Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Ігор Деркач (2018)
Я ще є і муза не минає,
поки йде до осені весна.
Геніїв поезії немає.
Є лише поезія одна.


Отримані коментарі | Залишені вами коментарі| Інші коментарі

Коментатор Ігор Деркач, [ 2018-03-13 08:38:41 ],
на сторінці поезії     "Деркач"   Деркач Ігор

Коментатор Ігор Деркач, [ 2018-03-15 18:32:10 ],
на сторінці поезії     "Над річкою"   Чорногуз Ярослав

Коментатор Ігор Деркач, [ 2018-03-16 11:35:56 ],
на сторінці поезії     "Березневий шум"   Деркач Ігор

Перше, що повинен сказати, я вдячний всім, хто своєю участю сприяє вдосконаленню моїх літературних навичок, з огляду на те, що публікація – це тільки перший етап народження твору. І, звичайно, коли на ніким не помічений вірш звертає увагу Редакція Майстерень(що асоціюється як колективний розум), не тільки аматору, але й майстру це особливо лестить.
Я не буду лукавити. У більшості випадків – спочатку вірш, а потім визначення рубрики, що як мінімум, на мій погляд, має бути правилом етикету кожного автора в рамках ПМ.
За визначенням, маньєризм характеризується як течія химерного, штучного у живописі, архітектурі. Що стосується поезії, то десь у підсвідомості це сприймається як щось нарочито гіперболізоване, в якійсь мірі – куртуазне, відірване від реальності. Тобто, у житті – іноді давно забуте і багаторазово трансформоване у свідомості. І якщо це просто рубрика, а не жанр, то сюди досить легко вписатись з будь-яким стилем – особистою манерою письма автора.
Коли буде занадто пишно, як Ви мені, здається, пропонуєте у цьому вірші, то це не зовсім збігається з тим стилем, якого я хочу дотримуватись. Але я зрозумів, які правки потрібно внести, щоб трошки наблизитись до маньєризму, за що, найперше Вам, дуже вдячний.
1   2   3   4   5   ...   43