Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Нестор Мудрий (1973)
За все Тобі, Господи, щира хвала.
Надіюсь, мені, шалапуту, пробачиш,
Що кривдникам ницим і світові зла
Під тиском таланту пером "даю здачі".


Отримані коментарі | Залишені вами коментарі| Інші коментарі

Коментатор Нестор Мудрий, [ 2007-08-31 18:19:29 ],
на сторінці поезії     "СОНЕТ ПРО КОСУ, „БІГМОРДИ” ТА ЕЛЕКТОРАТ"   Мудрий Нестор

Коментатор Нестор Мудрий, [ 2007-09-06 11:56:28 ],
на сторінці поезії     "ВПЕРЕД НА ГРАБЛI?"   Мудрий Нестор

Мирославо, як люблять казати політики, ДЯКУЮ ЗА ЦЕ ЗАПИТАННЯ. А якщо вже Редакція Майстерень визнала його актуальним - значить, так воно і є. Отже, даю відповідь.
Тарас Плахтій та інші, по суті, вже помітили, що Нестор Мудрий пише про політичні сили, які є ФАВОРИТАМИ нинішніх виборчих перегонів, а інших, по суті, залишає поза увагою. Втім, найдужче дістається однозначно БЮТ і НУ-НС, ПР слідує за ними з досить великим відривом, а комуністи ніби й не мають шансів подолати бар'єр, хоча насправді це зовсім не так.
Запевняю, що до електорату комуністів я не належу. В минулому десятилітті взагалі був їхнім непримиренним противником, тепер тільки значно толерантніше ставлюся - і не більше.
А байдужість до інших політичних сил, як я вже мимохідь казав у якомусь із коментарів, зумовлена не тим, що я вважаю їх білими та пухнастими. Боже збав! Просто вони значно слабше піаряться, а отже - менше дурять нас із вами. Тому й не маю натхнення приділяти їм увагу. От хіба що "Свобода" розійшлася не на жарт... поживу - побачу.
А! Литвина й Мороза забув. Чому про цих немає? Точно сам не знаю - можливо, тому що їх і без мене є кому довбати у хвіст і в гриву. Як не віршованою сатирою, то виступами у ЗМІ. Причому не факт, що настільки заслужено, наскільки круто довбають. Хоча, може, тут я й помиляюсь.
А за кого голосувати - страшенно перепрошую, нехай кожен вирішує без моїх підказок. З цієї ж причини залишу в таємниці, кому сам маю намір віддати голос.
Ще питання будуть?
1   2   3   4   5   ...   11