Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Леся Розвадовська (1980)
Я сьогодні проллюся дощем...
Чи ти зможеш усе це збагнути,
Чом на серці моїм тихім щем,
Чому легше піти, ніж забути?


Інфо
* Народний рейтинг 0 / 0
* Рейтинг "Майстерень": 0 / 0
* Творчий вибір автора: Любитель поезії
* Статус від Майстерень: Любитель поезії
Переглядів сторінки автора: 3346
Дата реєстрації: 2009-10-07 19:17:44
Звідки: Теребовля
Група: Користувач
Е-mail: << Для контакту з автором зареєструйтеся >>
Автор востаннє на сайті 2009.10.07 19:53
Автор у цю хвилину відсутній

Про автора
Олександра Розвадовська народилась 1955р. в Теребовлі. Після закінчення Теребовлянської середньої школи №1 деякий час працювала в торгівлі оператором ЕОМ. Потім поступила у Львівський торгово-економічний інститут на товарознавчий факультет. Після закінчення інституту рік працювала на Кременецькій торгівельній базі товарознавцем. Та рідний край покликав додому. Повернувшись у рідне місто, більше, як чверть віку трудилась у Теребовлянському споживчому товаристві на посаді старшого товарознавця по якості.
Скуштувала заробітчанського хліба у Польщі.
Була приватним підприємцем.
У студентські роки, в старовинному місті Львові до Лесі прийшло натхнення для написання перших поезій. Пісні на власні вірші почала творити уже в зрілому віці.
У доробку Олександри є кілька пісень на вірші львівської поетеси Ліліани Косановської, з якою вони зустрілись на творчому вечері в Теребовлянській районній бібліотеці.
Автор друкувалась також у періодичних виданнях «Трудова слава», «Воля», «Вільне життя», «Свобода», «Ровесник».
Розвадовська Олександра є співавтором альманахів поезії «У ювілейний вінок Теребовлі»(1997р.) та «Поезії чаруюче крило»(1998р.)
Час від часу влаштовує літературно-мистецькі вечори, що відбувались у Теребовлі, Микулинцях, Більче – Золотому та Бережанах.
Першою власною збіркою поетеси є збірка поезій «На магістралях вічності», до якої увійшли найбільш вдалі вірші, створенні за останні роки. Більшість з них покладена автором на музику, так як поезія і музика-це одне не роздільне ціле для Лесі Розвадовської.
Авторка насамперед хотіла б поспілкуватись із своїми однодумцями та шанувальниками своєї творчості