Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Редакція Майстерень (1963)

Отримані коментарі | Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Редакція Майстерень, [ 2020-01-23 19:17:19 ],
на сторінці твору     "***"  

Вітаю!
Максимально щиро відповім вам на всі ваші запитання.

1. Спершу важливо уточнити - що значить ця фраза?
"Прошу пояснити,
чому всупереч задекларованим правилам публікації на сторінках ПМ без будь-яких пояснень, але очевидно з «благородною» метою причесати всіх під один гребінець" ?
1.2. Якщо мається на увазі "оцінювання", то адміністрація ПМ звернула увагу на неприродно високий коефіцієнт вашого рейтингу (майже 6,5), і спробувала допомогти вам у цьому питані, бо справді негарна ситуація.
Безумовно, є проблема з коефіцієнтом прозорості у вашій творчості, зумовленим характерним авторським стилем. А, також, є проблема з темпераментними поціновувачами, які можуть шкодити вам валом своїх "6", що теж негоже.
Ми могли би покарати таких оцінювачів, але вирішили просто зняти деякі зайві "6" без надмірного шуму навколо кваліфікації поціновувачів і можливої об'єктивної оцінки таких публікацій.


2. Ви зауважуєте, що "мені за окремі твори майже одночасно виставляються оцінки заднім числом(як приклад http://maysterni.com/publication.php?id=143500);"
Але як повинні виставлятися оцінки? Оцінки виставляються будь-коли, і на будь-яку публікацію, якщо автор самостійно не закриває таку опцію щодо того чи того твору.

3. Адміністрація ПМ не відає, хто вашу публікацію оцінив на нуль балів, але це неможливо нікому зробити без відповідного коментування відповідного твору.

4.- "яким чином з моєї сторінки поступово, а то й на очах зникають опубліковані вірші" - адміністрація про це нічого не знає, але ви, Ігоре, можете, наприклад, порівняти сторінки в кеш-пам'яті Гугла з теперішньою ситуацією, і вказати адміністрації на ті сторінки, що нині начебто відсутні.

5. - "на мої звернення виправити програмні помилки в моїх особистих даних протягом кількох років все залишається без змін, через що я більше року не публікувався".
Це не зрозуміло, які програмні помилки ( я так розумію, що з боку сайту ПМ) можуть бути у ваших особистих даних? Розкажіть детальніше про це.

Ще раз хочу зауважити, що ваш рейтинг і нині анормальний "(6.304 ).
З чим це точно пов'язано - поки ще остаточно невідомо (окрім впливу коефіцієнту прозорості), і ми повинні вам допомогти в цьому питання. Це факт.
Коментатор Редакція Майстерень, [ 2020-01-24 10:17:49 ],
на сторінці твору     "***"  

Бачите, пане Ігорю, я навмисно дав нумерацію питанням аби ми могли їх і уважно, і максимально делікатно оглянути. Тому технічно точно було би свої відповіді прив'язати до пунктів і підпунктів.

Наразі про оцінювання (пункт 1, 1.2), то ми наполягаємо на оцінюванні не близької ідеології і поглядів, а саме поетичності твору. І тому
1.3. розділяємо рейтинги на приблизні-початкові, ті, що просто є сумою отриманих оцінок, і більш точним рейтингом, що охоплює багато інших факторів.
Це, з погляду адміністрації ПМ, є важливо для ПМ.
але кожен щодо тої чи тої філософії і відповідної їй математики може мати свої погляди, це безперечно.

Щодо пункту 5-го, на жаль, адміністрація не може зайти на вашу особисту сторінку "вашого профайлу", але проблема може бути, вочевидь, в наявності тих чи тих випадкових знаків, наприклад, дефісів чи ще чогось ( в будь-якому рядку).
Можемо згенерувати вам новий пароль і під ним зайти подивитися що і як, а потім ви його зможете змінити.
Коментатор Редакція Майстерень, [ 2020-01-24 10:44:03 ],
на сторінці твору     "***"  

Пані Олено, ми видалили згадку у вашому коментарі про сторонніх осіб, як те, що не стосується цієї публікації. Але повинен зауважити, що саме такі дії у спілкуванні аж до сварок, а заодно і в оцінюванні і надоцінюванні, не дають можливості авторам зростати. Ми тут не один одному прислужуємо, а пробуємо бути присутніми в поезії більш повноцінно і усвідомлено.

В нас є статуси "любительські", що теж непогано, але без претензій на строгий підхід, і є статуси, що натякають на потребу більш уважного і професійного ставлення - т.з. "R,R1,R2+,R2" - і не всі ці "R..." - відзнаки майстрів.
Ми можемо докладно, буквально по слову розібрати публікацію згаданого вами твору і пояснити свою оцінку. Натомість, як ви написали - "авторка ТЛ" - поставила свою оцінку. І всі інші можуть залишити власну оцінку, і бажано якраз і звернути увагу на високий статус і таке ж вміння автора, а це завжди - вищі вимоги до опублікованого.
А щодо авторського стилю, то це цікава розмова. І хоча кожен автор має право на власний стиль, але інколи математика підказує дуже дивні речі щодо кожного з нас, і це дає нові можливості в нашому подальшому розвиткові.

І хоча я ставлюся зі щирою повагою до проекту "Коронації слова", але там свої цілі і скерування, і , напевно, цілі важливі. Але Ігор Шоха цілком на рівні, аби отримувати різні мистецькі відзначення.
І жодної заздрості тут бути не може, тільки шана до пройденого шляху і до творчих здобутків.
Але в кожного з нас є і свої творчі проблеми, і допомагати один одному в їх подоланні ми здатні і без воєн і суперечок.

Можливо адміністрація трохи боляче торкнулася оцінювання на сторінці пана Ігоря, але цей дотик багато чого виявив і в проблематиці творчості.
Наразі ми займемося і математикою і філософією, аби не відбувалися випадкові цифрові спотворення в залежності від авторської стилістики. І це не просто.
Коментатор Редакція Майстерень, [ 2020-01-27 11:38:42 ],
на сторінці твору     "***"  

Адміністрація категорично проти нападів авторів один на одного. Особливо противно це виглядає, коли чоловіки автори дозволяють собі найганебнішим чином висловлюватися щодо жінок. Нехай інколи у неприязних стосунках винні обидві сторони, але є ж якісь моральні межі чи ні?

Чи повинна адміністрація з ранку до вечора поринати в брудні коментарі і публікації, зважуючи, що і в якій мірі допустимо? Ні, це фізично неможливо. Та й вистачає , як і в кожного, інших справ. Тим не менше, цим час від часу активно займаємося.

Але є ось який цікавий аспект у цій проблематиці.
Не таємниця, що жінки значно тонше відчувають, аніж чоловіки. Можливо це не стосується лише деяких особливо чоловічих логічних конструкцій, та й то не факт. Тому жіноча критика, нмсд, завжди корисна і, як на мене, є попередженням Звище. В певному сенсі, жінки так чи так передають нам застереження з "Небес", мовляв, - дратує очевидна дисгармонія. То чи варто справжнім чоловікам особливо нарікати на ці попередження? Дякувати потрібно і мовчки стримувати біль, якщо наступили випадково на "мозоля", точно не жінками "намоленого".

Безумовно, адміністрації ПМ соромно за наших авторів, котрі ганьблять як свої власні імена , так і чоловіцтво в цілому, своїм чорнослівв'ям.
І ось головне питання: чому це, як і безліч іншого, ганебного, терпить ТВОРЕЦЬ всього живого? І чому тоді не повинна терпіти адміністрація, намагаючись "не вбивати", а "вислухати і виправити"?
Тим не менше, знову ж таки - час від часу видаляємо публікації і коментарі, які скеровані на ворожнечу.

Але, всі охочі мають право і можливість публікуватись на ПМ, і всі мають право на захист свого імені і своїх творчих світів, де творчість - це саме доброчинство.
1   ...   135   136   137   138   139   140   141   142   143