Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Денис Волошин (1992)

Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Вероніка Новікова, [ 2010-01-14 01:01:52 ],
на сторінці поезії     "Каліка"   Волошин Денис

в такому разі я наполягатиму на готичному романі! ну подумайте самі: самотнє, понівечене створіння, за кращих своїх часів насправді було нічим іншим... як прекрасною блідою графинею, що мешкала у величезному похмурому замку зі своїм ексцентричним 70-ти річним дядечком-диваком, який ще з юності захоплювався медициною і шиттям. дівчина була зовсім юною, навдивовижу витонченою, захоплююче чуттєвою, вражаюче загадковою і феєрично дурною.

далі уважно стежимо за стрімким розвитком жахливої веревички фатальних подій:

якось вночі графиня бере свічку і йде гуляти красивим, старовинним кладовищем. ледь увійшовши на його похмуру територію, перечіпається через корінь, падає, впускає свічку. та потрапляє їй на волосся, воно горить, вона кричить, дощ іде, мертвяки мертві, кладовище парує могильним холодом. прийшовши в себе, в силу неабиякої самовпевненості, легким порухом змітає з голови залишки волосся, пригладжує лисину і вирішує йти далі. проте, не минає і кількох хвилин, як на запах смаженого м*яса, грубо розверзаючи землю, що буквально фонтанує у холодне нічне небо, вилазить брудний, смердючий і брутальний перевертень, хапає графиню за ногу і відгризає її. графиня кричить, перевертень тікає, вітер шумить, вовки виють, всім страшно і хочеться блювати… всім, окрім графині!, яка вигідно вирізнялась з-проміж інших графинь непересічним пофігізмом до дрібних негараздів сірої буденності. тож, оговтавшись, вона віртуозно перев*язує культю шовковим бантом, осмикує сукню і граційно звиваючись між мармуровими пам*ятниками і темними, вкритими пилом, надгробками, повзе собі далі, кокетливо вихляючи стегнами, лише час від часу зупиняючись, аби помилуватись краєвидами і вправити вивихнуті пальці. аж ось, в одну із особливо зворушливих митей споглядання, її ніжну графську уяву вражає біла плита, що витончено гойдається від вітру над розритою глибоченною могилою. і, о, що ви! - якій же графині без ноги, грудей і волосся не закортить погойдатись на самому краєчку надгробної плити над прірвою? - вона тріумфально виповзає на край плити і уже за мить, невимовно здивувавшись, падає разом із нею у могилу. графиня кричить, ключиці ламаються, зуби від жаху вистрибують із рота, плита падає зверху на графиню, череп трощиться, трощиться і все, що ще не потрощилось.

коли сім скажених псів, поласувавши грудинкою, врешті дотягли понівечені рештки графині її дядькові, він уже знав що робити, бо іще з юності мріяв створити ідеальну людину! та, оскільки із підручних засобів у нього не виявилось жодних підходящих органів, аби пришити їх небозі, він, ледь оговтавшись від неочікуваного облому, як справжній джентльмен і маніяк, зважується пожертвувати їй те єдине, що йому самому за віком і станом здоров*я вже абсолютно непотрібне...

усю ніч із лабораторії під самісіньким дахом жахливого замку долинають дивні звуки, загрозливо блимає світло і вибагливо смердить, і лише на ранок, ледь опісля переможного крику перших півнів, перелякані слуги нарешті чують істеричний старечий крик екстатичної радості:

- воно живе-е!!!!
Коментатор Вероніка Новікова, [ 2010-01-14 02:50:15 ],
на сторінці поезії     "Каліка"   Волошин Денис

ви напевно чули про архетипи? сублімацію? фрустрації? зелених чоловічків? зрештою, усе це тут саме причому, бо далі йтиметься ні про що інше, як про суцільний психічний розлад.

так от. після вдалої операції, аби убезпечити себе від безмежної вдячності небоги, дядечко вирішує відправити прекрасну бліду (тепер – особливо бліду) графиню у оздоровчий морський круїз і продає сомалійським піратам за мертву мавпочку, яка за життя вміла танцювати ламбаду. небогу щасливо доправляють у Кафу, де її, зовні так зворушливо подібну на колоду, купляють на розтопку у палац правителя. проте, під час базарної метушні стається непередбачувана річ, ящик з дбайливо запакованою графинею випадково переплутують і вона дивом потрапляє на корабель, що прямує до Аляски. уже майже діставшись берега якийсь цікавий юнга зазираючи у ящик здіймає галас, і ящик, усією командою тричі харкаючи через ліве плече, негайно скидають у воду.

аж ось, одного похмурого дня молода експедиція вчених-антропологів натрапляє на дивну зледенілу знахідку... "об*єкт" доправляють в англійський музей, який невимовно гидуючи, негайно дарує його швейцарському музею, той презентує польському, звідки ящик, перев*язаний рожевою стрічкою, їде у вірменський. і здавалося б ось вона – похмура Мекка усіх зневірених у собі обледенілих тушок прекрасних блідих графинь, проте не минає і тижня, як на щастя усього персоналу, купившись на рожеву стрічку, сенсаційну знахідку викрадають пермські колекціонери…

…пересікаючи кордон з україною, вони таки заглядають у ящик, голосно кричать, кидають його посеред дороги і хаотично тікають…

усе відбувається влітку. одинока тушка у ящику поступово тане, рожевіє... а тим часом якраз іде наш л.г., який, будучи щирим українцем не лишає добро посеред дороги; навпаки – приносить його додому, дбайливо закриває двері із середини на чотири з половиною замки, оглядається, чи ніхто бува не бачить, і нарешті відкриває ящика, аби помилуватись халявним здобутком...
Коментатор Сергій Рожко, [ 2010-01-14 07:53:06 ],
на сторінці поезії     "Каліка"   Волошин Денис

"O, Mama mia...!" (вже давно забутий людьми і Богом, геть сивий ексфутболіст Россі десь на далеких Апенінах починає безперестанку гикати...)
"І хто ж мене так довго згадує? Чи не власник Челсі Абрамович якимсь чином дізнався про мене і хоче підписати контракт на купу англійських лірів..."O, Mama mia...!"

Ніколь, ти ,як завжди, просто неперевершена! (сценарісти Голівуду нервово гризуть пальці - від кожного пальця вже залишилось по одній фаланзі ...)
Попри такі "армагедонські" картини, дякую за купу позитиву. Поки "первинний" автор, не дай Бо, це все не видалив - копіюю собі окремим файлом (для некомерційного вжитку, чесне слово!)
Авторе, здається Ви стали знаменитим, а ваш твір - вже майже класика!
Було б чесно, якби Ви (Денисе) негайно бігли до найближчого серйозного універсаму і дрібним оптом скупили всі "градусні" напої, аби виставити дівчатам, які так шалено пропіарили вас разом з цим твором... :о)))
Залишилось тільки взнати, яким напоям вони віддають перевагу саме в цей час... ;о)
Коментатор Денис Волошин, [ 2010-01-14 14:00:15 ],
на сторінці поезії     "Каліка"   Волошин Денис

1   2   3   4