Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Ірина Бондар Лівобережна (1962)
Почула я фразу – журитись не треба,
Як прірва покличе – тримайся за небо.
У час, коли я так далеко від тебе,
Не здамся, не згину. Тримай мене, небо!


Отримані коментарі | Залишені вами коментарі| Інші коментарі

Коментатор Ірина Бондар Лівобережна, [ 2016-10-26 08:05:26 ],
на сторінці поезії     "Ми листя"   Сокольник Серго

Коментатор Ірина Бондар Лівобережна, [ 2016-10-26 23:14:28 ],
на сторінці поезії     "Ми листя"   Сокольник Серго

Добре, годі, то й годі. Я теж не люблю війну. Вона, клята, виснажує, забирає сили не на те, що треба.
На Фесті в Івано-Франківську, до речі, перемогли 2 мої найкращих подружки - Улянка та Мар"янка.
Уля взагалі хотіла відмовитися брати участь, коли дізналася, що нас з Сергієм не включили навіть у списки "поза конкурсом". Мар"янка, юна відважна дівчинка, кинула навіть виклик організаторам. Та я її вчасно спинила. Не варте воно того. Я була там. Сиділа в залі, і за всіх друзів щиро вболівала. І раділа їх перемогам більше всіх.
Наступного року - просто буду більш обачливою та обережною, менш наївною. Не подаватиму заявку взагалі. Цього конкурсу для мене більше - не існує. І взагалі - я розчарована всілякими конкурсами.
Якщо ви, Сергію, схильні пробачити все, що було організовано проти вас, і те, що було затіяно на цьому сайті проти нас двох - добре, я теж пробачаю. Всі ми люди. Аби тільки своїх помилок - ніколи більше не повторювали. Будь-який мир завжди краще, ніж війна

Коментатор Ірина Бондар Лівобережна, [ 2016-11-09 23:36:21 ],
на сторінці поезії     "Моє любе дівча... *мелодійне*"   Сокольник Серго

Три Ха-ха-ха, Сергію. Ця особа - п.Лариса - стверджує, що НІКОЛИ не була ПРОТИ ВАС. І просить вас надати докази(радіючи, що вона видалилася з ПП, і доказів більше не існує)
Мушу вас засмутити, Ларисо. Ось ВАШІ СЛОВА. Слово в слово. Я тільки прізвища опущу.
****************************
"Таки послухаюсь Дер-ча. І Сув-го. Закриваю Bible на пару хвилин.
Підтримую Св-кум і Бел-ву по суті. А суть в тому, що це український літературний сайт. Який створений не тільки для задоволення авторів, а й для донесення до читачів Слова. Не базарного, а справжнього. Зрозуміло, що Господь створив світ різноманітним і кожного обдарував по-різному. Але прагнути до чистоти рідної мови потрібно. Бо Україна тримається на мові, на традиціях. Ми не маємо права калічити мову. Її і без нас свідомо перемішували десятиліттями і отруювали.
Я також за чистоту духовну. Але оскільки це тема досить делікатна, грань розмита, то не буду лізти в хащі і точно не хочу зараз дискусій на цю тему. Хоча не знаю, куди дівати очі, коли натикаюсь на відвертий бруд. Але мовчу, бо не хочу крику лишнього на сайті. Один раз з невеликого розуму накричалась, досить з мене.
Бел-ва і Св-кум праві по суті. Але опоненти підловлюють їх на емоційності, на формі. Хоча самі роблять, що хочуть і як хочуть, тонко вибираючи засоби і при небезпеці відсиджуючись в кущах.
І не про Сув-го зараз мова точно. Нат-ля вчора біль свій викричала.
Сув-ий намагається дотримуватись установлених правил незалежно від того, хто їх порушує. Тільки хтось стоїть з відкритим забралом і говорить прямо в очі, а хтось натравлює на них так, що зі сторони майже непомітно. Тільки люди на сайті не дурні зібрались і все чудово бачать. Просто не хочуть перетворювати хороше місце в бої без правил.
Намагалась говорити стримано, хоча душа болить і за сайт і за людей, яких відволікають від писання творів і доводять до сказу.
Пише ж Сув-ий - хитніться від ненависті в сторону людяності. Спиніться самі, люди.
*************************************
Ось, Сергію. Виявляється, п.Лариса знайшла багато БРУДУ, знайшла, що "хтось" "калічить мову", і тому підтримувала тих, хто хотів, щоб вас особисто видалили з сайту. Нехай тепер доведе, що вона до всього - не причетна
Коментатор Ірина Бондар Лівобережна, [ 2016-11-10 22:35:13 ],
на сторінці поезії     "Моє любе дівча... *мелодійне*"   Сокольник Серго

Що ж. Я намагатимусь бути спокійною, без зайвих емоцій. Цікаво, про яке таке "забруднення мови" нам твердить п.Лариса?
Знову ж таки - нагадаю оту, давню ситуацію. Більше року минуло, а не забувається. Отже, деяка п.Б-ва одного разу засудила вірш одного автора, скажімо п.СС. Почала наполягати, що вона має право судити, бо в неї є деякі нагороди, звання та регалії (байдуже, куплені вони чи ні). Та так у своїй "величі" зарвалася, що почала заходити на наступні вірші того самого автора, і писати, що вони - "низькопробні", на трійку.
Ну, друзі нашого п.СС не залишилися осторонь. Там була така п.Немезіда, що правомірно довела, що вірші самої п.Б-вої - низькопробні, зі слабкою римою, а отже той, хто сам не вміє писати віршів, не має права їх судити. Що зробила п.Б? Заховалася за чорним списком (де ви там бачили героїню з відкритим забралом?)
Але... замість неї вилізли "учні" Великої Мумби, і почали накручувати Адміна проти нашого СС. З одною ганебною метою - вигнати з сайта непокірного автора. Мало того - вони всі, по черзі, взялися критикувати його твори (ви теж п.Ларисо приложили туди руку, я читала).
Що зробила Немезіда? Вона в кожного з цих підлеглих "опонентів" знайшла якісь недоліки, які Велика Мумба навіть не помітила. То про яку "чистоту мови" ви балакаєте? І де ви там знайшли "боротьбу за чистоту мови"? Може, у циклі ваших віршів про лайно з кричащими заголовками на кшталт "Хочеться відмитися"? Чи у верескливих зойках п.Св-кум (АБО Я, АБО ВІН!!!), що врешті-решт так дістала Адміна, що він видалив її з сайту без будь-якого жалю?
Ну припустимо (тільки припустимо), що ви помилково "пристали" не до того табору. Що зробили ви, п.Ларисо, коли з"явилися тут, на Майстернях? Написали рецензію на твори одного автора, в якого вони густо пересипані матюччям. То де ваша "боротьба за чистоту мови"? де були ваші чесні очі???
Йдемо далі. Що ви ще збиралися зробити? Ви написали гучну заяву, незаслужено образили п.Майю, п.Ірину, мене, згадали Сокольника, а все з якою метою? Пам"ятаєте? Ви чекали Адміна, щоб він з"явився, і як наслідок нас видалили з сайта. Вже з цього сайта. Нічого вам не нагадує? А коли адмін таки з"явився, ви не могли зв"язати і двох речень, бо всі ваші звинувачення були надуманими.
З якого дива я, вибачте, після всього оцього, можу довіряти вашому вибаченню, чи розкаянню? Що ви не маєте чіткої позиції, перебігаєте туди-сюди, як ота мавпа з анекдоту, що не може розірватися на Розумну та Красиву? Я б не пішла з вами у розвідку, бо ви можете підступно вдарити в спину. Ось така моя думка. Якщо Сергій ще хочете вірити у ваші чесні наміри - це його особиста справа
1   ...   5   6   7   8   9   10