Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Ірина ШушнякФедоришин (1981)
....є Шевченко, Трипільщина, гордості Київська Русь – Недаремно ми кістка у горлі лихого сусіда. Я за тебе моя веселкова молилась й молюсь. Не бездонна та скриня пандори, де сховані біди…


Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Іван Гентош, [ 2013-12-03 22:54:04 ],
на сторінці поезії     "Українській молоді"   ШушнякФедоришин Ірина

Коментатор Ірина ШушнякФедоришин, [ 2013-12-04 01:23:23 ],
на сторінці поезії     "Українській молоді"   ШушнякФедоришин Ірина

!!!
Коментатор Світлана Майя Залізняк, [ 2013-12-04 21:48:49 ],
на сторінці поезії     "Українській молоді"   ШушнякФедоришин Ірина

Ось пише Олександр Афонін на ФБ:
"Повний сумбур почуттів... З одного боку, гордість за народ, за киян, з якими сьогодні крокував з парку Шевченка і стояв на Майдані, за їхню громадянську позицію, висловлену відкрито і в повний голос. З іншого — шок від провокацій, вчинених у будівлі КМДА і на Банковій. Окрім цього, ще й розуміння, що за цим протестним рухом немає жодної здорової, тверезої і дійсно державницьки налаштованої політичної сили. Бо її просто нема! Повибивати вікна і двері, проскандувати лозунги і речівки, поміняти у високих чиновницьких кабінетах одних зажерливих напівдебілів на інших, не менш зажерливих, — це без проблем для нинішніх діючих політиків. А що далі?! Хотіти і могти — це абсолютно різні речі! Держава, її економіка, освіта, наука летять у прірву! Хто зупинить цей смертельний для України і її народу політ? Європа?! Росія?! Китай?!.. Чи знову чергові «польові командири», які, як в анатомці студенти-медики, на напівмертвому тілі країни будуть робити нові і нові «надрізи», освоюючи «ази» абсолютно невідомої їм науки, яка називається «державне управління»?! В Інтернеті вже «світилися» прізвища таких «претендентів» на міністерські посади. Але ж серед них нема нікого, хто дійсно пройшов цю школу державного управління і може запропонувати оптимальну програму виведення держави з прогресуючої, всепоглинаючої кризи!
Тому, вийшовши на Майдан, ставлю собі і вам, друзі, запитання: «Для кого конкретно, по прізвищах, ми вибиваємо владні крісла з-під задів нинішніх можновладців? Чи спроможні будуть ці люди зробити те, що потрібно країні і нації у їхньому нинішньому стані, чи ми отримаємо чергову когорту безвідповідальних «поліпшувачів» свого особистого, а не нашого життя?» Ми повинні отримати від нинішніх лідерів опозиції конкретну і чесну відповідь на ці запитання!
І ще. Один із відомих європейських політиків минулого колись сказав, що державний управлінець не мусить мати партійної приналежності, а мусить мати один обов'язок — професійно і чесно виконувати справу, яка називається служіння народу...".

Мудро пише.
Коментатор Світлана Костюк, [ 2014-08-11 21:31:29 ],
на сторінці поезії     "Don‘t worry!"   ШушнякФедоришин Ірина

Коментатор Іван Гентош, [ 2014-08-12 16:21:42 ],
на сторінці поезії     "Don‘t worry!"   ШушнякФедоришин Ірина

1   ...   46   47   48   49   50   51