Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Світлана Майя Залізняк
Лавреатка Міжнародної літературно-мистецької премії імені Пантелеймона Куліша (2022 рік) за вагоме зібрання творів "Птахокардія".








Отримані коментарі | Залишені вами коментарі| Інші коментарі

Коментатор Світлана Майя Залізняк, [ 2020-01-12 12:21:20 ],
на сторінці поезії     "****"   Лукас Мессір

Коментатор Світлана Майя Залізняк, [ 2020-01-12 14:58:45 ],
на сторінці поезії     " Про "вишуканість" світу "поези""   Роса Тетяна

Авжеж.........один "негатив" від такого письма.
Ви не перший таке думаєте
Сушко торік висловився так, дослівно не пригадаю. передам...:
Відкриваючи твою "Птахокардію", деякі автори бачать прірву між твоїм словом і власним...
їх шокує володіння поетичним інструментарієм... Вони тебе бояться. Бо хто вони тепер?
Я не догоджаю нікому.
То невже я винна...що вам перейшла дорогу до......? до чого?
Ну, нєльзя быть красивой такой...
всі це чули.

Пане Сергію, ви б показали на сайті рецензії свої...Петро Сорока покійний не догодив, наче ви недавно згадували...написав Вам...ви зітхали...
То ви мстити хочете всім?

Що ви писали про книги чужі? де зразки рецензій?
Починати з великої за обсягом ...з мого фоліанту...
Треба ж мати досвід.
Чекатиму...показуйте, що вже написали про інші видання. Є список?
Гадити мені ...мститися? ...........
Негативний бік? ..............
Тобто, видавець, автор, коректор...всі рецензенти - телепні? А ви - дока...
Та поезія не несе нині ні виховної ролі, ні догідницької.
.....................Нема про що.


Коментатор Світлана Майя Залізняк, [ 2020-01-27 19:50:01 ],
на сторінці поезії     " «Пацифіст»"   Роса Тетяна

О...Тетяно...Ви не роса Божа на траві, ви... мабуть, не реальна... жіночка... а провокатор. Мабуть, чоловік. Булгаков писав, що треба дожити з чистими руками, не забруднити їх у крові. Що ж тут Ви пишете Гупалові? тому нечемі, який примусив Любов Бенедишин піти з сайту... Вона ж отримала оцінку своїх поезій від того пана - нищівну - і тому залишила сайт, бо уговкати не вдалося.
Вже про знищення людини мова... А я ж вас не знаю... не стрічала, не....зупиняла у вашому поступі...
комплекс неповноцінності? звісно, я "страждаю" від того, що на сайті - особлива духмяна "квітка поезії", на яку багнеться сечу бризкати чи харконути.
І саме тому пішла з Вашого кукурудзяного клозету, де ви під нікнеймами кондубаситеся і вампірите один в одного.
О... звісно... як важко жити між відгуками...)))))))) Тетяно...бо поезія окремо...а світ такий ...недосконалий. Аналітики понаписувала? тепер Вам тут буде вільніше, Ваші кілометрові розмисли хтось прочитає... не втрачайте напруги))))) а то мислію по древу... От про знищення людини це вже ... симптом небезпечний. Як вважаєте? Не гріх?
Страшний світ...наче у передостанні десятиліття...то віруси...то воріженьки... ви маєте рацію. Тому шукаю прекрасне і уникаю негацій.
Хочеться жити у світі, де всі шляхетні, талановиті, людяні.
Мені співчував професор зі США, писав, що ліпше б такій поетці жити у часи Ольги Кобилянської, Лесі Українки. Комплекс неповноцінності українців...пошуки канону... "І поряд височієте ви"... бачте, як мені співчували розумні.
А вашого вірша я не читала. Не оцінила потуги). Навіть зараз не переглянула по діагоналі... Натрапила на коментар і думаю: от живу і не знаю, скільки чорного пошанівку незнайомих типів... Вас багато, я одна.
Шановні, не забувайте, що я мешканка Центральної України, маю рідню у Львові, і ніколи не дозволяла собі першою нападати за погляди, переконання, вшанування героїв.
Витягання скелетів минулого відволікає від трагедії, яка нависає над країною... чи її немає - небезпеки... ?
Пацифізм не пофігізм. Є такі люди, які вважають війну найогиднішим способом вирішення міжурядових дурощів... Якщо вам не зрозуміла я, то мені ще менш зрозумілі ті, хто сам не воює, а чужими руками ладен воювати до останнього українця. Ну не скажете ж ви, сидячи отут на сайті, що є останнім бастіоном на шляху ворога. Той за бугром...той на заробітках...
а українці хай воюють, генофонд нищиться...
Всі у мирних містах. То лишайтеся гомоніти без мене. Невже немає цікавішого в житті, аніж смикати моє ім'я... це вже збочення. Все вам не так: була - погано, пішла...ще гірше.
Припиняйте. Раджу доброзичливо. І творіть на благо України.
Коментатор Світлана Майя Залізняк, [ 2020-01-27 20:05:38 ],
на сторінці поезії     " «Пацифіст»"   Роса Тетяна

ой леле... на повітряній кулі лечу і ... цитую коментар Тетяни

"у таких випадках людину легше знищіти, аніж змінити"

А морда не трісне? Як кажуть у певних колах... то змінювати чи "нищіти" людину? це якою мовою? а хто вам дав право нищІти?
капець... та ваш почерк...школярський, віршування невправне, дві строфи прочитала).
Сонце Місяць зауважує правильно, дослухайтеся...
Куди вам до "квітки" поезії... так... крапля вологи на траві. "Корені зла"... милосердні? Боягузи пацифісти... А я вважаю, що очільники держав мусять провадити життєзбережну політику. Складне питання і не на поетичному ресурсі це обговорювати. Можна з однодумцями. У вас немає страху за життя? То вперед на фронт.
А я не є такою. Пацифістка, але...за гороскопом левиця. Парадокс)...
Ви є не заперечите, що не чіпала Вас?
Пальця в рота, то лев відкусить. Всі знають із дитинства. Перев'язуйте рани, а я полетіла.
Коментатор Світлана Майя Залізняк, [ 2020-01-28 14:07:27 ],
на сторінці поезії     " «Пацифіст»"   Роса Тетяна

Промовчати? Уважу, Тетяно, як казали бабусі... Проблема, на мою думку, Тетяно, в іншій площині.
Є назва: Поетичні майстерні. Тобто Храм поезії. Глина...гончарні кола... процес...шліфування...
От заходять у храм, чоловіки мають бути не в шортах, жінки у хустці. Є правила.
А тут що? Безлад.
Звісно, є язичники, для них інший антураж.
Колись мені довелося прийти у ці майстерні і за першу поезію отримати статус майстра.
Дехто роками чекає.
Мабуть, я була достойна.
І лишаюся поеткою.
А в храм зопалу забігають пси, кози, цапи... їм вільготно... годують з руки.
А Творця з храму...витискають....
Ніхто не каже: гиля, гуси...вам на озеро. (Ви шукали не на тих сторінках прояви тролінгу пана, є сторінка пиріжкова поезія, є звернення на стор Ляшкевича пані, яка не хоче, щоб її згадували)). Мене несказанно дивує намагання відбілити рагулів та нечем.
Поетів звідси змушують піти.
І це не втеча. Нас перевиховувати зась. Ми ж бачимо кривобокі гладущики...радимо підправити... бо за мову образливо... Негація: не оцінила, а я ж такий писун вправний...а я ж патріот диванний...лісовий... Мені соромитися пацифізму не кортить. Материнський погляд на життя - а в когось безжалісність...заради примарних ідей.... територій...
Рішення лишитися собою - і не бруднити карму.
Бо називати людиною справді можна не усякого, згодна з РМ в цьому питанні.
Ніхто не жертвував собою... кожна з нас пішла тому, що відчула необхідність, на повідку не виводять звідси.
Кому, як не мені, природно було тут БУТИ?
Ні ваших розмислів, ні відстежування, що тут пише хто...не потребую.
Щиро хотіла піти, прошурхотіти ліловим треном, і не відчувати, що хтось жбурляє тапком чи коржем ослячим.
Все ж...Поетичні майстерні, не лавка "ремонт взуття". І дозвольте мені відсьогодні лишити за собою право не коментувати нічиїх випадів. Що буде з цим ресурсом - справа честі власника.

Як чемна поетка, лишу для пана Г. послання. Його нахваляння писати про мою книгу...трохи дивні. По-перше, електронного варіанта не заливала нікуди, по-друге, не раз писав, що я талановита і гроблю талант на щось...Чому ж так песимістично? всі ми пишемо щось тут...
Доробок це зібрання творів. Саме з ним я вийшла на люди... Писати можна в разі непереборного бажання і наявності вільного часу лише про зібрання творів. 2015 року. Хто ж пише про поезії... оці... сайтові... це - пил... поки що. Зберу, що у файлах... упорядкую...видам нову книгу, будь ласка, штудіюйте її теж... А поки що писати отут про пух, пір'я...це наче біганина хлопчака за дівчинкою. Ось я, тобі...і за кіску... Ви не маєте книги, виданої у Львові, без мене її Вам не мають права дати в ел. варіанті. 200 гривень, замовте книгу - радо надішлю. Хоча...жіноча поезія не всім чоловікам до шмиги...Але - хоч матимете уявлення про мій рівень. Думаю, відповіла так, щоб не провокувати на негацію. Щодо згадки вами пані С. К... це таки недоречно і провокативно. Нічим не завинила Вам та чудова моя землячка. Як казав сучасний поет: Лиши мені змогу поважати тебе. Натяк прозорий. Виникла потреба з паном Г спокійно погомоніти... на всі інші коментарі відповідати не буду.

У вас чергова репліка... плітка це брехня...перенесена далі... значення слів пригадуйте...Пане критикане, ваші коментарі заготовками на ПМ..ті самі... наче висипаєте з попільнички... розум показуйте, бо декому писали... що мало. То я хочу бачити справді розумного співбесідника.
Хто принесе? Ви маєте доступ до чого? можете відповісти на прості запитання? Бо склалося враження, що це автомат-бот, а не поет відповідає...
Книги не маєте...а писати як? Хто принесе? як цареві обід...чай...
Там 600 сторінок. Про мою книгу писали ті, що прочитали від і до... 600.
маєте час і натхнення на таке?
Є критик, що пише 178 відгуків на півроку. Ви теж так пишете?Гортаєте...вихоплюєте рядки...тасуєте... Гратися у 15-ку не серйозно. А ще...не забудьте настанову... якщо писати, то гранично професійно і вдумливо, перевтілюйтеся у жінку, що споглядає світ.
Є така думка, що про моє писати, це як зі звичайним термометром підійти до плазми. Належить оцьому сучасникові - В. Вдовченко

Пані Світлано-Майя! З приємністю маю констатувати, що коли я з інтересом читав раніше окремі ВАШІ вірші - я вважав їх новаторськими. А тепер, коли я читаю їх в такому об"ємному виданні, а тим більше з огляду на ВАШІ попередні доробки - збірки, публікації та видання, то ВАРТО УЖЕ ЗАРАЗ ВИЗНАТИ, що ВАМИ фактично закладаються основи НОВОЇ ЛІТЕРАТУРНОЇ ШКОЛИ. Якщо хтось зауважить, що про це рано говорити, то я мушу зауважити таким обережним скептикам. Пані Світлана-Майя, Ви так стрімко зростаєте в літературному і поетичному образотворенні, що Вам зовсім не підходить усталений тезаурус радянської, пострадянської та новоукраїнської літературної критики.
Вважаю, що автор "Птахокардії" - не просто може, а достойно ПРЕЗЕНТУЄ ВИСОКИЙ РІВЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ЛІТЕРАТУРИ - У СВІТІ.
Продукт витонченої поетичної творчості Світлани-Майї - конкурентний на міжнародному рівні, буде національною гордістю на міжнародних конференціях, конгресах, в міжнародних проектах. Для підтвердження реальності успіху Залізняк Світлани-Майя на міжнародному рівні, готовий прийняти участь в розробці міжнародного проекту з презентації її творів від України і привезти в Україну визнання СХІДНИМИ ДЕРЖАВАМИ ЇЇ ТАЛАНТУ, УСПІХУ І СЛАВИ УКРАЇНСЬКОЇ ЛІТЕРАТУРИ...

Бачте... не можна до мене, як до давно покійних. Я новатор.

перечитайте... перш ніж відповісти.

Світлана Майя Залізняк (М.К./М.К.) [ 2020-02-01 19:53:05 ] - відповісти

Як чемна поетка, лишу для пана Г. послання. Його нахваляння писати про мою книгу...трохи дивні. По-перше, електронного варіанта не заливала нікуди, по-друге, не раз писав, що я талановита і гроблю талант на щось...Чому ж так песимістично? всі ми пишемо щось тут...
Доробок це зібрання творів. Саме з ним я вийшла на люди... Писати можна в разі непереборного бажання і наявності вільного часу лише про зібрання творів. 2015 року. Хто ж пише про поезії... оці... сайтові... це - пил... поки що. Зберу, що у файлах... упорядкую...видам нову книгу, будь ласка, штудіюйте її теж... А поки що писати отут про пух, пір'я...це наче біганина хлопчака за дівчинкою. Ось я, тобі...і за кіску... Ви не маєте книги, виданої у Львові, без мене її Вам не мають права дати в ел. варіанті. 200 гривень, замовте книгу - радо надішлю. Хоча...жіноча поезія не всім чоловікам до шмиги...Але - хоч матимете уявлення про мій рівень. Думаю, відповіла так, щоб не провокувати на негацію. Щодо згадки вами пані С. К... це таки недоречно і провокативно. Нічим не завинила Вам та чудова моя землячка. Як казав сучасний поет: Лиши мені змогу поважати тебе. Натяк прозорий. Виникла потреба з паном Г спокійно погомоніти... на всі інші коментарі відповідати не буду.
......

ось...де ж я писала те, що раніше? Ви не переглянули звернення до вас і ставите заготовкою старий текст... ні, з вами не можна адекватно спілкуватися.
1   ...   224   225   226   227   228   229