Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Анна Віталія Палій (1965)

Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі


Літературна критика допустима навіть і щодо сусідки по останніх публікаціях), Володимире.
Тонше, то тонше. Але нині час такий, що треба правильно, щоби не було протилежних думок. Бо щонайменше одна сторона сильно помиляється. А все треба називати своїми іменами задля світлого розуму. А правильно не так, як говорять одні чи інші, а так, як виглядає зверху. Треба вміти подивитися з точки зору загального цілого.) Ілюстрація: недавно одній переселенці (за програмою працевлаштування)запропонували роботу на місцевій птахофабриці. Оглянула. Все знайоме, праця така ж, як і там. Вже погоджувалися. В кінці запитала ще за зарплату. Півтора тисячі. - Як півтора тисячі, чого так мало? - запитує. Відповідають, - у нас такі зарплати. - Я за таку саму роботу вісім тисяч отримувала. А за півтора працювати не буду.
Звідси висновок: на Донбасі що, кури несуть не золоті, може, хоча би срібні яйця?
Вугілля - державне. Платня - за роботу. Чому одні з шостої ранку до десятої вечора - у важкій фізичній праці, і їм не вистачає. Вони що, менше втомлюються?
Пряму мову пані з Донбасу можна писати і українською. Бо метою тексту була не натуральність, а переданий зміст. Залежно від тексту, іноді важлива і натуральність.
У тексті старалася не образити кого-небудь, а показати, що є набутки світу, а є і набутки духу. І як би воно зовні не виглядало, все ж другі - важливіші.
Коментатор Анна Віталія Палій, [ 2016-04-09 19:07:09 ],
на сторінці твору     "Готика"   Палій Анна Віталія

Коментатор Василь Дениско, [ 2016-04-10 12:25:32 ],
на сторінці твору     "Готика"   Палій Анна Віталія

Коментатор Анна Віталія Палій, [ 2016-04-11 08:27:42 ],
на сторінці твору     "Готика"   Палій Анна Віталія

1   ...   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49