Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Чорнява Жінка (1965)
Сестра Золотої Жінки.

"Я веду интеллектуальные споры, выстраиваю логические цепочки, аргументирую, лишь потому, что не могу сразу зарядить с ноги в челюсть" (с)


Отримані коментарі | Залишені вами коментарі| Інші коментарі


До Володимира Ляшкевича
Не знаю, як для вас, Володю, а для мене Блаженнєйший Любомир Гузар - незаперечний авторитет, завдяки своїй мудрісті, зваженості, людяності та іншим чеснотам, навіть не пов’язаних з релігійністю. Тому я просто наведу деякі цитати з його виступів та інтерв’ю щодо питання, яке всіх нас так непокоїть.


Любомир Гузар
На жаль, сьогодні є такі люди, які намагаються молодь використати для своїх вузьких цілей: створюють різні забави, аби зробити молодь байдужою до головного. Але, то є дурна і короткозора політика – вона не гідна.

Я вважаю, що сьогодні дуже багато гарних людей. Ті питання, які молодь мені задає під час різних зустрічей, свідчать про їхню високу свідомість і розуміння того, що відбувається у суспільстві. Але я розумію й те, що є люди, які навмисне намагаються цю свідомість зруйнувати, купити. Це є страшний злочин. Але, на щастя, є й ті люди, які намагаються цю молодь підбадьорити, підняти, пригадати їй найкращі високі ідеали.
http://internetua.com/luabomir-guzar---naivajliv-shim---kontakt-m-j-luadmi--tehn-ka-ne-moje-cogo-zam-niti

Любомир Гузар: “Час усунути від влади і політики нечесних людей”
В усіх країнах є нечесні люди.
http://zz.te.ua/lyubomyr-huzar-chas-usunuty-vid-vlady-i-polityky-nechesnyh-lyudej/

Наши предстоятели обратились ко всему народу – и к тем, кого мы называем олигархами, и к бедным, которые претерпевают, – люди, делайте что-то! Они одинаково должны что-то делать.

мы увидим результат только тогда, когда увидим человека в каждом человеке.

http://www.unian.net/news/480800-lyubomir-guzar-ya-ne-viju-takogo-cheloveka-kotoryiy-mojet-povesti-za-soboy-no-ya-viju-takoy-narod.html

"Есть много политиков, которые хотят служить и быть хорошими политиками, но чтобы их делать такими образцовыми было бы немножко излишне, учитывая человеческую природу.
http://glavred.info/archive/2012/04/21/102909-12.html

Як ви розумієте, я навела ці цитати не з метою наябеднічати на Любомира Гузара :) Просто думаю, що він сприймає людину саме так, як й має бути.
Коментатор Чорнява Жінка, [ 2012-07-25 11:56:53 ],
на сторінці поезії     "понад"   Жінка Чорнява

1   ...   505   506   507   508   509