Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Тарас Кремінь (1978)

Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Марта Шуст, [ 2006-12-15 04:20:22 ],
на сторінці поезії     "* * *"   Кремінь Тарас

Коментатор Марта Шуст, [ 2006-12-15 04:23:02 ],
на сторінці поезії     "* * *"   Кремінь Тарас


Важко оцінювати кандидата наук:))

Однак свою оцінку мушу обгрунтувати. Умовно поділила Вашу роботу на три частини.
Перша чатина, в якій Ви даєте детальне пояснення сугестії, занадто академічна та трохи затягнута із цитуванням різних робіт та монографій вчених, які працювали саме у цій царині. Як на мій погляд, вступ можна було умістити у двох абзацах і переходити до прикладів сугестії наближеніше до самого автора (вірніше, до його творів). Скажімо, там де ви говорите про Веселовського, дуже доречними були би ваше власне бачення сугестії у творах Свідзинського.
Дуже сподобалась мені Ваша концепція щодо міфологеми часу в поезії автора. Власне, саме у цьому і прослідковується Ваша власна позиція, оригінальність того, що хотіли довести і проілюструвати.
Загалом прослідковується вплив на Вашу статтю Е.Соловей (а саме - її праця про філософську лірику).
Маю до вас запитання. Племінник Свідзинського два роки тому видав книгу, в якій є дуже багато цікавих матеріалів із родиннного архіву поета. І він наголошує, що їхнє прізвище слід писати не Свідзінський, а Свідзинський (через и). Однак у літературознавстві ми бачимо інше написання прізвища (через і), власне, ви також притримуєтесь цієї думки. Воно і дивно, оскільки двотомник, що побачив світ у минулому році також подає його прізвище через і.
То ж кому слід вірити?..
Запрошую Вас до полеміки!

З повагою, Тетяна.
1   2   3   4   5   6   ...   13