Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Валерій Хмельницький
А дивишся на вигин губ
Співачки Джемми в "Ля мінорі",
Що таємнича й загадкова
І красивенна дуже й дуже -
Не каже тільки, чи одружена,
Хоч ти по вуха закохався...


Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Мирохович Андрій, [ 2017-07-21 10:11:25 ],
на сторінці твору     "Дівчина з обкладинки"   Хмельницький Валерій

Коментатор Валерій Хмельницький, [ 2017-07-21 11:06:13 ],
на сторінці твору     "Дівчина з обкладинки"   Хмельницький Валерій

:)
Коментатор Мирохович Андрій, [ 2017-07-21 11:37:26 ],
на сторінці твору     "Дівчина з обкладинки"   Хмельницький Валерій

похейтерствую на досугє.
у вишуканому купальнику, що наче зійшла з обкладинки гламурного журналу - ну, по перше, вишуканий купальник - воно мені як елегантні плавки - що автор має на увазі хз, да, взагалі-то, маю таку стійку підозру, що й автор не знає як воно. от, а гламурний журнал з дівчиною в купальнику на обкладинці - це плейбой чи що? а чо він гламурний? ну, відповіддю, маю підозру буде - мур-мур-мур, я люблю гламур.
Краплі морської води вкривали ледь засмагле дівоче тіло. - тобто, вона ось так мокра, німфою, швендяє пляжем, навіть рушника не має витертись? а обгоріти на сонці не боїться?
Вона настільки зненацька з'явилась з густої юрби відпочивальників, що я не встиг помітити, звідки і коли саме. - ага, тобто, автор ненав'язливо каже, що лг не дрімав у лежаку, а наполегливо зирив по цій густій юрбі відпочивальників, вдаючи з себе чи то рятувальника чи то навіть не знаю кого.
сонце нарешті виглянуло з-за хмар після двох довгих тижнів штормової негоди - ну нічоси сезон задався, я ти скажу. а в лг путівка на скіко часу була, а то 14 днів - вроді і є заїздом одним. но - у багатих жизнь другая.
зручно вмостилась горілиць поряд мене на двомісному лежаку - що, ось так, мокрою голою спиною на гарячу дошку? ну-ну, єсть єщьо женщіни в рускіх селеньях, воно, звісно, не коня на скаку, но - в гарящюю ізбу - норм порівняння.
гарна зачіска, зроблена, певно, переможцем міжнародних конкурсів перукарського мистецтва - ти гляди, ото загадка - вся мокра, вода стікає, а зачісці хоч би що. окремо доставляє, що - аж тут увагу звернув - дівча на пляж навіть капелюшка не взяла, ох, як би сонячний удар не одержала, валнуюсь, як то море, з якого вона вилізла. так розумію, її день спланований так - прокидається, бере купальник і бігом до перукаря, а потім зразу ж купатись. ну, що, вірю, я не станіславський, я вірю.
грудей з гострими сосками, наполовину прикритих дорогою матерією - хм, так розумію, ліфчик був без цього вульгарного поролону. ну, питання, чого в положенні лежачи груди стриміли вгору (ну, як інакше б соски роздивився) - ну, такоє, я б на імплантанти казав, але їх не рекомендують під сонце підставляти, ну, візьмемо, що дівчина геть юна і груди не те, щоб невеличкі, а дуже невеличкі. дорогою матерією - не інакше, як фофудья, ну, це ж не може бути банальний шовк - ну, чого б тоді автор на ціні акцентував.

прикипів поглядом до низу купальника, точніше, до широкої ущелини між його краєм і впадиною животика, за якою, найпевніше, і приховувались найбільш спокусливі місця незнайомки. - о! низ купальника - то певно плавки, але - ну, так розумію, що дівчина взяла плавочки на кілька розмірів більші необхідного - ну, чого б то інакше між ними і животом ущелина була? ну і да - точно, фофудья (ну, така парча з золотим шиттям) - це твердий матеріал, того й плавки стоять таким ніби дзвоном, що між животом і ними ущелина ціла, хехе, великий каньон.
оце - найпевніше - викликало гордість за лг - ну да, світ непевний, квір всякий, он ходять, кажуть - не тільки гендер є ідеологічним конструктом, а й стать - да, може бути, що в тої німфи в плавках взагалі плоско, як в пупса пластмосового, того - найпевніше. да, і того ж у множині, більше як одне (одна?) - найспокусливіші місця - ібо, народ скаже, як зав'яже - або пусто, або густо.
наче володіючи шостим чуттям - інтуїцією? ну да, жінкам вона не притаманна, чого там, швидше в собак, да, того - наче. ну дійсно, де ж б то німфа ця мокра могла запідозрити, що чел з сусіднього лежака (двомісного, кстаті, так що він від неї за 15 см, на, на віддалі долоні) дивитиметься на неї - ну чого, он, небо яке блакитне, сонце яке сліпуче, море шумить, хтось там пахлаву продає, та вражень як в луврі - є на що подивитись і без нежданої сусідки.
ладна, весь цей діалог коментити сенсу нема (ну, хіба технічно описати - мої-я-мій-я-моє-я), а так то це парафраз відомого курортного анекдоту
"- до тебе чи до мене
- ну, якщо ти аж так вагаєшся, то краще не треба"
тут автор пішов другим путьом, хехе, певно думає, що це і є геппіенд. да нє, геппіендом тут є "ми, прихопивши з собою одяг, швидко покинули пляж" - ну, це ж і загадка тексту - ось, чий саме одяг прихопила ця дівчина, яка явилась лг у виді венери з піни морської - тобто, в купальнику і краплях води?
Коментатор Мирохович Андрій, [ 2017-07-25 08:18:51 ],
на сторінці твору     "Дівчина з обкладинки"   Хмельницький Валерій

1   ...   327   328   329   330   331   332   333   334   335   ...   338