, розміром Духу нашого, який патронується Духом Святим.
Не добрий Дух є тлінним, а будь-яке тіло, чи не так?

Тому скажіть, Лео, який саме варіант ви маєте на увазі:
а)"Те, що нас не вбиває (остаточно своєю дією), те робить нас сильнішими"
б) "Те, що нас не вбиває (а навпаки - цілюще діє, впливає), те робить нас сильнішими"
І сильнішими духовно чи фізично? Якщо духовно, то чи в злагоді із Духом святим, який у нас присутній?
Коментатор , [ 2010-01-28 14:10:11 ],
на сторінці твору     "ЛИСТ ДО ВСІХ АБО ЧОТИРИ БЕТХОВЕНСЬКІ УДАРИ"   Осока Сергій

Давайте, пане опоненте, відділимо "мух від котлет", бо у мене складається враження, що ми з Вами ломимося у відчинені двері :) Наскільки я розумію, наші розбіжності стосуються лише першої частини, а саме: "що ж нас вбиває", оскільки друга не викликає сумніву - звісно, робить нас сильнішими духовно.

Вам має бути відомим, що білий колір - це не відсутність кольорів, а результат їхнього змішування. Повертаючись до категорій Добра і Зла, можна провести аналогію, що обидві вони є цілим спектром кольорів і віддінків. Наводячи приклад з немовлятами, я намагався проілюструвати тільки відносність оцінки зла і добра. До того ж, іноді саме фізичні випробування роблять сильнішими дух (згадайте президента Рузвельта).
Якщо ж відволіктись від "брєнних тіл", думаю, яскравим прикладом може стати розправа з Бродським. З точки зору Системи, вона (система) робила добро (принцип самозбереженості), вишвирюючи поета з країни. Але ж знаємо, що це не так, правда? Це знов до відносності оцінок.
Тому, як на мене, ви дещо спрощуєте трактування тієї ключової фрази. "Те, що нас не вбиває" - це випробування. Ви візьмете на себе відвагу назвати їх однозначним злом? Але ж вони нам нащось даються? Може, якраз для загартовування Духу?
1   2   3   4