Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Василь Кузан (1963)
Член НСПУ. Автор 21 книг та понад 150 пісень, які виконують: Іван Попович, Микола Свидюк, Степан Гіга, Валентина Степова, Петро Матій, Тетяна Кузан, Ярослав Музика, та інші.


Отримані коментарі | Залишені вами коментарі| Інші коментарі


Усе добре ти пишеш, друже. Ґрунтовно, зі знанням справи. І про критику правильно. І про дуель правильно. Можна на кулаках, бо шпагу нині важко дістати. Це буде благородно і красиво. Красивіше було б ще одягнути вас у костюми борців сумо, але то вже таке. Ми з Іваном Гентошем готові бути секундантами. Місце потрібно вибрати епічне, поетичне, щоб тисячі людей надихнулися битвою титанів, щоб оспівали потім подію у баладах та поемах. Можна на Майдані. І щоб подія транслювалася по всіх каналах! Нехай бачить уся Україна як два мудрі сивочолі талановиті діди чубляться через недолугі недожарти одного на сайті, який ніхто не читає. Тільки, боюся, що Олександр побоїться вийти, бо твій один удар – і одразу 5 трупів. Ми з Іваном віддалік будемо спостерігати за чесністю поєдинку)) Так просто, про всяк випадок)))
Колись на цьому сайті буяло життя. «200 пострілів на ПМ» Іван написав саме тут. А які були дискусії, а скільки пародій створили ми з тобою! По кілька тисяч читачів збирали наші публікації. А тепер, після великого розгону, коли сайт покинули яскраві особистості Катруся Матвійко, Софія Кримовська, Юля Шешуряк, інші… ледве сотню переглядів може зібрати вірш. Оце і цю публікацію перегляне не більше… От побачиш. А ти потратив чи не кілька днів, щоб усе це так логічно і послідовно викласти…
Жаль… Жаль, що двоє талановитих людей стріляють із гармат по мильних бульбашках. А могли би шедеври творити. Щоб молоді і сексуальні дівчата надихалися і збуджувалися. А так їх хіба знудить від усього цього… Та і того не буде, бо не прочитають. Бо нема тут тепер майстерні як такої.
Мені здається, що великі люди злими бути довго не можуть, Ярославе. У твого опонента теж, я так думаю, злості нема. Він просто стібається, а ти ведешся. Нині свято – запроси Олександра поколядувати, випийте кілька пляшок коньяку… Секундатни готові сісти з вами. Правда, лишиться тверезим тільки Іван, бо я не відмовлюся хильнути з такими титанами, які можуть зробити бурю навіть у склянці води.
Коментатор Василь Кузан, [ 2019-01-30 19:53:37 ],
на сторінці поезії     "Душа навиворіт…"   Кузан Василь

Коментатор Василь Кузан, [ 2019-01-30 19:54:03 ],
на сторінці поезії     "Душа навиворіт…"   Кузан Василь

Коментатор Василь Кузан, [ 2019-03-01 19:50:01 ],
на сторінці поезії     "Арія березневого кота*"   Чорногуз Ярослав

1   ...   302   303   304   305   306