Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Олександр Гора (1964)


Сторінки: 1   2   

Художня проза
  1. Вітання друзям
    Друзі, в наш бурхливий час змін вже не для одиниць, а для багатьох і багатьох людей найбільш нагальною стала сфера духовна. У ній ми знаходимо відповіді на пекучі питання, свідомо чи підсвідомо відчуваємо потребу в реалізації духовних станів свідомості, хочемо дізнатися про причини дій що відбуваються і сенс власного буття та навколишнього світу. Вартим є побачити перспективу свого розвитку і доброчинного життя суспільства, зберегти і внести позитивне до культурного виховання молоді суспільства рідної нації.
    Людство стоїть на порозі Нового, кращого світу. При будівництві Нового завжди є руйнування старого і воно являє найбільше випробування для кожної людині. У багатьох духовних джерелах знаходимо ми одкровення, що стосуються майбутнього земного людства - одухотворення матеріального світу.

    Святкуємо Христове Різдво. Той самий Христос, що був і є в Ісусі,
    є також і вашим Реальним Я.
    Історія народження Ісуса, який став Христом, є історією кожної людини. Ісус вже був Володарем Миру, коли народився в одному зі своїх багатьох земних втілень 2000 років тому. Його мета полягала в тому, щоб донести істину і Світло у світ, що заплутався в щільності та ілюзії.

    Мало хто в той час міг осягнути глибину його вчення. У масі, люди ще не були достатньо розвинені духовно, щоб повністю осягнути істин, яких він навчав, і, замість цього, зробили з нього «бога». Нерозвинене тривимірне мислення поділу інтерпретувало слова «Я Є» (Я ЕСМЬ) які відносяться тільки до посильного.

    Так почалося поклоніння людині, послань якої не зрозуміли. Проігнорувавши «Я Є» як істину про кожну людину, більшість людей просто продовжувало жити в непробужденном стані. Це помилкове вчення підтримується і сьогодні багатьма церквами, які під маскою духовності, продовжують поклонятися посланцю, ігноруючи послання.


    Це історія багатьох Просвітлених Майстрів, які впродовж поколінь втілювалися, щоб допомогти людству розвиватися, і тоді їх відкидали або поклонялися їм як богам. Істина завжди загрожувала, і загрожуватиме особистим переконанням, викликаючи страх перед посланцем, що часто призводить до насильницьких дій у спробі утримати статус-кво, навіть якщо це заподіює біль і ускладнює життя.

    Світ прямо зараз є свідком цього. У єдиному полі земного шанування немає чужих Богів. Всі Вони вийшли з єдиного борейского кореня. Місією Христа було очищення планети і просування її на нову духовну орбіту. Подвиг Христа складався в зсуві всієї Сонячної системи в бік еволюції. Є в Україні такі люди, котрі вдивляються тужливим поглядом на привабливе, рідне - Сузір'я Оріона. Саме з цього сузір'я всім відомий Спаситель Ісус. Брати Оріона несуть чашу Подвигу з моменту їхнього приходу на Землю. В Епоху Водолія - Золотий Вік Росії. І якщо темрява посилає своїх агентів, розосередивши їх по всій Росії, щоб нашкодити дружнім стосункам з оточуючими, то Брати теж ведуть роботу по утвердженню своїх принципів і збирання духовного потенціалу.Оскільки енергії вищих вимірів ллються на землю, світова свідомість почне відкриватися, ілюзії, створені та підтримувані переконаннями дуальності та поділу, почнуть валитися, залишаючи в минулому тих, хто має з них зиск, запекло намагаючись утримати їх.

    У певний момент свого еволюційного подорожі кожна людина відчуває особисте Різдво — якщо не в цьому житті, так в наступному. Божественність, будучи справжньою людською природою, в певний момент буде духовно готова вирватися з грат дуального заточення.

    Мір, Світ – це духовний Всесвіт, у відповідності з станом свідомості кожної людини. Людина, в інтерпрітаціях розумом, значною мірою обумовленим переконаннями добра/зла і поділу, буде діяти і відчувати світ не так, як людина, що досягла свідомості Єдності.

    Різдвяна історія, як ви її знаєте, є матеріальним вираженням духовної діяльності. Це не означає, що такого не було, але, як і все в цьому світі, має більш глибокі рівні, які потрібно осягнути. Друзі Арктуріанці показують нам містичний рівень Різдва.

    Ясла, здаються бідними і примітивними, символізують стан свідомості, необхідний для народження свідомості Христа, — свідомість, більше не захаращено тривимірними концепціями і переконаннями.

    На постоялому дворі не було місця. Здавалося, що заїжджий двір (стан свідомості) більше відповідає людським стандартам. Христос може народитися тільки у свідомості, вільному від помилкових переконань, що дають владу створінням дуальності і поділу, оскільки «заїжджий двір» уже повний.

    Непорочна Мати символізує творчо очищений стан свідомості, - здатна до народження свідомості Христа (Божественне, жіночий початок). Йосип — любляча, але сильна частина кожного (Божественне чоловічого початку), захищає матір і новонароджену свідомість Христа від зовнішнього втручання. Разом вони становлять єдність жіночих і чоловічих енергій.

    Мудреці – Вознесенні Істоти Світла, визнали і прийшли вшанувати свідомість Христа, принесли дари і данину поваги. Мудреці і прості пастухи становлять духовну обізнаність, існуючу у всіх частинах світу і на всіх рівнях. Свідомість Христа ніколи не обмежується якоюсь расою, національністю чи статью людини.

    Новонароджена свідомість Христа є крихкой, і потрібен час, щоб вона зміцніла і змужніла. «Малюка» потрібно берегти, захищати і ховати всередині, поки не настане час, коли воно зможе повністю проявитися і жити. Повністю розвинута свідомість Христа не має страху, тому що Вона знає Себе, і тому кожну хвилину живе в безумовній любові.

    Різдвяна історія – це наша історія, дорогі друзі, історія кожного, хто живе зараз, оскільки ми переходимо від тривимірного свідомості до усвідомлення істини про те, хто ми є?! В певний момент у кожного з вас, хто прагне до Світлого буде особисте Різдво.

    У тривимірному світі Різдво базується на концепціях, які варіюються у відповідності з кожною людиною, суспільством, традиціями, релігійними переконаннями і станом свідомості. Шануймося. Все в світі резонує та інтерпретується особистим рівнем розуміння. Не дивуйтеся, якщо ви помітите, що більше не резонируете з святковими діями.

    Звичні уявлення, музика і емоційні стимули тепер можуть різати вуха, в той час, як раніше вони хвилювали вас і доставляли задоволення. Це викликано тим, що ваш резонанс більше не відповідає їм. Вам може здатися, що ви втратили Різдвяний дух, але швидше за все, ви просто духовно переросли на багато матеріальні аспекти різдвяних свят.

    Святкуйте так, як вважаєте за потрібне, а не як вас зобов'язують. Радість — ваше природжене право і привілей як духовних істот. Вечірки, церковні служби, подарунки, музика або час, проведений з родиною і друзями, які все ще дивляться на Різдво по-старому, — це можливість для вираження безумовної любові. Найбільший подарунок, який ви можете зробити будь-кому в цей час, ваше визнання їх істинної ідентичності. Шануймося.

    Дар Божественності визнається свідомо, поки не стає досягнутим станом свідомості, і потім струмує неусвідомлено, тому що він є одним цілим з людиною – він завжди з ним, в кожному його слові, і впливає на всіх, хто сприйнятливий до цієї енергії.

    Для багатьох процес дарування подарунків виходить від почуття провини або як обов'язки. Розуміючи це, торговці сприяють продажам за допомогою сентиментальної реклами, переконуючи потенційних покупців, що вони не люблять, якщо не купують.

    Якщо ви відчуваєте такого тиску, зупиніться і проаналізуйте свої переконання — «я вважаю, що змушує мене це відчувати?». Небо не впаде, якщо ви перестанете робити подарунки за звичкою тим, з ким у вас більше нічого немає спільного.
    Найліпші вітання - побажання Здоров'я, Щастя, всім справжнього Різдва , з Новим 2017 роком доброго буття.
    Нехай кожен подарунок, подарований вами в цей час, несе енергію духовного розуміння – дарунок Духом у матеріальній формі.


    Отже, друзі, бажаю Вам невичерпної творчої енергії поглядів, натхнення Нових ідей і задумів! Нехай усі Ваші бажання здійсняться, а найзаповітніші мрії збудуться.
    Нехай у Вашому житті завжди буде лад і місце для щирих емоцій в любові, хай панує доброта спільних взаємовідношень в повсякденному житті.
    Щасливих слів натхнення і посмішок Вам, як у дітей - солодкорадісним соком!
    Шануймося. Ми всі - такі різні, але ми, як одна сім'я- з Одного Цілого!
    Прийміть найтепліші побажання - здорові будьте, щасливого Різдва, з Новим Роком взаєморозуміння!


    Прокоментувати
    Народний рейтинг -- | Рейтинг "Майстерень" -- | Самооцінка -

  2. Радість
    Радість стиглого добробуту земного життя, - як творча рівновага втілення основ Буття.


    Коментарі (1)
    Народний рейтинг -- | Рейтинг "Майстерень" -- | Самооцінка -

  3. За вікном тупотить дощ
    Багацько говориться людьми про любов до Бога та достаток...
    Природа, в любові дарувала життя _ в радість.
    Істинне зло породжується людським розумом, який роз'єднав себе з Природою.
    Лише саме людство, своїми думками насичує ріки зла:
    самолюбство
    невігластво
    зарозумілість
    пиха
    владолюбство
    жорстокість
    агресивність
    деспотизм
    лють
    ненависть
    зловтіха
    злопам'ятність
    мстивість
    запальність
    гнівливість
    нестриманість
    грубість
    зверхність
    хвастощі
    нетактовність
    нахабство
    упертість
    амбіційність
    вседозволеність
    розбещеність
    безсоромність
    хвастощі
    усезнайство
    самовпевненість
    Віроломство
    підступність
    лицемірство
    дволикість
    нещирість
    брехливість
    ганебність
    інтриганство
    хитрість
    наклепництва
    святенництво
    лестощі
    підлабузництво
    меркантильність
    зрадництво
    зрада
    підлість
    безсовісність
    дріб'язковість
    балакучість
    сплетничество
    занепокоєння
    метушливість
    безвихідь
    розпач
    депресія
    туга
    нудьга
    смуток
    душевний біль
    песимізм
    істеричність
    почуття провини
    зневіра
    безвольність
    малодушність
    м'якотілість
    жертовність,
    Позиція жертви _ жалість до себе
    залежність
    азартність
    лінощі
    сором'язливість
    комплекс неповноцінності
    Низька самооцінка
    невпевненість в собі
    нерішучість
    боягузтво
    некомунікабельність
    жадібність
    скупість
    догматизм
    консерватизм
    ревнощі
    заздрість
    образливість
    ранимість
    непрощення
    примхливість
    підозрілість
    недовірливість
    критиканство
    засудження
    презирство
    нехтування
    оцінка
    контроль
    уїдливість
    саркастичность
    настирливість
    занудство
    дратівливість
    непривітність
    нетерпимість
    нетерплячість
    марнотратність
    тринькання
    безвідповідальність
    байдужість
    безсердечність
    бездушність
    безладність
    незібраність
    розкиданість
    ненадійність
    непостійність
    нерозсудливість
    збоченість
    вульгарність
    невігластво
    бездуховність
    невдячність
    несправедливість
    прискіпливість
    нарцисизм
    егоїзм
    егоцентризм
    снобізм
    марнославство
    цинізм
    скептицизм
    фанатизм
    жадання _ хіть
    неохайність
    страхи _ фобії
    Відкладання на потім
    повільність
    насильство над собою
    образа на себе
    саморуйнування
    самосаботаж
    самообман
    тиск ЕГО
    пафосна зарозумілість
    травма зрадництва
    травма покинутого
    травма відкинутого
    травма приниженого
    травма несправедливості
    внутрішні конфлікти
    внутрішні бар'єри
    внутрішній диктатор
    соромливість
    сором'язливість
    заздрість
    образи
    невпевненість
    почуття власної важливості
    сумніви
    страждання
    почуття провини
    ганьба
    придушення емоцій
    упертість
    зверхність
    мучеництво
    жадібність
    нетерплячість
    куріння сигарет
    куріння марихуани
    вживання алкоголю
    спустошеність
    страх самотності
    страх убогості
    страх критики
    страх хвороби
    страх втратити любов
    страх старості
    страх смерті
    заперечення (автоматичне, як звичка)
    дурість
    жорстокість
    агресія
    невдоволення
    роздратування
    залежність

    Джерелом рік зла є виховання батьками дітей
    Образи і травми в дитинстві
    Труднощі в підлітковому віці
    Труднощі і проблеми в школі
    Образливі та травмуючи епізоди в минулому
    Почуття страждання в минулому
    Пригнічені емоції та почуття про минуле.

    За вікном тупотить дощ. Осінь. І серед ночі такі слова, для мене, від Першоджерела. Вдивляюся в дзеркало...
    Для чого вони мені? Мабуть для того, щоб на щаблях ДО Любові, _ не набити собі яскраві гулі.


    Прокоментувати
    Народний рейтинг -- | Рейтинг "Майстерень" -- | Самооцінка -

  4. Притча
    Одного разу дуже старий король просив відлюдника, що найголовніше в Буддизмі?
    «Не роби зла, твори добро, очисти совість!»
    Очікуючи довгу проповідь Король заперечив, «Адже це п'ятирічному малому зрозуміло.» «Так». Відповів мудрець «але навіть 80-річний дід не може зробити цього».


    Прокоментувати
    Народний рейтинг -- | Рейтинг "Майстерень" -- | Самооцінка -

  5. Реальність дня в думках
    В Украіні триває війна. Знищують брат брата, гинуть діти, а вони мали змогу бути лицарями України, кохати, дарувати квіти _ жити! Якщо мені довелося зростати в Донбасі, закликаю до миру людей, то і мене розстріляти? Хто може мене заставити стріляти в брата!? Мене знають в ПМ, і до кожного моє відношення, без різниці із якого куточку країни людина віршує _ як до рідної людини.
    http://youtu.be/68FAdvpoPRk
    Сказано давно, що є сміливці без розуму, які під час мору бенкетують, і, що страх несумісний з подвигом. Треба вчитися відчувати напрямок еволюції.
    Гріх і смерть в нашому житті, це біль для багатьох ... Але тільки до того моменту, поки ми не відшукаємо ключ до розв'язання цього питання за допомогою духовної гармонії. Це можливо завдяки миру, спокою, духовного розвитку власної культури, нашого народу, що проживає в Україні, та поваги до розвитку культур країн світу, а не відходом в механічну цивілізацію невігластва (протести, революції, війни)
    Яким є духовний рівень населення України?
    Хто має бажанььня - відчує подих пульсу...
    http://youtu.be/8-bmq7Z1nRk марш...
    http://youtu.be/IV9TRG83Rqg - дружба
    історичне : http://youtu.be/C62BTqCw_2w
    Дякую всіх что читає, з повагою до кожного із Вас.


    Прокоментувати
    Народний рейтинг -- | Рейтинг "Майстерень" -- | Самооцінка -

  6. Служіння для свободи і щастя Батьківщини.
    Друзі,
    У перших словах Ісуса, які записані на початку Його публічного служіння, йдеться про те, що людям треба перемістити свої думки в Царство Небес. Після хрещення в Йордані та сорока днів у пустелі, Він почав свою місію так: "Покайтеся, бо наблизилось Царство Небесне". Першим було слово про Покаяння, а це значить, що треба змінити напрямок думок _ своїх. Це подібно до руху по вулиці, коли бачиш, що йдеш не туди, куди треба... Отже, треба зупинитися, повернути назад, і піти в протилежному напрямку. Дії, передує думка, як усвідомлення того, що відбувається! Вірно? Тому, вірно і те, що Світом править Думка Його.
    До чого веду? Люди, покайтеся перед невідомою дорогою, і посміхніться Небу. Будуйте мудро щастя Батьківщини. Будьте вільні і щасливі! Шануймо рідну Землю, яку даровано нам Батьком - Великим Всемогутнім!
    Є Царство Небесне. Є Цар - Бог в царстві Небеснім.
    Є Заповіді (закони) дані Богом. Слово Царя _ Закон.
    Якщо закон Його свідчить, що перелюбство, _ є гріхом, то
    Це слово Царя, тому повеління "Не чини перелюбу"
    для людства _ це Є Законом для старанного виконання.
    Люди можуть до хрипоти дискутувати з приводу Божих слів і повелінь.
    Але, це лише призведе до того, що у них може виникнути проблема з голосом.,
    А Його Слово _ все одно буде Законом.
    Є 10 заповідей Божих _ це Закони для всього людства. Все в них є для Виконання Його Плану _ Царства Божого на Землі.
    Ось мабуть і вся простота просторів для служіння в діях людства по Божому плану _ Щасливого ​​Життя на Планеті Земля, або _ Земля, як Раю для Людства.
    З повагою, до кожного читача, Олександр


    Прокоментувати
    Народний рейтинг -- | Рейтинг "Майстерень" -- | Самооцінка -

  7. Законом _ Дії та Протидії
    Всередині у будь-якої справи - ​​людина, яка її робить. Яка людина, така і її справа _ є Закон _ Дії та Протидії.
    Потрібно тримати свої думки в чистоті, не хаотичні почуття повинні вести людей до доброчинного життя, а тверезий розум _ як мирне співіснування дій для подальшого розвитку Духовної Культури.


    Прокоментувати
    Народний рейтинг -- | Рейтинг "Майстерень" -- | Самооцінка -

  8. Про буденне життя
    Якою є потреба вдихати морок чаду війни? Жити потрібно для доброчинного Життя. Енергія Любові стає Силою при усвідомленому її використанні для добробуту Світу.


    Прокоментувати
    Народний рейтинг -- | Рейтинг "Майстерень" -- | Самооцінка -

  9. Роздуми відгуком
    Перехоплена розмова

    Звернувся Путін до ...
    лукавого.
    Жалівся, щось бубнів.
    Шукав собі розради.
    Лукавий знавіснів:
    - Не кайся!
    Звертайся...


    20.07.2014
    Михайло Десна

    Кожен несе в собі Творця, так як створений за образом і подобою. В останній день творіння Бог сказав: «Створімо людину за образом Нашим» (Буття 1:26). Отже, Бог сформував людину і дав життя, поділившись Своїм власним подихом (Буття 2:7). У зв’язку з цим, людина є унікальним Божим творінням, маючи як матеріальну (тіло), так і нематеріальну (душа / дух) складові.
    Чи присутні в житті вашому слова, якщо вони вам не відомі, то знайте: Всі ми - один і той же чоловік. У самому собі я бачу вас і, знаючи себе, я знаю вас, як і ви бачите і знаєте мене. Схоже, що це важлива причина, щоб стати, нарешті, терпимими і співчутливими один до одного.
    Є картина «Семья», на ній зображені всі ми - Зоряна Родина.
    Запитую себе, За кого себе люди мають? Чи відоме їм Святе Слово? Мабуть не всім.


    Прокоментувати
    Народний рейтинг -- | Рейтинг "Майстерень" -- | Самооцінка -

  10. Цікава розмовлялка про кредо по життю
    Шляхом на Схід, це уривки пережитків мого життя, чи то мої вірування в доброчинне майбутнє!?
    Наталко, дякую, щиро, за відвідини. Для мене, є одним із головних завданнь _ навчитися Божих чеснот заради себе самого. Маю можливість вчитися проходити життя, покладаючись на самого себе(Сам пізнай себе). Щоб судити про мене, то потрібно пройти мої стежини життя, в моїх черевиках...
    Знання, здобуті Великими Вчителями (Семья Белого Братства) в тисячолітніх працях, взяти ми можемо взяти рукою, а можемо і серцем, готовим до пізнання себе як людину-всесвіт .
    Вам відомо, що мной вивчалася духовна література багатьох країн світу та Жива Етика , яка відома в Індії та інших країнах Сходу як Агні-Йога, це підручник Життя, а там сконцентровані роз'яснення, поради, відповіді практично на всі питання, які можуть виникнути у сучасної людини від побутових до космологічних.
    Відома всій планеті сім'я Реріхів мала безпосередні контакти з Махатмами таємничої країни Знання Шамбали, надійно прихованою від непроханих гостей найвищими горами планети, а також мовчанням знаючих людей Азії і з цієї причини вважалася у європейців міфом. Сім'я Реріхів не тільки виконала доручення Вчителів, передавши людству Живу Етику частину Знання громади Махатм, яку вони самі називають Братство. Сім'я всесвітньо відомого російського майстра живопису і вченого застосувала в житті всі положення Живої Етики, навчившись у повсякденному напруженій роботі трансмутувати матеріальне в духовне, з'єднуючи земне з космічним. Тим самим вони стали не тільки провістниками, вони збагатили величезну скарбницю знання Гімалайського Братства Вчителів своїм особистим досвідом.
    Від мого сердця, щира подяка Вчителям, за даровану мені Духовну світлину праці.

    Для друзей, читающих эти строки,
    Которые ищут Путь к Небесам Отца,
    Мои познания, _ это поиск
    Корней, причин и следствия происходящего
    в моей жизни, и жизни Планеты Земля.
    Поиск стал моим главным принципом
    общения с миром, и стал толчком
    к пробуждению души. Свет знаний
    Великих Учителей и стремление к
    обретению познаний, привели меня
    к истинному пути – познанию самого себя.
    Познавая самого себя, обретая
    Знания, моя жизнь изменилась – мир
    вокруг меня стал изменятся, наполнятся
    Радостью. Кропотливый труд в поисках
    дал счастье – обретение ключей к Небесам,
    Осознание своего воплощения на Земле,
    Просветление ума – Истины Христа.
    С любовью и радостью делюсь с Вами
    своими мыслями, и заранее
    благодарю Вас, за желание разобраться
    в самих себе, и окружающем Вас мире.
    Верю, вы сможете разобраться,
    в Мире обрести силу, уверенность в
    различных ситуациях, трезвость взгляда
    на различные потоки информации,
    Вас окружающей, наполнить свою жизнь
    смыслом созидания Радости в совершенстве
    своего Истинного Бытия, и обретения
    Счастья. Каждый человек нашей планеты
    индивидуален и талантлив, в жизни
    много дорог, как и ошибок,
    без них не бывает, но Путь к
    Небесам Отца Единоверный,
    Праведный – это Духовный рост
    в совершенстве самого себя,
    это Путь Святого Духа – творение
    Добра во благо окружающего нас мира, мира
    и добра на всей планете Земля.
    И это есть Истина.
    В аромате прохладной тишины
    Лепестками кружатся мгновенья...
    Жизнь, как река течёт,
    Водовороты, волн течения...
    Любовь нас учит доверять,
    Она, – взаимоуважение.
    И вот твержу : Ты, мой брат, и сестра,
    Вы от Единого Бога!
    Живи, твори душой любя.
    Любовь, к тебе, мой друг,
    Сквозь время прикасается...
    Пусть учителем твоим, наставником,
    Дух будет твой, Божественность твоя.
    Все ответы уже есть у нас внутри.
    А писания, что в страницах книг,
    Помогут вспомнить и лучше понять то,
    Что и сами уже знаем мы.
    Пробужденным в Духе
    Гараздо легче быть самим собой.
    Они постепенно уходят от жизни искуственной,
    Вычурности в поведении, и с годами
    Становятся проще, понятнее, легче в общении,
    Как и адекватнее в самовыражении.


    Коментарі (3)
    Народний рейтинг -- | Рейтинг "Майстерень" -- | Самооцінка -

  11. Слово батька
    ...Ніколи не втрачай нагоди показати свою любов. А надто в стосунках до тих, хто перебуває поряд.
    Великодушно поширюй свою любов над полями та рідним лукам, вулицями міста й над пустелями та в лісах. Люби - світ віддячить тобі.


    Прокоментувати
    Народний рейтинг -- | Рейтинг "Майстерень" -- | Самооцінка -

  12. Про наше життя
    Пливуть по озеру два лебеді чудових , виблискуючи неземною тією красою! Злітають до неба, щоб з хмарами злитися .. Їх може вполювати в дорозі будь-хто. Невже така доля, ​​або людей забави ...? Вирішують жити кому чи не жити ... Та хіба ж бо немає ніякої управи? Адже все від нас залежить, чому бути ... Нехай кожен насолоджується красою Життя, у гармонії живучи день у день. І кожен стане, для себе, долі героєм, у своїй душі Любов ту зберігаючи.
    Потрібно бути з Богом _ збережеш спокій поміж метушні ...
    Зберігаючи мир у своїй душі, бути в світі завжди привітними.


    Прокоментувати
    Народний рейтинг -- | Рейтинг "Майстерень" -- | Самооцінка -

  13. ***
    Якщо людина розуміє, якими єнергіями вона володіє, тоді вона, сама накладає на себе Божу відповідальність за свої дії.


    Прокоментувати
    Народний рейтинг -- | Рейтинг "Майстерень" -- | Самооцінка -

  14. Простые мысли
    Надо быть с Богом _ сохранишь спокойствие среди суеты...
    Сохраняя мир в своей душе, значит можешь быть в мире, всегда, радушным к нему.


    Прокоментувати
    Народний рейтинг -- | Рейтинг "Майстерень" -- | Самооцінка -

  15. Вірність
    _ Коли існує вірність, то зброя непотрібна. Бо всяка зброя є знаряддям зла, а не знаряддям мудрого. Вірність грунтуєься на повазі, а повага _ плід Любові. Любові, яка прогоняє демонів уяви, що не довіряють усьому й усім, і повертає прозорість очам.
    Чоловік, чиє чоло позначив час, а тіло змережили шрами, що розповідали про битви, в яких він брав участь, вдивлявся до дзеркала озера та шепотів молитву до нього: воїн Світла завжди пам'ятає про добро, і творить його для Миру.


    Прокоментувати
    Народний рейтинг -- | Рейтинг "Майстерень" -- | Самооцінка -

  16. Батьківські настанови до дітей

    Одного разу діти запитали у татуся: Чому деякі люди домагаються більшого успіху, ніж інші?
    Батько подивився до дітей і відповів: Успіх не залежить від того, визнають його інші чи не визнають. Він є результатом того, що ви задумали. Коли прийде пора збірати врожай, кожен може сказати собі самому: "Мені вдалося". Ви спромоглися закінчити те, що почали, попри те, що вам не вдалося передбачити всіх перешкод, які зустрілися на вашому шляху. А коли ваш єнтузіазм закінчується через труднощі, ві звертаєтеся до дисципліни. Коли буває таке, що дисципліна загрожувала покинути вас, ви використовували час для необхідного відпочинку і щоб обміркувати кроки, які доведеться зробити в майбутньому. І це дуже добре, адже ви недозволили поразкам, які неминучі для кожного, хто чимось ризикує, паралізувати себе. Ви не думали про те, що ви втратите, коли у вас виникла ідея, яка себе не виправдила, певного часу... Ви не зупинилися, коли мали хвилини слави, бо мети ще не було досягнуто. Коли ви зрозуміли, що вам доведеться просити допомоги, ви не відчули себе приниженим. А коли довідувалися, що хтось потребує допомоги, ви показали все, чого навчилися, не прагнучи відкрити таємниці, якими користувалися інші. Для того хто постукає в двері, вони відчиняться. Хто просить, знає, що отримає. Хто втішає, знає, що втішать і його. Навіть якщо це відбудеться тоді, коли ви чекаєте, рано чи пізно вам пощастить побачити плоди того, чим ви щедро й великодушно ділилися. Успіх приходить до тих, хто не гає часу, порівнюючи те, що він робить, із тим, що роблять інші. Він заходить у дім до того, хто щодня каже: " Тобі, я відам усе найкраще з того, що в мене є".
    Люди, які прагнуть лише успіху, майже ніколи не домагаються його, бо він є не метою в собі, а наслідком. Одержимість не допомогає ні в чому, вона переплутує дороги й кінець кінцем забирає втіху - життя. Навіть увесь світ, який має купу золота, яку тільки ви можете собі уявити, не можна вважати багатим. Богатим є той, хто перебуває в контакті з енергією Любові в кожну мить існування. Важливо завжди зберігати в уяві свою мету. Але, коли ви просуваєтесь вперед, вам ніколи не варто вряди-годи зупинятися й роздивлятися навколо. За кожним кроком дороги ви можете бачити трохи далі - користуйтеся цим, щоб відкривати речі, яких ви досі не помічали. У такі хвилини важливо подумати: " Чи мої цінності недоторкані? Чи я намагаюся догодити іншим і зробити те, чого чекають вони від мене, або я цілком переконаний, що моя праця є виразом моєї душі й мого запалу. Я прагну досягти успіху за будь-яку ціну, або хочу себе вважати особою успішною, тому що наповнюю всі свої дні Любов*ю? Наповнення себе Любов*ю, саме в цьому полягає успіх - збагатити Любов*ю свое життя, а не напхати свої скрині золотом. Чодовік мjже сказати: " Я застосую свої гроші для того, щоб сіяти, обробляти поле, збирати врожай і наповнювати свої житниці плодами врожаю, аби мені нічого не бракувало". Але, з*являється Небажана Гостя й усі його зусилля стають марними.
    Той, хто має вуха, не хай слухає, а той хто має очі - побачить.
    Не намагайтеся скорочувати собі шлях, а проходьте його так, щоб кожна ваша дія залишала землю твердішою, а краєвид гарнішим.
    Не намагайтеся бути Володарем Часу. Але, важливо бути Господарем свого життя. Якщо ви зберете раніше посіяні вами плоди, вони будуть зеленими й не подарують втіхи нікому. Якщо, зі страху чи через невпевненність ви відкладете Дар на потім, ваші плоди погниють. тому шануйте час між сівбою та збиранням врожаю. А потім чекайте чуда перетворення. Воно справдиться. Поки слова затримуються в горлі, їх не можна назвати поемою. Поки нитки не з*єднуються руками тих, хто з ними працює, їх не можна назвати тканиною.
    Коли настає хвилина показати іншим свій Дар, усі проймаються захватом і кажуть, розмовляючи між собою: " Перед нами чоловік успіху, бо всі прагнуть його праці". Майже ніхто не поцікавиться, яких зусиль потрібно йому було, щоб здобути їх. Той, хто працював із Любовью, домагається, завжди,надзвичайної краси зробленного ним, що її не кожному можна побачити очима. Успіх, коли він приходить - здається чимось надприроднім у світі. А проте, якби хтось наважився запитати, творець успіху йому відповів би : я думав усе покинути, мені здавалося, що Бог мене не слухає(Прости мене, Боже!), багато разів мені доводилося змінити напрямок мого руху, а іноді я навіть сходив з дороги. Але попри все я знову рушав уперед, бо був переконаний, що немає іншого шляху прожити моє життя. Слава Тобі, Боже наш, я навчився розуміти, що мости випробувань потрібно переходити, після чого їх потрібно руйнувати.
    Я, як поєт, хлібороб, митець, солдат, батько, комерсант, торговець, професор, політик, учений і чоловік, який майже не дбає про свій дім і своїх дітей.
    Я бачу, що є чимало людей, більш знаменитих, ніж я, і в багатьох випадках свою славу вони заслужили. В інших випадках люди лише виражають дароване їм життя марнотою або гонором, і вони не витримають випробування часом.
    Отже, то що ж таке успіх?
    Це можливість щовечора лягати і вранці прокидатися з миром в душі.
    Хай ваші кроки, в життєвій ниві, супроджують молитви - до Любові!
    Ідіть із миром.


    Прокоментувати
    Народний рейтинг -- | Рейтинг "Майстерень" -- | Самооцінка -

  17. Про плотське кохання
    Дружина одного купця попросила: _ Розкажи нам про плотське кохання. І грек розповів: _ Чоловіки і жінки шепочуться між собою, тому що вони перетворюють священній жест на гріховний акт. Таким є світ, у якому ми живемо. І небезпечно намагатися змінити його нинішню реальність. Проте непокора може стати чеснотою, коли ми навчимося застосовувати її.
    Якщо поєднуються лише тіла, секс не існує _ існує лише втіха. Плотське кохання, в духовному поєднанні, перебуває дуже далеко від втіхи. У ньому поєднуєтся розлабленність і напруга, біль і радість, боязкість і мужність, що штовхає нас далеко за прийняті межі. Як об*єднати в симфонію стільки протележних станів? Для цього існує лише один спосіб: віддатися. Бо віддатися означає: " Я тобі довіряю".
    Годі уявити соби, що відбувається, якщо ми дозволимо собі поєднати не тільки наші тіла, а й наші душі. Отже, виходьмо разом на небезпечну дорогу "віддатися". Хоч вона й небезпечна, вона єдина, яка дозволить нам пройти по собі. І хоч це й спричинить великі перетворення в нашому світі, не біймося щось загубити _ бо ми досягнемо стану повного кохання й відчинимо двері, які дозволять поєднати тіло з духом.
    Забудьмо те, чого нас навчали: про те, що благородно давати й принизливо отримувати. Бо для більшості людей великодушність полягає в тому, щоб давати. Але одержувати _ це також акт любові. Дозволити іншому зробити нас щасливим і його.
    У сексуальному акті, коли ми надто великодушні й наша головна турбота _ догодити партнерові, наша втіха може зменшитися або й зовсім зійти нанівець. Колі ми спроможні давати й одержувати однаково затято, тіло стає напруженним, як тятива лука, але розум розслаблюється, як стріла, що готова вилетіти. Мозок більше не керує процесом, єдиним провідніком залишається інстинкт. Тіло й душа зустрічаються, й Божественна Енергія вибухає. І не тільки в тих частинах організму, які більшість людей вважають єротичними. Кожна волосинка на голові, кожен клаптик шкіри випромінює світло іншого кольору, сприяючого тому, щоб дві річки злилися в одну, могутнішу і гарнішу.
    Усе духовне виражає себе у видимій формі, усе видиме перетворюється на духовну енергію. Усе дозволяється, якщо все приймається. Любов іноді стомлюється говорити лише мовою ніжності. Тоді ми дозволяємо, щоб вона виразила себе в усьому блиску, палаючи, як сонце, й руйнуючи ліс своїм вітром. Якщо один із партнерів віддається цілком, другий зробить те саме _ тоді сором перетвориться на цікавість. А цікавість спонукає нас дослідити в собі все те, чого ми раніше не знали.
    Ми намагаємося дивитись на секс, як на жертвоприношення.
    Ритуал перетворення. Як і в кожному ритуалі, екстаз присутній і звеличує фінал. Але він не єдина мета. Набагато важливіше подолати з партнером дорогу, яка привела на невідому територію, де ми знайшли золото, ладан и мирру.
    Надайте священному зміст священного. Іноді трапляються хвилини сумніву, але завжди слід пам*ятати: ми не самотні в ці хвилини - обидві сторони відчувають те саме. Відкривайте без страху скриньку своїх фантазій. Мужність одного стимулює хоробрість другого. І справжні закохані зможуть увійти в сад краси без страху, що їх осудять. Тепер ітиметься не про зустріч двох тіл і двух душ, а про єдине джерело звідки б*є справжня вода життя.
    Зорі милуватимуться вашими голими тілами, і вони не знатимуть сорому. Пташки літатимуть близько, і закохані наслідуватимуть пурхання їхніх крил.
    Дикі звірі наближатимуться до вас з осторогою, бо те, що вони побачать, також буде виявом життя дикого. Й вони нахилятимуть голови на знак поваги й покори. І час перестане існувати. Бо на землі втіхи, де народжується справжне кохання, усе нескінченне.


    Прокоментувати
    Народний рейтинг -- | Рейтинг "Майстерень" -- | Самооцінка -

  18. ***
    Лише та людина усвідомлює власну гідність, яка спроможна шанувати кожен свій крок.


    Прокоментувати
    Народний рейтинг -- | Рейтинг "Майстерень" -- | Самооцінка -

  19. ***
    Ми розмірковуємо і говоримо про що завгодно, але все зводиться до любові, віри, поваги, доброзичливості та взаєморозумінню між людьми.


    Прокоментувати
    Народний рейтинг -- | Рейтинг "Майстерень" -- | Самооцінка -

  20. Монолог души
    Будучи дитям своей страны, которую я люблю и которой горжусь, я готов служить во блага Родине, даже если мои личные интересы могут пострадать. Являюсь дитям своей страны и хочу, чтобы облик моей Родины, культурное наследие не стиралось из памяти, а росло и процветало и уважалось другими народами и нациями, придерживающимися другой культуры. Восхищаюсь своим языком, чту традиции предков и берегу богатства своей прародины. Чту гостей в моем доме и как глава в доме не допускаю, чтобы гости приходящие в мой дом вели себя неподобающе, и относились ко мне и моей семье неуважительно. Мной любима моя страна, я глубоко уважаю и чту традиции, мнение и государственный строй других стран и народов. Я уважительно отношусь к народностям проживающим на территории Святой Руси (для которых эта территория является Родиной) исповедующим веру отличную от моей. Мое сущещество просило у Всевышнего прощения, за мои греховные поступи. Он - мой Судья. Я христианин и мои главные законы и принципы, которым я следую, это добро, сострадание, любовь, смирение и благодарность всему Сущему сегодня. Помню, что я православный христианин - имеющий душу от Бога.
    Мир всем Мирам!


    Коментарі (8)
    Народний рейтинг -- | Рейтинг "Майстерень" -- | Самооцінка -

  21. Что посеешь, то и пожнешь...
    ...Что посеешь,то и пожнёшь... Однажды женщине приснился сон, что за прилавком магазина стоял Господь Бог. - Господи! Это Ты! - воскликнула она с радостью. - Да, это Я, - ответил Бог. - А что у Тебя можно купить? - спросила женщина. - У меня можно купить все,- прозвучал ответ. - В таком случае дай мне, пожалуйста, здоровья, счастья, любви, успеха и много денег. Бог доброжелательно улыбнулся и ушел в подсобное помещение за заказанным товаром. Через некоторое время он вернулся с маленькой бумажной коробочкой. - И это все?! - воскликнула удивленная и разочарованная женщина. - Да, это все,- ответил Бог и добавил: - Разве ты не знала, что в моем магазине продаются только семена?


    Прокоментувати
    Народний рейтинг -- | Рейтинг "Майстерень" -- | Самооцінка -

  22. Щастя
    Справжнє щастя нам принесе тільки добра справа рук наших, побудована благими намірами в чистотi душі.


    Прокоментувати
    Народний рейтинг -- | Рейтинг "Майстерень" -- | Самооцінка -

  23. Вiтання друзям
    Друзі! З святом Вас Дня Молоді! Нехай тільки приємне в житті зустрічається, і люди частіше посміхаються. Нехай буде для всіх затишним Дім і тепло Cімейного вогнища. Бажаю успіху у всьому тільки приємне Вам у житті - Добра! Бажаю чай з поцілунків і обіймів, а солодкістю - океан духовної теплоти, і ніжності рукостискань вiршами, як десертом з Безконечної Любові!


    Прокоментувати
    Народний рейтинг -- | Рейтинг "Майстерень" -- | Самооцінка -

  24. Щирі почуття, вiд А до Я...
    ...Щирі почуття, в здоров'ї розуму, - це надбання чистоти думок Божого, людиною.


    Прокоментувати
    Народний рейтинг -- | Рейтинг "Майстерень" -- | Самооцінка -

  25. Люди знають...
    Люди знають один про одного все, від А до Я. Золоте правило:«Все, що оточуючі демонструють або вимовляють вголос, - є в моїй підсвідомості » -Якщо Ви не любите і не поважаєте себе i так само ставитеся до оточуючих,то обов'язково привернете кривдника. Якщо Ви роздратовані і злі,то не дивуйтеся неприємностей - Ви ... Турботливо дбаючи про щастя інших, ми знаходимо своє власне. Якщо у Вас добрі думки і прекрасний настрій, тож i ситуації Вас чекають відповідні ...  Завжди першопричину шукайте в собі. На підсвідомому рівні люди знають абсолютно все - один про одного.
    Перш ніж говорити про щастя і про кохання, очікувати від інших взаємності, озирніться і подивіться на себе ... А скількох ви ощасливили? А ви любите близьких саме так, як вони хочуть, щоб ви їх любили? Якщо у вас немає відповідей на ці питання, то чого ж чекаєте від інших ви ... Ті, хто вміє дарувати щастя іншим, вони не чекають нічого натомість, бо і так все мають від життя в Любові! Люблять просто Все чистотою Серця Душі - вiд А до Я.


    Прокоментувати
    Народний рейтинг -- | Рейтинг "Майстерень" -- | Самооцінка -

  26. Самобутнiсть
    Сенс Життя - Щастя в Любові! Щаслива людина живе з любов'ю в серці насолоджується кожним днем існування, вона стає сильним духом, очі - сяють, серце - шляхетне й щедре, хода - летить, граційна, слова її переконливі і прості, проникливі, душа - милостива і милосердна, притягальна як магніт , що знайшла сенс життя людина впивається вищим блаженством свого існування. Саме Життя для неї - свято! Чистота думок, вчинків - приводять її до гармонії із Всесвітом. Та людина, що прийшла до Себе - Є САМА - Самобутність.


    Прокоментувати
    Народний рейтинг -- | Рейтинг "Майстерень" -- | Самооцінка -

  27. ***
    Дійове те, що свiтлом думок і добрим серцем - Милосердям, душа людська притягує до себе як магніт.


    Прокоментувати
    Народний рейтинг -- | Рейтинг "Майстерень" -- | Самооцінка -

  28. Сенсом життя - щастя в Любові
    Якщо думки і душа живуть в одному місці, і сердечко туди тягне, - це Єдине для двох. Тож немає сумнівів - ви полюбили і улюблені.


    Прокоментувати
    Народний рейтинг -- | Рейтинг "Майстерень" -- | Самооцінка -

  29. Роздуми про цiкаве
    Занепокоєння... Цей друг знайде тебе, куди б твоя стежина не пішла ... Не важливо чи швидка, або некваплива твоя хода, у центрі урагану чи в плачі скорботи,ти в порядку деякий час, але втрачати контроль можеш почати...Воно там, у темряві, так, там - у твоїй глибині ...Воно чекає своєї години, i повинно грати свою роль ...Занепокоєння - мій друг, так - занепокоєння! Занепокоєння - наш ворог, але й товариш - теж. Воно бачить те, що бачу я, і знає те, що знаю я.Так що не забувай - поки просто йдеш по дорозі. Друже мій, знай, що занепокоєння, - це проблема, але вона і помічниця ... Так що не турбуйся, якщо вона візьме тебе за руку, адже ми - не легка здобич для її чарівності ... Занепокоєння - наш козир в Шляху. Просто їм треба керувати, це гілка Оберiгу!


    Прокоментувати
    Народний рейтинг -- | Рейтинг "Майстерень" -- | Самооцінка -

  30. Причал

    У каждого из нас своя Судьба !
    Как море, она тихая бывает.
    Бывает ветер штормом отвечает,
    И бури буйствуют и шквал...
    Трудней всего, когда один ты в лодке
    На середину заплывал.
    Смотрел с тоскою , и искал
    Заветный Богом дар - тот земли кусочек,
    Что вдруг помашет с берега рукой
    Взволновано держа платочек .
    Есть море , есть земля , есть берег,
    И у каждого Причал ...


    Прокоментувати
    Народний рейтинг -- | Рейтинг "Майстерень" -- | Самооцінка -