Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Олександр Сушко (1969)

Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Світлана Майя Залізняк, [ 2018-12-20 22:41:43 ],
на сторінці поезії     "Шанс"   Сушко Олександр

А хто зливав... тут прямо написано:

"А ти розкажи Дудареві та Сокольнику... як працює Сушко, скільки часу вгатив у редагування, скільки критики наслухався, скільки редакційних правок вніс, скільки мотлоху викинув, як зі мною працює літредактор і коректор. Хоч пройшло уже півтора року від початку роботи я не поспішаю видавати. Ще раз вичитую. І ще, і ще, і ще. Це при тому, що з Павличком уже відсіяли всі слабкі твори. А перед цим із Козаченко. Треба буде - ще півтора року буду вовтузитися. Хоча гроші на видавництво уже є.
В мережі - будь ласка - бався, експериментуй, потихеньку вичищай огріхи на які вказують люди. А опаперення потребує грунтовної роботи, каторжної, нещадної до себе. Сокольник іде простим шляхом, в нікуди. Тішить власні амбіції., У мене інша мета, тому мені з ним не по дорозі".

Гарні ж слова Олександра Сушка.
Сказв передати, я дослівно передала. Не лукавте. Бачте, не по дорозі. В Олександра власний шлях.
Коментатор Світлана Майя Залізняк, [ 2018-12-21 09:48:27 ],
на сторінці поезії     "Шанс"   Сушко Олександр

Доброгго дня, Олександре. Ні, Ви мені прямо написали: скажи...
Я й показала Ваші слова.
Ви ж порадили сказати. Чого ж тепер побоюватися... ви небоязкий.
Я вихована.
І Вам раджу навчитися казати в очі.
А не вашим-нашим, в залежності від того. куди вітри повіють.
От і все.
Звичайно, бути відвертим нелегко, але для сумління краще. Про такт не йдеться. Дехто втрачає міру, амбіції беруть гору. Мені радили завести клона, і ним...послуговуватися. Я живу з відкритим лицем, не за машкарою. Якби Ви дійсно мене поважали, то цього б не відбулося. Ви б самі висловили думку. А не: скажи...
У мене зникло бажання бути на ПМ, варитися у безкінечних ваших драчках. Я не дівчинка на побігеньках. Захищатися від безтактних, гіперамбітних... читати пасквілі... та чи мені воно потрібне... звісно - ні. Я слугую Поезії. І лише від споглядання красивого отримую задоволення. Хтось втратив мову, хтось її майже не знав, хтось намагався опанувати віршування, хтось пише "як дихає"...а я відповідально ставлюся до творчості, тексту. взаємин... дружби... альтруїстично допомагала декому. Дружба це не "я її знаю", це шляхетні вчинки.
Для Вас зробили виключення, прокоментувала. І справді відходжу від сайту, бережу здоров'я.
Коментатор Олександр Сушко, [ 2018-12-21 09:49:21 ],
на сторінці поезії     "Шанс"   Сушко Олександр

Пані Майє! Не варто приватну переписку вивалювати на загал. Це характеризує Вас як невиховану людину. Хочете когось зацитувати - будь ласка. Але в приваті. І хоч я нічого крамольного не сказав, Ви розумієте, що можете посварити двох людей. Та і я дуже несхвально ставлюся до таких речей. Ви розумієте, що є межа за яку переступати не варто? Сокольник після наведеної Вами приватної розмови, виваленої на загал, втратив мову від безтактності. А мене тепер обходитиме десятою дорогою. Якщо це саме те, чого Ви хотіли - Ви свого добилися. Питання в іншому: нащо це робити? Нащо зводити лобами двох дорослих людей? Невже Ви отримуєте від цього задоволення?
Хай люди пишуть як хочуть і що хочуть. Редагують власні твори лівою ногою чи залучають професіоналів - кожен поступає по своєму, в залежності від смаків, ууподобань та статків.
Подумайте, що я тут сказав і не чиніть так більше
З повагою, Олександр
Коментатор Олександр Сушко, [ 2018-12-21 10:00:13 ],
на сторінці поезії     "Шанс"   Сушко Олександр

Повторюю: ці слова були для Вас і для Сокольника. І не всі. А Ви вивалили на загал. Це як мінімум нерозумно. Це вже не вперше. Нащо Ви це робите? Ви розумієте, чому з Вами не хочуть мати справу люди? Бо будь-яка приватна репліка сказана довірливо або зопалу може стати загальним надбанням. Ви не вмієте берети чужих таємниць, свідомо чи несвідомо сварите людей. А потім відходите убік в позі миротворця і кажете "Я тут ні при чому". Це дуже погана звичка.
Відразлива я б сказав.
Люди уважно читають усе, про що ми тут розмовляємо і мотають на вус. І роблять висновки. Тому раджу цитувати власні репліки, власні слова, власні вірші, а не чужі коментарі, ще й сказані у приваті. Ви таким чином друзів не набудете. А навпаки - відштовхнете і тих, що залишилися. Будьте мудрішими.
Хоча до чужих вад ставлюся терпимо, але мені така поведінка неприємна. Вибачте, якщо наважився сказати це прямо в очі.
Коментатор Серго Сокольник, [ 2018-12-21 17:01:42 ],
на сторінці поезії     "Сумно"   Сушко Олександр

Трохи про інше. Про літературу. Сашо, ти порапив трохи в ілюзорний світ. Роздивись, є купа сучасних напрямків у літературі (в сатирі теж, доречі, часи Глазового, при усій повазі до нього давно минули. Про мову. Дивись. Оця спекулятивна теза ХТО МОВУ КРАЩЕ ЗНАЄ, ТОЙ КРАЩИЙ І ПОЕТ не витримує жодної критики. Бо мову мають вдосконалювати усі творчі люди в україномовному просторі. А поезія- дар, божий. І коли його нема, людина зі знанням мови- просто людина зі знанням мови, не більше. Це все кон"юнктурою зветься, прийде час і піна схлине. А мову- вдосконалюємо всі, так. З цим згоден. Тепер ще таке. Щодо вживання викоано-аназронічних висловів. Та Бога ради. Виникає питання, чому б не почати писати мовою Слова о полку Ігоревім, скажімо? Теж наче близьке і рідне?) Правильно. Бо ніхто подібних "новацій" не сприйме. Інша річ- новословоутворення. Це розвиок поезії і річ загальноприйнятна. Є складні прийоми. Ніхто зі справжніх поетів вже у світі не пише віршів стилістикою минулих століть. Бо знову ж таки є поступ і розвиток. Ото я побажаю тобі як друг енергію на таке витрачати. Ти її витрачаєш ні на що, і мені справді шкода її. Бо потенціал у тебе є. Всього тобі доброго, Сашо
Коментатор Олександр Сушко, [ 2018-12-21 18:23:14 ],
на сторінці поезії     "Сумно"   Сушко Олександр

Коментатор Серго Сокольник, [ 2018-12-21 18:48:51 ],
на сторінці поезії     "Сумно"   Сушко Олександр

1   ...   69   70   71   72   73   74   75   76   77   ...   170