Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Любов Вороненко (1960)

Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Вероніка Новікова, [ 2009-01-27 20:53:34 ],
на сторінці поезії     "Розваги Морфея"   Вороненко Любов

:-*
Коментатор Редакція Майстерень, [ 2009-01-27 22:52:54 ],
на сторінці поезії     "Розваги Морфея"   Вороненко Любов

Любо, відповім на вашій сторінці на ваше запитання.
Нормальний вірш у вас. Гарний і на своїй хвилі.
І особливої різниці із Натальчиним не має - хіба що Наталя дещо доробить свого. Та і вашу композицію можна, звичайно, напевно удосконалити, але навіщо і чи буде вона тоді ваша?
Ви ж не ставите собі за мету поетичні надзавдання. Просто пишете вірші для себе і друзів. І воно вартує того. І це є самодостатньою цінністю.
Щодо оцінок.
Ми ставимо оцінки - бо у нас Майстерні (напевно мільйонний раз це кажу) - не виставкова зала, а певний інструментарій допомоги, впливу, натяку, подяки авторові зі сторони інших авторів. І аби не прибити автора таким впливом і існують поради для оцінювання. І все - хочеш оцінюй, хочеш - не оцінюй, не оцінюйся...
І взагалі, коли автори вперше з'являються (або після дуже тривалої відсутності) в Інтернет спільнотах, то вони поводять себе спочатку не так, як потім,- спершу надто різко, з викликом, потім це проходить. Думаю, що у цьому основна причина сьогоднішнього непорозуміння.
І звичайно потрібно, аби швидше призвичаїтись, утихомирювати свій гонор до прийнятного спільнотою рівня. І все.
Бо як написано у Львові, на фронтоні Домініканського собору
Soli Deo honor et gloria est
Коментатор Редакція Майстерень, [ 2009-01-28 15:43:37 ],
на сторінці поезії     "Розваги Морфея"   Вороненко Любов

1) Ганно, якщо ви собі у "Змінити дані" встановлюєте "майстер-клас", то це якраз і значить, що ви перед собою ставите дуже серйозні поетичні задачі. І чого хтось повинен із цього сміятися?
А зараз маємо, що ви готові ображатися на те, що до вас можуть ставитися не надто серйозно, хоча ви самі про це просите, встановивши собі "Л.П."?
2) Яким би ви не були філологом, але є поняття часу, який тільки і дає більш-менш цілісну уяву про світ, а заодно і про глибини поезії.
Я тільки про це - і тому мені вкрай неприємно, що ви дозволяєте собі у нашій розмові такі перли "тобто своїми дурними та недосвідченими мізками намагаюся щось аналізувати і робити якісь висновки".
Ми якось дискутували із Мирославою Меленчук про те, чи можуть між собою нормально спілкуватися різні покоління.
На жаль, бачу, що я був правий - ми один одного не розуміємо. :(
1   ...   13   14   15   16   17   18