Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Серго Сокольник
Поет.
ВТС КОНГРЕС ЛІТЕРАТОРІВ УКРАЇНИ,
також Літспілка "СЛАВУТИЧ"
Власний напрямок творчості- ДИНАМІКА І ЦІКАВІСТЬ


Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Серго Сокольник, [ 2016-10-26 00:31:06 ],
на сторінці поезії     "Ми листя"   Сокольник Серго

Коментатор Серго Сокольник, [ 2016-10-26 00:52:08 ],
на сторінці поезії     "Ми листя"   Сокольник Серго

..от думаю... Що можна відповісти...

Опустимо тему "виживання" мене з сайтів...
Опустимо тему "весняних наклепів"...
Опустимо тему того, що саме відбулося (і Як саме. І чому саме. Всі, без винятку, хто хоч трохи "в темі" без усілякої сторонньої допомоги все зрозуміли...) на ОТОМУ фесті франиківському... І чим можна виміряти оту безодню брехні, ненависті і підлості знову ж таки по відношенню до моєї скромної персони?..
Чи оті "маніпуляції" в НЕТі знову ж таки з використанням мого імені, яке мені все ж дороге?..
А тролізм?.. А науськування?.. Люди ж слабкі..
Чи не забагато оцього всього НА ОДНОГО ПОЕТА, а?
Та я ВИТРИМАЮ, не переймайтесь) І НЕ ТАКЕ витримував)
Я, звичайно, далекий в чомусь звинувачувати ЛИШЕ ВАС. Та я й не звинувачую Вас... Це СИСТЕМА. І ОТ СИСТЕМУ Я ТАКИ ЗВИНУВАЧУЮ.
А Ви... Як є в чому покаятись- покайтеся. Я зрозумію Вас. І щире покаяння сприйму. І це буде, як нараз, гарно. Бо людина завжди має право на вирок, каяття і кару... І звідкілясь та має початись оте Велике Самоочищення від скверни нещасної укр. літ... Чому б не звідси?.. А як ні (я ж не прокурор, щоб Вам якісь вироки оголошувати) ідіть собі з Богом та живіть в літературі по совісті... Як вийде...
Бо Ви В ТЕМІ.
Коментатор Ірина Бондар Лівобережна, [ 2016-10-26 08:05:26 ],
на сторінці поезії     "Ми листя"   Сокольник Серго

Коментатор Лариса Пугачук, [ 2016-10-26 11:37:39 ],
на сторінці поезії     "Ми листя"   Сокольник Серго

Коментатор Лариса Пугачук, [ 2016-10-26 11:46:39 ],
на сторінці поезії     "Ми листя"   Сокольник Серго

Коментатор Серго Сокольник, [ 2016-10-26 15:07:44 ],
на сторінці поезії     "Ми листя"   Сокольник Серго

Та ні... Дещо пам"ятаю... Та ми не можемо і не будемо ніколи опускатись до рівня подібних розбірок, як-то оббріхування, науськування проти когось, завуальовані погрози, потаємні скарги адміну тощо... Перелік великий... І що ми знаємо окрім того, що ми таки знаємо? Що престо певні особи були поставлені на "відбір кадрів" і в цьому допустили дику вакханалію за принципом НАШ-НЕ НАШ ? Це навіть опустивши воістину безмежну тему, за якими саме "критеріями" мав цей, назвемо це так, "відбір" проводитись... Так тема безмежна... Знаєте, що це мені нагадало? Класі в 6 у мене в школі була нова учілка по "русской рєчі". Вона завела зошит, дала його улюбленим дівчаткам- ученицям, щоб ті ЗАПИСУВАЛИ, ХТО ЯК В КЛАСІ ПОВОДИТЬСЯ. Тоді ставила колиці з поведінки негідникам і визивала батьків) І МОЖЕТЕ УЯВИТИ, як оті гламурні дівчатка почали зводити рахунки... Яку владу відчули... Це ж невдовзі і перше кохання мало відбутись вже... УЯВЛЯЄТЕ? Тоді, навіть в ті часи темні, БАТЬКИ пішли до директора з вимогою ЦЕ ПРИПИНИТИ. Але зараз ми живемо в благословенні часи... Те, що було, хай не офіційно, проте засуджено, як негарне, зараз є просто ТАКИМ, ЯК МАЄ БУТИ... Вибачте, відволікя... Бог її знає, ту Ларису, хто вона і яка саме у неї місія... Та нам це й не потрібно. Ми хочемо ПИСАТИ і НЕ ХОЧЕМО ПАЛИЦЬ В КОЛЕСА. І робитимемо те, що вважаємо за потрібне. І- ми не затято тупі австралопітеки, як оті, що нам натворили справ з франиківським фестом... І з жінками не воюємо... Хоче нас Лариса ЧИТАТИ- хай читає... Якщо мою творчість читає, наприклад, шпигун, то це честь для мене, бо шпигуни люди розумні, а ми й пишемо для РОЗУМНИХ ЛЮДЕЙ... І з жінками у будь- якому випадку НЕ ВОЮЄМО) Бо- ЖІНКУ МОЖНА ВДАРИТИ ЛИШЕ КВІТКОЮ))) Не переймайтесь, Ірен) Вибачати, чи ні- то справа кожного звісно) А читати- ТА НА ЗДОРОВ"Я))) Моє Вам шанування, Іро Лівобережна, ОДНА З КРАЩИХ ПОЕТЕС УКРАЇНИ)
Коментатор Ірина Бондар Лівобережна, [ 2016-10-26 23:14:28 ],
на сторінці поезії     "Ми листя"   Сокольник Серго

Добре, годі, то й годі. Я теж не люблю війну. Вона, клята, виснажує, забирає сили не на те, що треба.
На Фесті в Івано-Франківську, до речі, перемогли 2 мої найкращих подружки - Улянка та Мар"янка.
Уля взагалі хотіла відмовитися брати участь, коли дізналася, що нас з Сергієм не включили навіть у списки "поза конкурсом". Мар"янка, юна відважна дівчинка, кинула навіть виклик організаторам. Та я її вчасно спинила. Не варте воно того. Я була там. Сиділа в залі, і за всіх друзів щиро вболівала. І раділа їх перемогам більше всіх.
Наступного року - просто буду більш обачливою та обережною, менш наївною. Не подаватиму заявку взагалі. Цього конкурсу для мене більше - не існує. І взагалі - я розчарована всілякими конкурсами.
Якщо ви, Сергію, схильні пробачити все, що було організовано проти вас, і те, що було затіяно на цьому сайті проти нас двох - добре, я теж пробачаю. Всі ми люди. Аби тільки своїх помилок - ніколи більше не повторювали. Будь-який мир завжди краще, ніж війна

1   ...   17   18   19   20   21   22   23   24   25   ...   78