Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Валентин Бендюг (1954)

Отримані коментарі | Залишені вами коментарі| Інші коментарі

Коментатор Валентин Бендюг, [ 2008-03-14 12:07:55 ],
на сторінці поезії     "Умілі руки"   Вороненко Любов

Коментатор Валентин Бендюг, [ 2008-03-16 09:45:34 ],
на сторінці поезії     "Епіграми"   Бендюг Валентин

Максе, оцим своїм твердженням ви занадто звузили спектр моїх зацікавлень, звіцвши його чомусь лише до однієї національної меншини, якою я, здається, найменше цікавлюся.
"Поважний і знаний на Хмельниччині журналіст доклав багацько зусиль для розвінчання образу «гнаних світом євреїв». Усе це можна дізнатися, набравши у будь-якій пошуківці на кшталт «гуглу»: Валентин Бендюг і євреї, Валентин Бендюг про євреїв, Валентин Бендюг і жидівство, Валентин Бендюг Вічний Жид. Щоправда, ви зіштовхнетеся з проблемами, коли сторінка не завантажується, невірна адреса(зайва кома чи ще щось) або ж, взагалі (найпоширеніше), сторінка, до якої звертаються, уже відсутня. Не вішайте носа, клікайте по всіх «збережених копіях» чи «кешованих сторінках(кеш)», і, неодмінно, знайдете щось цікавеньке".
Наберіть, Максе, поруч з моїм прізвищем інші слова - цигани, поляки, росіяни, татари... Вам усе те буде корисно знати, бо ви, як мені здається, дуже мало про те все знаєте.
Окрім того, Максе, ви поширили про мене уже давно спростовану неправдиву інформацію - від дати народження і до редагування газети та її назви.
1   ...   69   70   71   72   73   74   75   76