Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Христина Лисюк

Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Христина Лисюк, [ 2008-01-17 12:12:45 ],
на сторінці поезії     "Аскет"   Лисюк Христина

Коментатор Христина Лисюк, [ 2008-01-17 23:58:17 ],
на сторінці поезії     "***"   Лисюк Христина


У мене ця поезія викликала якісь неоднозначні відчуття. Починається вірш непогано, але з моменту "Джим..а може ти того святий" він стає страшно банальним. Я теж люблю The Doors, як і творчість Моррісона зокрема, але я думаю не треба робити богів із всіх митців. Тим більше, що особисто ми цих людей не знали. І не можна тепер напевно сказати, що Моррісон думав і відчував. Була собі просто людина, цікава дуже людина, ну але ж не божественного походження, як тепер всі з нього роблять. Уявіть собі він також спав, їв, ходив в туалет, багато бухав і т.д. І десь серед того всього він знаходив час на творчість. І менше би бухав, більше би писав. І взагалі, він хотів кіно знімати. Але ж куди там, стільки наркоти ще не перепробуваної, що до кіно руки не дійшли.
І мені шкода його, бо Моррісон хотів стати дійсно великим, і він на це справді заслуговував, а для багатьох він став черговим кумиром для підлітків, як Курт Кобейн чи шось типу того.
І тому, хоча вірш сам по собі ніби й не дуже поганий, але у мене він асоціюється з надписами на парканах "Цой Жив!" або "Панкс нот дед".
1   2   3   4   5   6   7   8